Wahh meriah sungguh cpuv akak kali ni , silih berganti dah 3 4 still ongoing , alhamdulillah Nuffnang bermurah hati lagi bagi cpuv kat akak. Lepas yang ke 16 ni ,  tadi saya check semula ada lagi satu masuk..alhamdulillah syukur..nanti saya akan updatekan iklan yang mana satu.

Cpuv dari Nuffnang - Watson

Cpuv yang ke 16 dari Nuffnang

Kali ni iklan dari Watson Malaysia , makna nya cpuv yang ke 16. Bersyukur sangat diatas kepercayaan yang diberi.

Bercerita pasal Watson ni , tempat ni memang selalu saya masuk. Senang nak cari barang-barang kecantikan dan kesihatan kat sini. Misalnya shampoo rambut , maskara , untuk toilettries atau ubat batuk , panadol dan lain-lain.

Yang bestnya kita ada ada bonos card/bonus point. Bila kumpul point boleh redeem barang. Lepas tu macam-macam promotion pulak ada tu, tu yang seronoknya tu. Lagipun watson ni banyak outlet nya , dekat rumah saya pun ada.

* Terimakasih Nuffnang dan Watson , terimakasih juga kepada anda semua sehingga saya peroleh cpuv ke 16 ini.