Bestnya menjadi orang yang cantik kan. Banyak product berebut nak kan kita kalau kita mempunyai wajah yang cantik dan bersih. Anugerah tuhan buat seorang blogger yang bernama Engku Sulwani.

Saya juga ada menggikuti blog beliau. ( Suka masuk kesana sebab beliau menggunakan bahasa ibunda beliau dan ayat-ayat yang digunakan amat bersahaja )
Seorang pelajar perubatan ( bakal doctor ni..). berumur 22 – 23 tahun. Seorang blogger juga model muslimah, dan kini beliau menjadi Duta product Sure beauty Plus & C Glow.
Tapi…haaa ada tapi ya , beliau bukan sekadar menjadi duta product Sure White Beauty Plus & C Glow semata , beliau terlebih dahulu menggunakan product ini.
BLOGGER YANG MENJADI DUTA PRODUCT
Engku Sulwani menjadi Duta Product Sure White Beauty Plus & C-Glow

Jika anda inginkan wajah selembut duta product ini iaitu Engku Sulwani , cuba lah product Sure White beauty Plus & C Glow ini. Untuk lebih memahami lebih lanjut tentang product ini sila-sila lah ke http://mamahanny.blogspot.com.

BLOGGER YANG MENJADI DUTA PRODUCT
Blogger dan duta product Sure White beauty Plus & C Glow

SURE WHITE & C-GLOW FACTOR

KULIT KELIHATAN LEBIH LICIN, LEBIH MUDA DAN LEBIH CERAH!

MEMUTIHKAN !
MENGGEBUKAN!
MENYERLAHKAN KEJELITAAN!
MENYERIKAN WAJAH!
MENREMAJAKAN!

Tags: Blogger , Blogger menjadi duta product , Duta product Sure White Plus & C Glow , Product Kecantikan , Sure White Beauty Plus & C Glow