Sushi Zanmai dekat the Garden ni adalah Restaurant japenese food yang paling aku suka sekali. Harga dia memang berbaloi dengan kesedapan makanan dia.Cuma nak makan kat sini kena sanggup beratur panjang sebab memang ramai lah orang suka makan kat sini tak kira siang malam.


Sushi Zanmai , The Garden , Midvalley , Japanese Food

 

japanese food , sushi Zanmai di Gardens Midvalley
As’syah pun suka makan japanese food.
 
California roll , Sushi ZanmaiCalifornia Roll..Yang ni satu kemestian yang aku kena order…Mana2 japanese food restaurant pun..sure yang ini  mesti ada dalam menu aku. Tak sah kalau tak ada.
 
yang dua ni pun memang best sesangat…nama dia aku tak ingat, bukannya reti bahasa jepun ni. Tapi kalau tengok menu ada le gambar dia ni…
oyster dengan cheese dan tauhu apa nama dia dah tak ingat…
Sup…kita kena masak sendiri, masukkan daging tu kemudian.
 
 
Memang puas hati lah makan kat sini. Kalau tak faham apa yang tertulis kat menu tu just tujuk aje apa yang nak di makan sebab menu dia siap dengan gambar sekali. Layanan dia ok dan cepat.