CPUV Nuffnang terbaru dalam blog ni merupakan Sony Xperia Z2 . Kali ni tak banyak CPUV yang melekat, dapat satu ni je..huhuhu.

Kalau terkeluar tetiba dan anda ternampak di blog sis ni iklan SONY Xperia Z2, silalah klik diiklan tersebut untuk mengetahui info tentang smartphone terbaru ini.

Sony Xperia Z2

Sony Xperia Z2 merupakan keluaran terbaru dalam keluarga Xperia. Smartphone yang waterproof. Kalau tetiba air minuman tertumpah keatas smartphone ni pun kita tak akan rasa gabra…(sebab selalu terjadi kat smartphone saya..hehehe)

Sony Xperia Z2

Xperia Z2 juga mempunyai kamera dan camcoder yang terbaik. Macam-macam korang boleh snap..dalam air, atas air dan anda juga boleh rakam gambar yang 4 kali lebih tajam dan padu dari full HD.

Kalau nak tengok movie yang best-best, Xperia Z2 mempunyai skrin 5.2 inci dengan penggunaan live color LED yang pertama didunia. Fuhhh..memang leka lah kalau dapat tengok movie pakai smartphone ni.

Ehhh…panjang pulak saya bercerita, anda tengok lah sendiri dengan klik iklan dari Nuffnang – Sony Xperia Z2 yang ada diside bar, atas atau dibawah blog ini.

Sony Xperia Z2

Jadi apa tunggu lagi, kalau dah berkenan rembat ajelah satu..hehehe.