Pening kepala jugak kan nak wajah nampak flawless dan natural. Bila nak keluar rumah, tak nak lah muka nampak comot aje so macam-macam lah yang kita tapek kat muka. Silap tapek, mesti nampak tak sekata.

Kulit saya ni pulak jenis kering, lagi lah susah nak letak bedak atau bb cream. Salah sapu bedak atau bb cream akan terserlah kecomotan diwajah sebab kulit kering, lepas tu mulalah kulit akan menggelupas.

Bila time ada fuction yang perlukan kita untuk melaram, duduk 1 ke 2 jam dihadapan cermin tu dah biasa dah, selagi tak puas hati selagi tu tak berhenti bersolek. Apa tak lamanya, kena letak pelembab dulu, letak face balm, letak concealer lah, letak foundation, letak highlight lah dan macam-macam lagi le nak kena letak.

BB CUSHION CREAM SYALAA, SYALAA BB CREAM, FLAWLESS DAN NATURAL DENGAN SYALAA

Tapi sekarang tidak lagi. Sejak diperkenalkan dengan SyaLaa BB Cushion, saya dah tak perlu lama-lama depan cermim. Dengan hanya pakai Syalaa BB Cream wajah kelihatan flawless dan natural. Tak payah pakai bedak atau foundation lagi dah, hanya sapu BB Cream SyaLaa aje. Senang sangat kan!!

SyaLaa BB Cream, Falwless Dan Natural Dengan Syalaa BB Cream

Bersama adik ipar yang turut menggunakan SyaLaa BB Cream. Nampak Flawless dan Natural kan wajah kami..hehehe

 

Beraya Bersama SyaLaa BB Cushion Cream

Terasa berkeyakinan setelah memakai SyaLaa BB Cream ketika Raya.

Masa Hari Raya baru-baru ni pun ramai yang tegur kulit wajah saya kelihatan lain. Mereka kata nampak glowing, flawless dan yang penting nampak natural, nampak lain sangat dulu dan sekarang. Siapa tak suka kalau orang tegur macam tu kan..hehehe.

Saya cakaplah saya hanya pakai Syalaa BB Cushion dan mekap sikit-sikit, terus mereka tanya saya beli dari mana.

Saya ni kalau sesuatu barang tu saya suka dan sesuai dengan kulit muka, memang saya tak akan sembunyikan apa yang saya pakai. Saya pastinya akan turut jual product tersebut. Begitu juga Syalaa BB Cushion ni, saya ambil peluang dengan keberkesanan product ini dan memperkenalkan kepada sesiapa yang berminat.

Product yang bagus memang mendapat sambutan yang hangat. Sentiasa ada order setiap hari. Banyak testimoni rata-rata gembira dan puashati

Testimoni SyaLaa Beauty Cream

Testimoni SyaLaa BB Cream, SyaLaa BB Cushion

RAHSIA SYALAA BB CREAM

  • Centella Asiatica – Menyembuhkan luka dan menghilangkan parut
  • Narcissus – Anti penuaan, anti tumor dan wangian.
  • Lilium Candidum – Menyejukkan kulit, membantu menyembuhkan dan menghilangkan bekas luka kulit.
  • Mengandungi SPF yang tinggi dan lebih lama melindungi kulit dari sinar UV.
  • Tekstur yang ringan, tidak berminyak dan tidak melekit, juga mengawal kulit berminyak.
  • Ia juga menyegarkan dan melembabkan kulit serta mempunyai fungsi pencerahan 5 kali ganda dari biasa.
  • Setiap pembelian tahan 3 bulan.

JERAWAT BOLEH KECUT KE?

Insaallah, kalau diamalkan selalu, jerawat boleh kecut dan bekas jerawat boleh pudar. Bahan-bahan special yang terkandung dalam SyaLaa BB Cream ini adalah :

  • Jojoba – berfungsi mengawal kulit berminyak dan mampu merawat jerawat.
  • Chamomile – membantu sel penyembuhan sel kulit yang rosak, merawat wajah berjerawat serta merawat kulit wajah yang sensitif.
  • Jasminum Officinale – mampu mengatasi jerawat dan mengatasi radikal bebas.

Kesimpulannya disini, SyaLaa BB Cream ini adalah senjata utama untuk anda menghapuskan jerawat degil yang dah lama menyusahkan hidup anda.

PILIHAN 3 TONE WARNA SYALAA BB CREAM

  • Light 01 – Sesuai untuk kulit cerah ( Chinese skin)
  • Natural 02 – Sesuai untuk kulit cerah dan sawo matang ( Malay Skin)
  • Dark 03 – Sesuai untuk hitam manis ( Indian Skin)

Pilihan Tone Warna SyaLaa, SyaLaa BB Cushion Cream

Wajah Flawless Dan Natural Dengan SyaLaa

HARGA PASARAN

RM129.90(wm) / RM139.90(em)

Free Refill + Free Pouch

Free Postage

HUBUNGI/WHATSAPP – 0192172162

Facebook – https://www.facebook.com/SyalaaBeautyProduct