Serlahkan Kecantikan Dalam Dan Luar Dengan Vitalicia Supermodel Glow

Serlahkan Kecantikan Dalam Dan Luar Dengan Vitalicia Supermodel Glow

Siapa yang tak ingin kelihatan cantik dan bergaya ya tak? Tanyalah mana-mana wanita atau lelaki di luar sana, pasti kebanyakkannya ingin kelihatan cantik, segak, bergaya dan bertubuh langsing persis SUPERMODEL. Saya pun teringin juga sebenarnya nak cecantik macam Supermodel ni, tak sepenuhnya, sipi-sipi pun jadilah..hehehe.

Zaman sekarang ni, ramai sebenarnya yang sanggup berhabis duit dan menadah muka dan badan melakukan itu ini demi kelihatan cantik prisis model yang dikagumi. Tapi kita kena lah ingat, kalau sekadar mencantikkan luaran sahaja tapi yang dalaman diabaikan, kecantikan itu tak akan kekal lama.

Pengasas Vitalicia Supermodel Glow

Atas kesedaran tersebut dan demi ingin menolong wanita juga lelaki, maka product Vitalicia Supermodel Glow ini dihasilkan untuk membantu wanita mahupun lelaki diluar sana menjadi sihat serta bertenaga dan cantik bergaya prisis model!

Vitalicia Supermodel Glow – Suplemen Makanan Revolusi Baru Untuk Wanita Juga Lelaki

“Do you wanna LOOK like a supermodel, BE like a supermodel, FEEL like a supermodel? Let’s unleash the supermodel within with VITALICIA SUPERMODEL GLOW, demikian kata Aleeya Zailan selaku Pengasas Dan Pengarah Urusan Vitalicia Sdn Bhd sewaktu majlis pelancaran yang diadakan di Flora Terrace, Kuala Lumpur.

Pelancaran Vitalicia Supermodel Glow

Pada majlis tersebut, tertanya-tanya juga di minda saya ini, kenapalah supermodel yang menjadi penanda aras kepada produk ini? Humm..atau makan produk ini sebab nak berangan jadi supermodel ke? Namun Aleeya ada jawapan konkrit kenapa suplemen Vitalicia ini memilih terma “SUPERMODEL” sebagai sasaran kepada keberkesanan produk tersebut.

” SUPERMODEL ini ada bermacam-macam saiz, tak semua kurus ataupun putih melepak, jesteru itu beliau ingin “educate” rakyat Malaysia lebih berkeyakinan pada diri sendiri. Vitalicia hanyalah usaha dalam membantu wanita mahupun lelaki “ENHANCE” kulit lebih cerah berseri di samping meningkatkan kadar imunisasi dan menurunkan berat badan.”

Vitalicia Supermodel Glow Suplemen Makanan Revolusi Baru

Meminati supermodel terkenal Tyra Banks, dan berangan ingin menjadi supermodel seperti beliau yang mempunyai tubuh badan menarik serta banyak mengilap ramai wanita yang tiada keyakinan dan lemah semangat untuk mengeluarkan “fierce” dalam diri sendiri, lalu hadirlah ilham produk suplemen ini yang selamat digunakan tanpa ada bahan kimia.

Pernah juga mempunyai berat sebanyak 8okg dan kini mencecah 50kg hanya dengan mengamalkan produk Vitalicia Supermodel Glow ini. Saya yang melihat kelangsingan badan beliau dan kelicinan kulit wajah beliau turut terpegun seolah-olah melihat seorang supermodel yang cantik jelita, memang tak sangka beliau merupakan seorang ibu yang mempunyai 3 orang anak.

Sebelum dan selepas mengamalkan Suplemen Makanan Revolusi Baru

Menurut kata Aleeya, Vitalicia Supermodel Glow, diilhamkan daripada nama anak ketiga beliau, Alicia Aleena yang kini berusia 10 bulan. Merupakan produk ketiga yang dikeluarkan dan diinspirasikan menerusi nama Alicia sendiri.

Turut berkongsi rahsia kecantikan yang dimiliki, beliau berkata beliau mempraktikkan penggunaan Vitalicia Supermodel Glow berserta losyen atau serum diwajah, sekurang-kurangnya dua minggu sekali. Banyak juga kegunaan produk ni, boleh di makan serta boleh juga dioles ke wajah.

Kalau Aleeya yang dah punyai 3 orang anak boleh berubah menjadi cantik menawan dan ramping seperti SUPERMODEL, kenapa anda tak boleh! Janji anda semua (termasuk saya) kenalah rajin amalkan produk ini dan confiden, berusaha dengan penuh semangat gitu!

Suplemen Makanan Tambahan yang mampu membuatkan anda prisis supermodel

Bersama produk Vitalicia Suprmodel Glow..(dapat kulit mulus dan ramping macam Aleeya pun jadilah..)

Info Produk

  • Vitalicia Supermodel Glow, suplemen makanan revolusi baru yang hanya menggunakan ramuan dari sumber yang terbaik yang telah melalui pelbagai proses dan pengujian keberkesanan. Fomula semulajadi gabungan bahan yang berkhasiat secara klinikal direka khusus cantik dalaman dan luaran bak supermodel.
  • Di datangkan dalam bentuk serbuk kerana ramuan utama iaitu buah camu-camu, terlalu masam untuk dimakan begitu sahaja.
  • satu paket memberi anda 71mg khasiat vitamin C berbanding 75mg, pengambilan Vitamin C memang digalakkan untuk wanita. Ambil satu paket pada waktu pagi ketika bersarapan dan sekali lagi pada waktu makan malam. Dengan pengambilan Vitalicia ini, anda tak perlu risau lagi tentang tidak cukup vitamin C.
  • Sebagai alternatif, anda juga boleh mencairkan satu paket Vitalicia dalam 30ml air atau taburkannya ke dalam jus, minuman gandum atau protien, mahupun salad.
  • Mempunyai makanan tambahan dengan formulasi semulajadi serta efektif untuk pengambilan pemakanan yang diperlukan dalam badan.
  • Suplemen ini menggunakan bahan yang dirumus secara semulajadi untuk membantu menegang, melembut, merata dan memanjakan kulit anda secara semulajadi.

Bahan-bahan yang terkandung didalam suplemen makanan revolusi baru ini

Vitalicia Supermodel Glow telah dibangunkan sejak hampir tiga tahun. Maklum balas awal cukup positif dan sangat menggalakan dengan 95% pengguna mengesahkan peningkatan yang ketara dalam seri kulit setelah memakan Supermodel Glow secara teratur dan konsisten selama tiga minggu.

“Matlamat kami adalah untuk menjadikan kulit anda bersih dan bersinar tanpa sebarang solekan, ianya juga merupaka solusi tepat bagi mereka yang ingin memperbaiki kesihatan keseluruhannya ” ujur Aleeya lagi memberi jaminan.

Aleeya Ketika Diteruramah semasa majlis pelancaran produk beliau

Mengharapkan Vitalicia diterima baik masyarakat Malaysia. Menerusi tempahan awal, mereka yakin bahawa produk ini akan menjadi hit di pasaran dan berhasrat untuk memasarkan 120,000 kotak menjelang akhir tahun 2019.

Dengan harga mampu milik dan dijual pada harga RM89 untuk sekotak dengan memiliki 14 sachet yang bertahan selama 2 minggu, ia kini boleh didapati melalui pengedar sah di seluruh negara atau secara dalam talian di :

www.vitalicia.com.my

0195009400 (untuk tempahan melalui whatsapp)

Untuk maklumat lanjut, boleh lawati :

@aleeyazailan, @vitilicia.co dan @avenys di Instagram dan juga Facebook.

#VitaliciaSuperModelGlow

*Langkah Berjaga-jaga 

Walaupun keselamatan semua bahan dalam rumusan cukup bagus, kami masih menasihatkan mereka yang hamil, menyusu badan dan keliru, berunding dengan doktor sebelum memulakan pengambilan suplemen ini.