Baru-baru ini saya berkesempatan ke Majlis Pelancaran Innergie. Memang kebetulan saya ni suka travel so memang langkah kaki kananlah saya ke majlis ni, apa taknya mereka telah memperkenalkan Travelers Power Pack dari Innergie yang wajib di miliki oleh travelers atau mereka yang sentiasa sibuk melakukan aktiviti perniagaan atau bersantai bersama kawan-kawan di mana sahaja.

Travelers Power Pack, Innergie Charging Reimagined, Innergie

Sebagai seorang yang suka travel. Selalunya benda yang saya tak boleh tinggal kalau travel adalah telefon pintar, tablet atau komputer riba. Perjalanan tidak cukup lengkap melainkan kita membawa sekurang-kurangnya salah satu daripadanya, kiranya sahabat perjalanan yang paling penting buat saya.

Travelers Power Pack Pack Dari Innergie Yang Wajib Di Miliki

Bila dah bawak semua tu, benda yang sudah semestinya kita kena angkut sekali adalah pelbagai kabel dan charger. Penuh beg dengan kabel yang besar-besar. Memang makan ruang beg jadinya.

Satu lagi kalau tengah jalan jauh, tiba-tiba bateri pulak tinggal sikit, fuhhh…time ni memang geram dibuatnya. Terpaksa pulak cari tempat nak mengecas phone sebelum meneruskan perjalanan.

Travelers Power Pack Dari Innergie

Travelers Power Pack Dari Innergie, Innergie For Smart Traveler

Jika anda merupakan seorang yang kerap travel atau yang kerap bergerak kesana-sini dan sentiasa menggunakan peranti mudah alih seperti telefon pintar, tablet atau komputer riba , bermakna anda memang memerlukan pengecas portable yang boleh mengecas kesemua peranti mudah alih dengan lebih cepat dan selamat dalam satu masa, oleh itu travelers power pack dari Innergie adalah jalan penyelesaiannya.

Innergie  telah diperkenalkan dan dibawa masuk ke Malaysia, dan ianya merupakan satu jenama Delta yang menyediakan set pengecasan mudah alih yang membolehkan individu mengecas semua peranti mudah alih mereka dengan mudah dan selamat serta boleh di bawa kemana-mana sahaja tanpa bebanan yang berat.

Travelers Power Pack Dari Innergie , Pengarah Innergie SEA, Derrick Ho

Pengarah Innergie SEA, Derrick Ho berkata :

“The smart crossover product idea breaks the limitation and is built for expanded capabilities which can meet mobile life, making people’s lives smarter and easier wherever they travel.

“At Innergie, we dedicated our time to create a line of charging devices that not only charge your travel gear, but do it with adapters that are a fraction of the size and weight to make it compact and elegant at the same time. With a design this smart and this easy to use, the charging set makes charging a pleasure, rather than a chore,” added Derrick.

Innergie Traveles power pack terdiri daripada tiga produk iaitu – PowerGear ICE 65 (travel adapter), WizardTip (attachable super-speed USB charging connector), dan LifeHub Plus (charging hub).

PowerGear ICE 65

 

Innergie PowerGear ICE 65, Innergie , Travelers Power Pack

  • Merupakan universal laptop adapter yang yang boleh disuaikan dengan grid kuasa elektrik lebih dari 50 buah negara. Amat sesuai untuk mereka yang suka mengembara atau yang menggunakan alat peranti secara berterusan.

WizardTip

Innergie WizardTip, TRAVELERS POWER PACK DARI INNERGIE, Innergie

  • Boleh disambung ke ICE PowerGear 65, mewujudkan USB segera untuk mengecas peranti mudah alih anda.

LifeHub Plus

 

Innergie LifeHub Plus, TRAVELERS POWER PACK DARI INNERGIE

  • LifeHub Plus pula menawarkan pengecasan 3 alat peranti sekaligus. Built in Smart Chips, yang mana boleh mengesan alat peranti yang kita gunakan bagi menyesuaikan kuasa 2.4 USB ports kepada 3 alat yang digunakan ketika itu dengan selamat. Boleh di  bawa kemana-mana

Product Innergie Kini Di Pasaran

Untuk meraikan pelancaran ketiga-tiga product baru ini di pasaran Malaysia, Innergie menawarkan “Travelers Power Pack” iaitu PowerGear ICE 65 (travel adapter), WizardTip (attachable super-speed USB charging connector), dan LifeHub Plus (charging hub) dengan harga diskaun sebanyak 20% iaitu RM325.60 (retail price RM407.00) atau belian PowerGear ICE 65 (single UK plug) dengan harga RM209.00 dan percuma WizardTip bernilai RM39.00.

‘Traveler’s Power Pack’ boleh juga dibeli secara online di >> LAZADA << dan rangkaian retail outlets mereka. Untuk keterangan lebih lanjut boleh layari website >> http://www.myinnergie.com/us

All three products come with a generous original-manufacturer warranty, environment-friendly GreenSense power conservation technology and InnerShield power protection safety designs.