ZV Beauty Collection, Majlis pelancaran ZV Beauty Collection, TPC Kuala Lumpur, pengasas ZV Beauty Collection, keluaran produk bumiputra, penjagaan kulit wajah, produk kecantikan, demostrasi solekan, ZV Beauty Produk

ZV Beauty Collection Untuk Wanita Yang Ingin Tampil Menarik Dan Cantik

Industri kosmetik kini menyaksikan lambakan produk kosmetik dan penjagaan kulit wajah beberapa tahun kebelakangan ini. Banyak faktor yang mempengaruhi ledakan produk-produk ini antaranya peranan media sosial serta forum-forum tentang kecantikan.

Percayalah, hampir setiap rumah, pasti ada produk penjagaan wajah ataupun produk kecantikkan dirak-rak rumah masing-masing. Ada yang berjenama mahal dan ada juga yang biasa-biasa aje. Tampil cantik memang menjadi keinginan semua wanita, sebab itulah ramai yang sanggup berhabis membeli produk kecantikan demi kepuasan diri sendiri.

Tapi apa pun jenis produk yang kita miliki pastikan produk yang digunakan tersebut mempunyai bahan yang berkualiti dan sesuai digunakan untuk semua jenis kulit wajah.

ZV Beauty Collection, Majlis pelancaran ZV Beauty Collection, TPC Kuala Lumpur, pengasas ZV Beauty Collection, keluaran produk bumiputra, penjagaan kulit wajah, produk kecantikan, demostrasi solekan, ZV Beauty Produk

Mengenai ZV Beauty Collection

Baru-baru ini saya berpeluang menyaksikan pelancaran satu lagi keluaran produk bumiputra iaitu ZV Beauty Collection. Majlis pelancaran diadakan dengan penuh gilang gemilang di TPC Kuala Lumpur dan dihadiri ramai artis terkenal.

ZV Beauty Collection, Majlis pelancaran ZV Beauty Collection, TPC Kuala Lumpur, pengasas ZV Beauty Collection, keluaran produk bumiputra, penjagaan kulit wajah, produk kecantikan, demostrasi solekan, ZV Beauty Produk

ZV Beauty Collection, Majlis pelancaran ZV Beauty Collection, TPC Kuala Lumpur, pengasas ZV Beauty Collection, keluaran produk bumiputra, penjagaan kulit wajah, produk kecantikan, demostrasi solekan, ZV Beauty Produk

Kata-kata aluan dari pengacara terkenal, Sazzy Falak menyerikan lagi majlis. Majlis diteruskan dengan memperkenalkan jenama ZY Beauty Collection.

Nama jenama ini diilhamkan atas gabungan 2 huruf nama adik beradik yang juga merupakan pengasas ZV Beauty Collection iaitu Zihan dan Vian Hassan (ZV).

ZV Beauty Collection, Majlis pelancaran ZV Beauty Collection, TPC Kuala Lumpur, pengasas ZV Beauty Collection, keluaran produk bumiputra, penjagaan kulit wajah, produk kecantikan, demostrasi solekan, ZV Beauty Produk

pengasas ZV Beauty Collection iaitu Zihan dan Vian Hassan (ZV).

Ditubuhkan pada tahun 2018, ZV Beauty Collection adalah falsafah yang kuat dalam menghasilkan produk kecantikan dengan bahan-bahan berkualiti tinggi demi mementingkan penjagaan kulit wajah dan juga kecantikan.

ZV Beauty Collection, Majlis pelancaran ZV Beauty Collection, TPC Kuala Lumpur, pengasas ZV Beauty Collection, keluaran produk bumiputra, penjagaan kulit wajah, produk kecantikan, demostrasi solekan, ZV Beauty Produk

Koleksi kecantikan ZV direka khas untuk wanita yang ingin kelihatan cantik dan dalam masa yang sama turut inginkan kulit yang sihat.

Produk yang anda boleh dapati dari ZV Beauty Collection adalah :

  • Precision Face Base Primer

ZV Beauty Collection, Majlis pelancaran ZV Beauty Collection, TPC Kuala Lumpur, pengasas ZV Beauty Collection, keluaran produk bumiputra, penjagaan kulit wajah, produk kecantikan, demostrasi solekan, ZV Beauty Produk

Primer ini sangat bagus untuk apabila kulit anda kering. Ia meninggalkan kulit menjadi super lembut, menghidrasikan kulit wajah.

  • Precision Treatment Foundation

ZV Beauty Collection, Majlis pelancaran ZV Beauty Collection, TPC Kuala Lumpur, pengasas ZV Beauty Collection, keluaran produk bumiputra, penjagaan kulit wajah, produk kecantikan, demostrasi solekan, ZV Beauty Produk

Di datangkan dalam TIGA warna . Asas makeup dan sesuai untuk kombinasi semua jenis kulit berminyak. Tekstur yang cukup lembut sehingga tak terasa pakai foundation. Pelindung dari panahan matahari.

  • Loose Powder 

ZV Beauty Collection, Majlis pelancaran ZV Beauty Collection, TPC Kuala Lumpur, pengasas ZV Beauty Collection, keluaran produk bumiputra, penjagaan kulit wajah, produk kecantikan, demostrasi solekan, ZV Beauty Produk

Saya suka dengan loose powder ni. Tekstur yang cukup halus. Macam tak pakai bedak je. Nampak flowless selepas gunakan loose powder ni. Now sentiasa ada dalam beg saya, senang nak di bawa kemana-mana dengan bekas yang comel ni.

  • Eye Shadow 

ZV Beauty Collection, Majlis pelancaran ZV Beauty Collection, TPC Kuala Lumpur, pengasas ZV Beauty Collection, keluaran produk bumiputra, penjagaan kulit wajah, produk kecantikan, demostrasi solekan, ZV Beauty Produk

Eye shadow ni mempunyai semua warna yang anda perlukan untuk tujuan yang berbeza dalam satu perkara kecil ini! Macam-macam boleh buat dari nak dapatkan shading hinggalah ke eye shadow. Warna yang tak terlalu terang, memang sesuai untuk saya.

ZV Beauty Collection, Majlis pelancaran ZV Beauty Collection, TPC Kuala Lumpur, pengasas ZV Beauty Collection, keluaran produk bumiputra, penjagaan kulit wajah, produk kecantikan, demostrasi solekan, ZV Beauty Produk

Kami yang hadir ke majlis pelancaran tersebut turut dipersembahkan dengan demostrasi solekan dari jurusolek artis terkenal iaiatu Ady Razak, Sahir Sabri dan Razzi Musa dengan mengunakan produk dari ZV Beauty Collection ini.

Kami juga diberi tips cara bersolek yang betul menggunakan produk tersebut seperti bagaimana nak dapatkan shading yang menarik, cara-cara menggunakan primer, cara menggunakan foundation, loose powder juga menggunakan eye shadow untuk mendapatkan mata yang memukau.

Hasil selepas disolek memang cukup menakjubkan. Kelihatan ketiga-tiga model yang disolek begitu cantik dan glowing, nampak segar aje muka mereka.

ZV Beauty Collection, Majlis pelancaran ZV Beauty Collection, TPC Kuala Lumpur, pengasas ZV Beauty Collection, keluaran produk bumiputra, penjagaan kulit wajah, produk kecantikan, demostrasi solekan, ZV Beauty Produk

Review saya, apa yang saya suka mengenai produk ini, ianya memiliki tekstur yang sangat ringan, tidak berminyak. Apabila disapu kewajah, ianya tidak mudah merekah, melekit ataupun bercapuk-capuk.

Yang bestnya mengenai produk ini, ianya tahan lama serta sesuai digunakan pada semua jenis kulit. Dengan penggunaan produk ZV Beauty Collection ini, sesiapa sahaja mampu merubah wajah menjadi lebih memukau dengan mudah dan cepat.

Untuk sebarang info, anda boleh layari :

FACEBOOK | INSTAGRAM