Risau anak lambat membaca? Mana ada ibu bapa yang tak risau kalau anak lambat membaca. Umur 6 tahun masih tidak tahu membaca sedangkan anak orang lain dah pandai membaca.

Jangan bimbang! Dengan cara i-SINA anak anda pasti dapat membaca seawal 4 tahun walaupun anda bukan seorang guru dan tiada pengalaman mengajar.

MARI BELAJAR MEMBACA

Risau Anak Lambat Membaca?, I-SINA, MARI BELAJAR MEMBACA

Program Belajar Membaca I-SINA

I-SINA merupakan sebuah program dalam bentuk buku dan juga DVD untuk memberikan pembelajaran secara menyeluruh kepada kanak-kanak supaya dapat menguasai kemahiran membaca dengan cepat , mudah dan efekif.

Ia juga sesuai untuk ibu-bapa dan juga guru tadika atau sekolah untuk dijadikan bahan rujukan mengajar.

Dengan adanya i-Sina, ibu-bapa tidak perlu bimbang lagi, ramai ibu-bapa yang tiada pengalaman mengajar mampu melakukanya.

Jika anak anda masih belum mampu mengenal huruf, juga masih boleh terus diajar membaca. Ribuan anak kecik sudah menguasai pembacaan dengan mudah melalui i-Sina. Anda juga mampu melakukanya.

Apa yang perlu anda buat, hanya mengikut arahan yang diberi. Program ini disusun dengan langkah-langkah pembelajaran yang kecil tetapi sangat efektif untuk mengelakkan kekeliruan dan tekanan kepada anak-anak.

10 hingga ke 15 minit sehari dah cukup memadai buat anak-anak kecil ini.

I-SINA memberi penekanan kepada kefahaman, bukan hafalan. Anak-anak kecil akan lebih menunjukkan minat jika mereka memahami daripada menyuruh mereka menghafal.

Jangan risau anak lambat membaca, tapi bantu mereka dalam pemasaalahan yang mereka alami.

APA KEISTIMEWAAN PROGRAM BELAJAR MEMBACA I-SINA?

Risau Anak Lambat Membaca?, I-SINA, PROGRAM CEPAT MEMBACA

Jika anak anda mempunyai masalah membaca, bantu anak anda dari sekarang. Jangan berlengah dalam memberi pelajaran yang terbaik buat mereka. Pendidikan awal akan menjamin anak anda membesar dengan penuh berkeyakinan dan cemerlang.

TEMPAH SEKARANG BUKU MARI BELAJAR MEMBACA INI SEBELUM KEHABISAN STOK

KLIK LINK DIBAWAH INI UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN

[Program Belajar Membaca I-SINA]