Safi Shayla Penyelesaian Penjagaan Rambut Untuk Masalah Kelemumur

Safi Shayla Penyelesaian Penjagaan Rambut Untuk Masalah Kelemumur

Rambut ibarat mahkota buat setiap individu baik perempuan mahupun lelaki. Jika kita mempunyai masalah rambut, memang stress gila dibuatnya. Mahu tak stress jika kita berhadapan dengan masalah rambut yang serius seperti keguguran rambut, rambut bercabang, kering, berminyak ataupun berkelemumur.

Ramai juga di kalangan wanita terutama yang bertudung mempunyai masalah rambut yang serius disebabkan kesibukkan diri, tekanan, kepanasan, pencemaran ataupun penggunaan produk yang tidak sesuai.

Sebenarnya wanita bertudung lagi lah kena extra jaga kerana seharian rambut tertutup maka rambut dan kulit kepala tidak mendapat udara yang secukupnya, jika tidak dijaga dengan sebaiknya pasti mendatangkan banyak masalah antaranya berkelemumur, berminyak, gatal, berbau serta kusut.

Set Penjagaan Rambut Safi Shayla Anti Kelemumur 

Set Penjagaan Rambut Anti Kelemumur Terbaik

Paling mendatangkan stress bila berkelemumur, mulalah tergaru sana sini, jadi malu dibuatnya bila orang tengok kita dok garu-garu kepala dan habuk kelemumur berterbangan. So tak kiralah yg bertudung ke, yang free hair ke memang kena lah rajinkan diri jaga rambut dan kulit kepala ya!

Tidak tahu nak gunakan produk apa untuk rambut anda yang berkelemumur? Apa kata anda gunakan set penjagaan rambut SAFI SHAYLA ANTI KELEMUMUR.

Safi shayla Pakar Rambut Wanita Bertudung Dan Set Penjagaan Rambut Anti Kelemumur Terbaik

Memahami keperluan wanita yang mempunyai masalah rambut, maka Safi Shayla yang merupakan pakar rambut wanita bertudung telah memperkenalkan set penjagaan rambut anti kelemumur untuk membantu memberi keselesaan dan keyakinan diri buat mereka yang bertudung mahupun tidak.

Korang boleh dapatkan set Safi Shayla anti kelemumur seperti di bawah ini:

  • Minyak Rambut Anti Kelemumur – mengurangkan kelemumur, minyak dan kulit kepala gatal.

Minyak Rambut Anti Kelemumur Safi Shayla
Minyak rambut SAFI Shayla menjadikan rambut lebih lembut, licin dan memberikan kilauan rambut dan sihat menawan. Ia mengurangkan kelemumur dengan berkesan, melegakan kulit kepala yang gatal dan memberikan kesegaran kepada kulit kepala dengan sensasi dingin. Rambut lebih selesa bersama haruman yang mampu kekal sepanjang hari*.

* 8 jam wangian berdasarkan ujian makmal.

  • Syampu Anti Kelemumur – menghilangkn kelemumur dan kegatalan kulit kepala

 

Syampu Rambut Anti Kelemumur Safi shayla

Kulit kepala yang tertutup dalam tempoh lama mengundang peluh yang akhirnya berminyak lalu menyumbang kepada masalah kelemumur.

Atasinya dengan Syampu SAFI SHAYLA Anti Kelemumur. Mengandungi Habbatus Sauda serta bahan aktif ZPT dan Menthol yang mencegah kelemumur bermula dari cucian pertama serta haruman yang mampu kekal sehingga 24 jam*.

  • Masker Penyegar Kulit Kepala – Kawalan kelemumur dan gatal.

Masker Penyegar Kulit Kepala Safi Shayla

Penyegar Kulit Kepala SAFI Shayla diperkaya dengan Habbatus Sauda, Protein Gandum dan Mentol untuk menghilangkan ketidakselesaan pada kulit kepala dengan efektif. Ia menyegar dan menyamankan rambut yang sering terdedah kepada cuaca panas dan lembap.

Selain itu ia juga memberikan kelembutan dengan serta-merta pada rambut. Hasilnya: Kulit kepala segar, nyaman dan kekal wangi selama 48 jam**. Kulit Kepala sihat , rambut segar bermaya!

InsaAllah kalau rajin jaga rambut dan ikut step betul yg diberi, rambut korang akan sihat dn bebas dari sebarang kotoran, kelemumur dan kegatalan.

Jenama Syampu HALAL No. 1 di Malaysia

Safi Shayla, jenama HALAL No. 1 di Malaysia terdiri daripada rangkaian produk berkualiti dan komprehensif. Dirumus khusus dengan bahan-bahan semula jadi tanpa alkohol dan gelatin, ia disahkan HALAL oleh JABATAN KEMAJUAN ISLAM MALAYSIA (JAKIM) dan selamat digunakan untuk seisi keluarga.

Dapatkan Sling Pouch Edisi Terhad We Bare Bears

Sling Pouch Edisi Terhad We Bare Bears

Apa yang best lagi, dengan setiap pembelian produk Safi Shayla berharga RM35 keatas, korang berpeluang dapatkan sling pouch edisi terhad We Bare Bears yang cukup comel di mana-mana outlet yg terpilih berhampiran. Apa yang pasti, anak saya dah rembat ke empat-empat design sling pouch tersebut..huhuhu.

Untuk info lanjut mengenai produk Safi Shayla, boleh ke :

WEBSITE | FACEBOOK | INSTAGRAM