Tony Roma's Festive Delight Dengan Menu Lazat Hingga Menjilat Jari

Tony Roma’s Festive Delight Dengan Menu Lazat Hingga Menjilat Jari

Saya memang peminat setia Tony Roma’s, dari dulu hingga sekarang, kalau teringin nak makan western terutama Lamb Ribs, memang Tony Roma’s dalam kepala, terbayang-bayang kesedapan Lamb Ribs yang telah di marinate dengan bahan-bahan yang cukup lengkap dan di grill dengan cukup sempurna.

Baru-baru ni bila diundang ke Tony Roma’s untuk mencuba menu  terbaru sempena Ramadan dan Hari Raya 2019 ini, memang happy gila saya dibuatnya. Dalam hati berharap sangat lah dapat makan lamb ribs (hehehe buruk kan perangai..orang dah jemput lagi nak lelebih pulak).

Set Menu Istimewa Tony Roma’s Festive Delight 

Nikmati Set Menu Istimewa Festive Delight

Mengambil keberkatan kehadiran bulan Ramadan dan perayaan Hari Raya, Tony Roma’s mengajak orang ramai mengambil kesempatan berhimpun dan berkongsi makan bersama-sama keluarga tersayang, rakan-rakan baik atau pun rakan-rakan sekerja tak kira bangsa dan agama dengan menikmati pelbagai hidangan lazat di bawah menu Festive Delight.

Dalam tempoh promosi yang terhad, Tony Roma’s memperkenalkan 2 menu terbaru iaitu Selera Iftar dan Meriah Meal. yang mana kedua-dua hidangan ini mempunyai lamb ribs yang cukup lembut dan mencair di mulut, bbq chicken dan beef riblet supaya pengunjung dapat menikmati yang terbaik dari setiap hidangan yang disediakan.

Selera Iftar

Menu festive delight yang menyelerakan - selera iftar

Untuk pengetahuan anda, hidangan Selera Iftar ini memang sesuai di nikmati untuk 3 ke 4 orang dan didatangkan dengan lamb ribs Roma Rack bersama honey plum sauce, BBQ 1/2 chicken, Beef Riblet dengan TR’s original sauce. coral mix salad, corn on cob, two hot baguette, four mashed potatoes atau rice dan four cups soup of the day.

Kongsi 3 ke 4 orang makan memang cukup sangat-sangat dan berbaloi dengan harga yang ditawarkan, harga untuk set hidangan ini hanya berharga RM168.80 nett.

Meriah Meal

Tony Roma's, Tony Roma's Malaysia, Berbuka Puasa 2019, Juadah Berbuka 2019, Tony Roma's Festive Delight, Festive Delight, Restoran Tony Roma's, Promosi Festive Delight, Selera Iftar, Meriah Meal, Menu Istimewa Festive Delight

Manakala hidangan set Meriah Meal pula amat sesuai jika anda datang dalam kumpulan ber 5 atau ber 6. Hidangan ini pula didatangkan dengan Lamb Ribs Full Slab dengan Honey Plum sauce, BBQ 1/2 chicken, 2 Slab of Beef Riblet with TR’s original sauce, coral mix salad with Kickin Shrimp, 3 hot baguette, 6 mashed potatoes ataupun nasi dan 6 cups soups of the day.

Harga untuk set hidangan ini pula adalah sebanyak RM168.80 nett. Cuba anda bahagi kan sekepala, so murah ke tidak? Haaa..murah sangat kan! Hidangan yang di beri pun banyak dan besar-besar.

Selain itu terdapat juga tawaran hebat dalam masa yang terhad ini keatas BBQ Chicken Set iaitu :

  • Sensational Serai BBQ 1/4 Chicken – Ayam yang telah di grill bersama dengan Sensetional Serai BBQ Sauce, di datangkan dengan corn on the cob, coral salad and yellow rice atau mashed potatoes. Sesiapa yang suka perasa herbs dan sedikit kepedasan, hidangan ini amat sesuai untuk anda. (Saya pun dah rasa, memang serious sedap).

Sensational Serai BBQ Chicken

  • Tempting Tomyum BBQ 1/4 Chicken – Yang ini pula merupakan grilled BBQ 1/4 chicken glazed bersama tomyam BBQ sauce, didatangkan juga bersama corn on the cob, coral salad dan yellow rice atau mashed potatoes. Hidangan ini buat mereka yang suka akan perasa tomyam yang begitu beraroma.

Tempting Tomyum BBQ 1/4 Chicken

  • TR Original BBQ 1/4 Chicken – Terdapat juga Grilled BBQ 1/4 Chicken glazed with TR’s Original BBQ sauce, didatangkan dengan corn on the cob, coral salad dan yellow rice ataupun mashed potatoes.  Set ini pula disertakan dengan sauce asli TR yang cukup terkenal dan mendapat sambutan yang hebat buat mereka yang menyukai dan mengagumi keaslian citarasa Tony Roma’s.

Setiap set ini ditawarkan dengan harga :

RM30.90

Jom Ke Tony Roma’s

Tony Roma's, Tony Roma's Malaysia, Berbuka Puasa 2019, Juadah Berbuka 2019, Tony Roma's Festive Delight, Festive Delight, Restoran Tony Roma's, Promosi Festive Delight, Selera Iftar, Meriah Meal, Menu Istimewa Festive Delight

Tony Roma's, Tony Roma's Malaysia, Berbuka Puasa 2019, Juadah Berbuka 2019, Tony Roma's Festive Delight, Festive Delight, Restoran Tony Roma's, Promosi Festive Delight, Selera Iftar, Meriah Meal, Menu Istimewa Festive Delight

Tony Roma's, Tony Roma's Malaysia, Berbuka Puasa 2019, Juadah Berbuka 2019, Tony Roma's Festive Delight, Festive Delight, Restoran Tony Roma's, Promosi Festive Delight, Selera Iftar, Meriah Meal, Menu Istimewa Festive Delight

Terdapat pelbagai hidangan yang menarik lagi lazat untuk pengunjuk nikmati di Tony Roma’s sewaktu berbuka puasa dan ketika tibanya Hari Raya boleh bawa keluarga nikmati makan tengahari ke cawangan yang berdekatan dengan anda.

Buat peminat daging pula, anda boleh nikmati kelembutan dan kelazatan daging yang di dalam menu antaranya :

  • Lamb Flatbread (RM55.00 nett)
  • Lamb Burger (RM55.00 nett)
  • Lamb Pasta (RM40.90 nett)

Minuman pun sedap-sedap tau! Minuman yang disediakan unik dan berwarna-warni dengan perisa yang hebat. Anda boleh nikmati Banana Slurpee, Blackcurrant Jelly Bandung, Mango Blackcurrant dan Very Strawberry Jelly. Harga yang di tawarkan RM19.90 nett.

Dessert pula memang pelbagai, saya dapat merasa carrot cake yang special di Tony Roma’s, memang makan sekali anda pasti nak lagi. Penuh dengan perasa serta lembu dan gebu. Nak cerita lebih nanti kata tak betul pulak, anda kena pergi sendiri dan nikmati sendiri baru anda akan tahu bagaimana rasa seberanya carrot cake di sini.

Tony Roma's, Tony Roma's Malaysia, Berbuka Puasa 2019, Juadah Berbuka 2019, Tony Roma's Festive Delight, Festive Delight, Restoran Tony Roma's, Promosi Festive Delight, Selera Iftar, Meriah Meal, Menu Istimewa Festive Delight

Kalau anda rasa teringin untuk menikmati hidangan di Tony Roma’s ini, inilah masanya yang tepat dan sesuai untuk anda merancang makan di restoran Tony Roma’s bersama bersama keluarga atau rakan-rakan.

Anda boleh menikmati pelbagai menu di bawah Festive Delight, pada bila-bila masa termasuk hujung minggu dan cuti umum dari 1 Mei hingga 30 Jun 2019 di semua cawangan Tony Roma’s di seluruh Malaysia.

Tony Roma's, Tony Roma's Malaysia, Berbuka Puasa 2019, Juadah Berbuka 2019, Tony Roma's Festive Delight, Festive Delight, Restoran Tony Roma's, Promosi Festive Delight, Selera Iftar, Meriah Meal, Menu Istimewa Festive Delight

Apa yang menarik lagi, jika tidak berkesempatan ke restoran Tony Roma’s, anda boleh membuat pembelian secara online dengan menggunakan perkhidmatan Grab Food dan Honest Bee. Menarik kan!

Tony Roma's, Tony Roma's Malaysia, Berbuka Puasa 2019, Juadah Berbuka 2019, Tony Roma's Festive Delight, Festive Delight, Restoran Tony Roma's, Promosi Festive Delight, Selera Iftar, Meriah Meal, Menu Istimewa Festive Delight

Untuk info yang lebih tentang Tony Roma’s dan tentang promosi Festive Delight sempena buka puasa dan Hari Raya, anda boleh layari  :

WEBSITE | FACEBOOK | INSTAGRAM