Nikmati Produk Makanan Handmade Secara Online Di KRAVVE.CO

Nikmati Produk Makanan Handmade Secara Online Di KRAVVE.CO

Nikmati Produk Makanan Handmade Secara Online Di KRAVVE.CO | Memang untuk mendapat makanan yang terbaik adalah memasak sendiri di rumah dari membeli yang dah siap atau ready cook di luar sana. Tapi memandangan gaya hidup orang zaman sekarang ni yang mungkin sibuk dengan urusan kerja di luar jadi masa untuk menyediakan makanan tu sangat terhad. Setakat nak masak lauk pauk mungkin tak ada masalah tapi nak menyediakan rempah ratus atau jem sendiri memang agak memerlukan masa yang banyak. Nak tak nak terpaksa memilih yang dah ready made kat luar.

Berbanding orang dahulu kala, jika nak masak kari, semua bahan pes rempah sehingga menjadi seperiuk kari yang sedia untuk di makan, memang penyediaan dari A to Z semua di buat sendiri. Dari proses menggiling rempah sampailah ke proses memasak kari, semua di buat sendiri. Ada ke orang sekarang rajin lagi nak buat semua tu sendiri? Dengan sibuk kerja, rasanya mustahil lah kot!

Tapi sekarang ni kita dah ada pilihan untuk dapat merasai keenakkan masakan dari rempah ratus, jem, makanan snek yang di buat secara handmade. Ramai yang lebih suka produk handmade terutama produk makanan ni sebab rasanya lebih asli dan sedap. Penghasilannya juga lebih teliti.

Nikmati Produk Makanan Handmade Secara Online Di KRAVVE.CO

Zaman dulu, produk-produk handmade ni kita hanya boleh dapati dikampung-kampung sahaja. Tapi zaman makin berubah dan kini kita boleh dapatkan produk handmade secara dalam talian (online) sahaja. Senang sangat kan?

Salah satu tempat untuk mendapatkan produk makanan Handmade ni adalah di www. kravve.co. Mesti ramai tertanya tanya apa produk yang di jual di kravve.co ni kan?

Ok antara produk yang di hasilkan dan di jual di kravve.co adalah seperti sos, jem, spareds, serbuk perasa, rempah ratus, makanan ringan dan banyak lagi, banyak sampai saya tak tertulis di sini produk produk yang di jual di kravve.co. Ada beratus jugak barangan yang terjual secara atas talian (online). Banyak kan?

KRAVVE.CO, Busines Online, Handmade Produk, Homecook Produk, Makanan Buatan Sendiri

Banyak pilihan makanan di KRAVVE.CO

Semua produk yang di jual di kravve.co ni adalah produk yang di hasilkan sendiri di rumah menggunakan bahan yang semulajadi yang berkualiti tanpa bahan pengawet. Ini lebih menjamin tahap kesihatan makanan tersebut selain memberi rasa yang sedap pada masakan dan makanan anda.

Kelebihan membeli belah di kravve.co ni adalah penghantaran sehingga ke depan pintu rumah dan percuma. Yang percuma tu kos penghantaran je la, harga barang kena lah bayar..hehehe.

Homemade Salted Vanilla Peanut Butter Dari Kravve.com

Homemade Salted Vanilla Peanut Butter, KRAVVE.CO, Homemade Produk, Busines Online, Handmade Produk, Makanan buatan sendiri

Antara produk yang saya cuba dari Kravve.com ni adalah Homemade Salted Vanilla Peanut Butter. Normally untuk produk ni kita beli yang ready made yang diproses dikilang dan kemudian dijual di pasaraya atau kedai runcit. Memang jarang sangat kita dapat produk buatan sendiri, jadi bila di beri peluang merasai produk handmade yang dibuat dari rumah, memang lebih memuaskan.

Homemade Salted Vanilla Peanut Butter ini rasanya pula tidak terlalu masin dan tak sama seperti yang di jual di pasaraya atau di kedai runcit di luar sana, rasanya begitu disebabkan ianya di hasilkan dengan 4 bahan untuk menjadikan krim tersebut lebih halus dan melekat bila di sapu.  Ia 100% krim Peanut butter yang asli. Mempunyai haruman semulajadi vanilla yang di perbuatan daripada kacang vanila mentah yang belum di proses, juga terdapat madu yang berfungsi sebagai pengawet makanan secara semulajadi.

Kita tak perlu risau kerana tiada pengawet makanan tiruan. Paling penting ia tidak mengandungi gula atau pengawet tambahan. Di jamin 100% bahan semulajadi bebas kimia yang mungkin boleh memberi kesan pada kesihatan kita untuk jangkamasa panjang.

KRAVVE.CO, Homemade Salted Vanilla Peanut Butter, Handmade produk, Makanan sihat, Peanut Butter, Portal Online

Sarapan pagi yang sihat bersama Homemade Salted Vanilla Peanut Butter dari KRAVVE.CO

Benda ni sangat penting bila kita memilih produk makanan untuk di sajikan kepada diri sendiri dan keluarga bagi memastikan kita sekeluarga mendapat makanan yang sihat dan bebas bahan merbahaya terutama serbuk perasa untuk menyedapkan makanan ni.

Pembelian RM50 keatas penghantaran adalah percuma sehingga depan pintu. Selalunya kita kalau beli barang dapur ni memang akan cecah RM50 punya, tapi kalau tak sampai kita sampaikan jugak..hehehe.

Untuk pembaca blog ni korang boleh gunakan kod diskaun :

MAMAHANNY

Untuk mendapat diskaun boleh membuat pembelian di : 

https://kravve.co/ref/Mamahanny