Produk Kurus "Slimming Bizzi Boddy" Terbaik Dari AS LEGACY

Produk Kurus “Slimming Bizzi Boddy” Terbaik Dari AS LEGACY

Bukan mudah untuk kita kekal cantik dan langsing. Keinginan nak berbadan kurus dan langsing tu memang impian semua orang yang berbadan gempal, macam tu juga saya. Sakit betul hati bila badan makin bertambah dari masa ke semasa.

Macam-macam cara dan usaha saya buat untuk kecilkan badan, tapi tak jalan jugak. Hingga saya malas dah pikir nak kuruskan badan. Badan naik hingga 89kg, time tu paling sedih bila nak cari baju lah, kemain susah, kalau ada pun memang tak banyak pilihan. Sedih tau!

Hinggalah satu hari saya terasa nak kuruskan badan bila saya terlihat Dato Aliff Syukri berkongsi kejayaan beliau dan perkongsian ramai tentang bagaimana mereka dah berjaya menurunkan berat badan dengan produk kurus dari As Legacy.

Produk Kurus Slimming Bizzi Boddy Terbaik Dari AS LEGACY

Mula-mula tu memang kurang percaya, sebab dah banyak produk kurus cuba tapi hasil tetap sama, tapi kalau tak cuba dekat diri sendiri, tak tahu pula bagus atau tidak hasilnya.

Produk Kurus “Slimming Bizzi Boddy” Terbaik Dari AS LEGACY

Dengan semangat nak kuruskan badan, akhirnya saya pun mencuba Slimming Bizzi Boddy Dari As Legacy. Sejak saya amalkan pengambilan produk kurus “Slimming Bizzi Boddy” ni, nafsu makan saya pun makin berkurangan. Nafsu makan yang selama ini sering membuak-buak boleh di kawal tanpa membuatkan perut berkeroncong..hehehe.

Cara pengambilan Slimming Bizzi Boddy pun tak lah susah mana :

  • Bancuh 1 paket kedalam air suam (150ml), di goncang-goncang hingga larut dan bolehlah di minum. Minum selepas sarapan.

Produk Kurus Slimming Bizzi Boddy Terbaik Dari AS LEGACY

Saya minum Bizzi Boddy seawal pagi selepas menjamah sarapan, rasa dia yumm yumm sedap, ada rasa-rasa milk green tea macam tu. Lepas minum, selera nak makan berkurangan hingga ke petang. Kalau tidak, dari pagi, tengahari, petang dan malam mesti perut dah berbunyi kalau saya tak makan.

Pemakanan saya pun makin teratur dan saya pun dah mula jaga pemakanan dan kesihatan. Ya lah, alang-alang kita amalkan produk kuruskan badan, makan pun dah tak berselera sangat. Bila dah tak berselera, saya ambil peluang lah untuk jaga pemakanan saya. Buka itu sahaja, alang-alang nak berdiet, senaman pun kena juga buat, tiap hari saya jalan-jalan sekeliling rumah pun jadilah untuk keluarkan peluh. Sekurang-kurangnya memberi saya tenaga dan sihat.

Alhamdulillah, kini berat saya dah turun 89kg ke 83kg setelah mengambil Bizzi Boddy. Walaupun masih belum menampakkan kekecilan pada badan saya ni tapi badan makin ringan. Sekurang-kurangnya badan saya tak lah asyik naik aje seperti sebelum ini.

Masih banyak yang perlu saya lakukan untuk mendapatkan berat badan yang saya impikan. Banyak usaha saya kena buat dan yang penting saya tak termiss untuk minum setiap hari Slimming Bizzi Boddy ini.

Bizzi Boddy Bagus Untuk :

  • Membantu mengawal selera makan
  • Mengawal kolestrol dlm badan
  • Memperbaiki sistem penghadaman
  • Menyingkirkan toksin dlm badan
  • Memberi tenaga
  • Membakar lemak tepu
  • Meningkatkan metabolisma badan

Tak perlu rasa was-was nak ambil produk ini kerana ianya selamat digunakan sebab mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Kandungan yang terdapat dalam Bizzi Boddy ini terdiri daripada Green Tea Powder, Non Dairy Creamer, Wheat Germ, Hoodis Gordonii Extract, Garcinia, Cambogia Extract, White Kidney, Bean Extract, Green Coffee Extract, Tea Extract, Fiber Gum dan Fructose.

Produk Kurus Slimming Bizzi Boddy Terbaik Dari AS LEGACY

Untuk pengetahuan anda, produk kurus ni tidak di jual di kedai-kedai jamu, kedai runcit atau kedai ubat. Hanya agen yang sah sahaja layak menjual produk ini.

Untuk info lanjut, boleh layari :

FACEBOOK