Alhamdulillah…akhirnya pernantian dan pencarian saya selama ini berakhir juga. Saya dah jumpa serum rambut terbaik iaitu serum CoolHijab merupakan serum rambut yang dapat menyelesaikan permasalahan yang saya alami selama ini.

Selama ini saya amat risau sangat dengan masalah keguguran rambut yang saya alami. Dah macam-macam shampoo, conditioner, serum atau apa sahaja yang mengatakan boleh menghidarkan rambut dari gugur tapi rambut saya masih gugur jugak dengan banyak.

Boleh jadi stress tau dibuatnya bila rambut gugur ni. Adakah anda mempunyai tanda-tanda seperti dibawah ini?

Serum Rambut Terbaik Dari CoolHijab, Serum Rambut Terbaik, CoolHijab, Serum CoolHijab

Adakah anda mempunyai tanda-tanda seperti ini?

Baru-baru ini saya telah diperkenalkan oleh Halim Brothers dengan serum rambut ini. Mula-mula tu tak berkeyakinan juga, almaklum dah banyak dah product saya cuba. Tapi bila difikirkan balik why not saya mencuba, manalah tahu tiba-tiba menjadi pulak product ni dengan masalah saya, so saya pun apply jugaklah untuk mendapatkan tester serum ini.

Hari yang saya dapat, terus tak sabar-sabar akak nak cuba tau..hehehe.

Serum Rambut Terbaik Dari CoolHijab, CoolHijab, Serum Rambut, Serum CoolHijab

Tester yang saya dapat daripada CoolHijab

Cara pemakaian Serum CoolHijab

  • Gunakan serum ini selepas mandi pagi ketika rambut sedikit lembab. Hanya picitkan ketapak tangan dua atau lebih mengikut panjang rambut.
  • Jangan gosok terlalu lama pada tapak tangan. Terus sapu pada rambut sehingga kena kulit kepala serta belakang telinga dan belakang leher. Elakkan dari terkena mata kerana serum ini mempunyai herba rawatan rambut.
  • Boleh juga dipicit terus ke kulit kepala dan rambut, asalkan kena keseluruhan rambut

Buat mereka yang memakai tudung, selepas menggunakan serum, bolehlah memakai tudung dengan selesa.Tidak perlu risau jika panas sebab ianya satu tindak balas bila kepala berpeluh. Serum ini dicipta khas untuk wanita berhijab bagi memastikan wanita berhijab dalam keadaan selesa, suci dan lebih berkeyakinan.

Rambut akan berbau hapak akibat kepala ditutup seperti bertudung, memakai helmet atau berserban, ini dapat mengatasi masalah-masalah tersebut.

Walau bagaimana pun serum ini boleh juga digunakan oleh sesiapa sahaja tidak kira lelaki atau wanita asalkan berambut.

Serum Rambut Terbaik Dari CoolHijab, Kelebihan CoolHijab

Kelebihan CoolHijab dan mampu…

Alhamdulillah, selepas 3 kali saya menggunakan serum ini, keguguran rambut saya semakin berkurangan. Macam tak percaya tapi inilah kenyataan yang saya alami setelah saya menggunakan product ini.

Rambut saya juga sentiasa berbau wangi dan baunya juga bertahan lama. Kulit kepala saya juga terasa sejuk sahaja bila berada dibawah terik matahari.

Sebab itulah saya berkeyakinan untuk membuat review berkenaan serum CoolHijab ini kerana saya amat yakin dengan product ini.

Bahan yang terbaik untuk anda, Bahan-bahan yang digunakan dalam coolHijab

Bahan yang terbaik untuk anda

Jika anda ada masalah seperti saya atau seperti masalah diatas, saya cadangkan anda menggunakan serum ini untuk mengatasi masalah yang anda alami dan serrta menggembalikan kegembiraan anda. Jangan berlengah lagi, jangan tunggu masalah anda menjadi kritikal. Dapatkan Serum CoolHijab dengan segera untuk memastikan masalah tersebut dapat diselesaikan dengan segera.

UNTUK MENDAPATKAN PRODUCT COOLHIJAB INI ANDA BOLEH HUBUNGI SAYA DENGAN SEGERA DI TALIAN – 0192172162