sfcoffee, MyDebit, Wave2Win, SFCoffeexMyDebit, hadiah bernilai RM225000, peraduan Wave2Win, San Francisco Coffee, Gila Kopi

WAVE2WIN – Peraduan Bersama SF COFFEE & MYDEBIT

Siapa yang kenal rapat dengan saya pasti tahu yang saya ni memang gila kopi. Sehari kalau tak minum kopi memang rasa tak lengkap hari-hari saya. Hanya pencinta kopi sahaja yang tahu nikmatnya bila dapat menghirup kopi yang kita suka. Siapa yang sama macam saya? Kalau sama kita geng..bolehlah mengopi sesama nanti..hehehe.

Sesekali minum kopi diluar sambil bersantai dengan keluarga atau kawan-kawan memang seronok, dan antara tempat kesukaan saya adalah di kafe San Francisco Coffee, lagipun tempat ni dekat aje dengan rumah saya dan yang penting selain kopi yang pelbagai, terdapat juga menu-menu lain yang menarik dan menyelerakan.

sfcoffee, MyDebit, Wave2Win, SFCoffeexMyDebit, hadiah bernilai RM225000, peraduan Wave2Win, San Francisco Coffee, Gila Kopi

Hadiah Bernilai RM225,000 Dengan Sertai Peraduan “WAVE2WIN” Bersama SF COFFEE & MYDEBIT

Berita baiknya, sempena musim perayaan ini, jika anda makan dan minum di SF Coffee (disemua outlet) dengan setiap pembelian RM30 ke atas menggunakan MyDebit Paywave, anda layak untuk menyertai peraduan Wave2Win bersama SF Coffee & Mydebit dan berpeluang memenangi hadiah bernilai RM225,000.

sfcoffee, MyDebit, Wave2Win, SFCoffeexMyDebit, hadiah bernilai RM225000, peraduan Wave2Win, San Francisco Coffee, Gila Kopi

Masa saya bersantai dengan anak saya baru-baru di di San Francisco Coffee, sempatlah juga saya sertai peraduan yang diadakan, alang-alang dah berbelanja lebih dari RM30 dan saya pun ada kad mydebit, so why not saya cuba sertai pertandingan Wave2Win ni, manalah tahu rezeki berpihak pula pada saya..hehehe.

SF CoffeeXMyDebit akan memilih dua pemenang bertuah yang bakal memenangi hadiah seperti mesin kopi La Marzocco, pengisar kopi serta latihan kopi profesional yang bernilai RM40,000.

SF Coffee merupakan sebuah jenama yang menghargai seni serta menggalakkan orang ramai untuk mendalami sisi kreatif mereka. Melalui pertandingan ini, SF Coffee turut menawarkan hadiah seperti berikut:

  • Empat buah kamera DSLR bersama aksesori yang bernilai RM10,000 setiap satu,
  • lapan buah iPhone yang bernilai RM5,200 setiap satu
  • dan hadiah lain seperti jam tangan berjenama Apple, fon kepala berjenama Marshall dan banyak lagi.

Tak susah mana pun untuk sertai pertandingan ini. Bagi menggalakkan mod transaksi yang cepat, lancar dan selamat,  anda boleh mengikuti tiga langkah mudah ini:

sfcoffee, MyDebit, Wave2Win, SFCoffeexMyDebit, hadiah bernilai RM225000, peraduan Wave2Win, San Francisco Coffee, Gila Kopi

  • Langkah 1: Belanja sekurang-kurangnya RM30 menggunakan kad MyDebit didalam satu resit yang sama di mana-mana cawangan SF Coffee;
  • Langkah 2: Isikan butir peribadi anda di belakang resit;
  • Langkah 3: Masukkan resit anda ke dalam kotak khas ‘Wave2Win’ yang disediakan di setiap cawangan SF Coffee.

Pertandingan “Wave2Win” sedang berlangsung dari sekarang sehingga 28 February 2019 merupakan pertandingan secara besar-besaran dimana penyertaan dibuka kepada semua.

Saya sudah sertai pertandingan Wave2Win ni, so anda bila lagi? Nampak gaya lepas ni keraplah saya minum dan lepak di San Fransisco ni. Kalau anda nak join gitaulah ya..:D

sfcoffee, MyDebit, Wave2Win, SFCoffeexMyDebit, hadiah bernilai RM225000, peraduan Wave2Win, San Francisco Coffee, Gila Kopi

Untuk maklumat lanjut mengenai SF Coffee dan pertandingan “Wave2Win”, sila layari:

www.sfcoffee.com atau layari Facebook di: www.facebook.com/sfcoffee.