Fuhhhh…x di sangka sangka..hari ni separuh hari dok membega laptop ni sampai x gerak2 dari kerusi…akhirnya berjaya jugak create satu web page dari weebly..At least ada tempat untuk promote barang2 DrK akak…hehehe…

Haaa…jangan lupa ya singgah kat web page akakkk utk tengok product2 kecantikan dari Drk Skincare yang di jual…Nak order pun boleh…hehehe

Link dia http://drkagenthannyabdullah.weebly.com

Jangan lupa singgah ya…..muahhhhh..sayang lah kat u all