Kedai Murad, kekalkan kulit muda, Kulit Muda Dan Sihat, Mengurangkan garis halus, mengurangkan kedutan, Murad, Murad Age Reform Hydro-Glow Aqua Peel, Murad Malaysia, Murad Moisture Infusion Mask, Produk Kekalkan Kulit Muda, Produk Meremajakan Kulit Wajah, Remajakan Kulit, Retexturizing Swab

Produk Kekalkan Kulit Muda Dan Sihat Dengan Cepat Dan Terbaik

Produk Kekalkan Kulit Muda Dan Sihat Dengan Cepat Dan Terbaik | Anda ada merasa wajah anda kasar dan ketat? Kalau anda merasa begitu, anda mungkin mempunyai kulit yang sensitif dan kering. Ini bermakna kulit anda kekurangan air. Apabila kulit dehidrasi, ia akan menghasilkan lebih banyak minyak untuk mengimbangi kelembapan kulit. Ini akan merbahayakan kulit anda dan boleh menyebabkan jerawat, kerengsaan dan tompok kering di wajah.

Keadaan begini pasti akan menjejaskan keremajaan kulit wajah anda serta kesihatan dan keyakinan diri anda. Malu nak keluar rumah dan bergaul dengan orang. Buat mereka yang mementingkan penjagaan kulit wajah, bila terjadinya benda-benda yang tidak diingini pasti akan mendatangkan kerungsingan.

Untuk pengetahuan anda, dehidrasi adalah satu masalah besar bagi kulit orang Asia. Kulit orang Asia selalunya akan terjejas lebih teruk daripada yang lain kerana kelembapan cuaca di sekeliling kita. Penyelidikan telah menunjukkan bahawa 40-72 peratus pengguna kerap mempunyai kulit kering di wajah. Walaupun meminum air adalah sangat penting untuk mengembalikan kelembapan dan kemudaan kulit, tapi ini mungkin bukan jalan penyelesaian yang mencukupi untuk memerangi dehidrasi kulit.

Kulit muda dan sihat adalah idaman setiap manusia, merupakan satu sebab semua orang akan berasa lebih baik dan berkeyakinan. Salah satu cara untuk meningkatkann keyakinan diri kita adalah untuk memberikan kulit lebih cerah dan kelihatan lebih licin.

Produk Kekalkan Kulit Muda Dan Sihat

Kedai Murad, kekalkan kulit muda, Kulit Muda Dan Sihat, Mengurangkan garis halus, mengurangkan kedutan, Murad, Murad Age Reform Hydro-Glow Aqua Peel, Murad Malaysia, Murad Moisture Infusion Mask, Produk Kekalkan Kulit Muda, Produk Meremajakan Kulit Wajah, Remajakan Kulit, Retexturizing Swab

Produk Kekalkan Kulit Muda Dan Sihat Dengan Cepat Dan Terbaik

Kini terdapat produk terbaru keluaran MURAD iaitu Murad Age Reform Hydro-Glow Aqua Peel dicipta untuk kekalkan kulit muda dan mengembalikan keremajaan kulit dan sihat, bersinar dan berseri dari dalaman ke luar. Kulit muda dan sihat akan jelas kelihatan diwajah bila anda menggunakan produk ini dengan konsisten.

Produk Kekalkan Kulit Muda ini dilengkapi dengan 2 langkah sistem yang unik dimana ia melembutkan kulit dan memberikan faedah anti-penuaan dengan memberikan dos penghidratan yang mengagumkan sehingga 400% untuk mengurangkan garis halus dan kedutan.

Produk Kekalkan Kulit Muda – Retexturizing Swab boleh melembutkan kulit dan menghidratkan kulit yang kering. Ia mempunyai Lactic Acid, Glycolic, and Hyaluronic Acids yang menyokong pergerakkan sel untuk menyerikan kulit dan membersihkan sepihan kulit untuk mengungkap kulit yang licin, cerah dan bercahaya. Saiz Swab ini direka khas untuk kulit anda yang halus dimana ia membantu mengurangkan garis-garis halus dan kedutan.

Apabila menandatangani dehidrasi kulit dan kulit kusam, bungkusan Murad Moisture Infusion Mask dipenuhi asid hyaluronik yang akan mengembali and menyuburkan kulit, ia berfungsi sebagai penghidratan segera yang sehingga 400% untuk kulit anda. Dengan penggunaan yang berpanjangan, kulit muka yang kering dan mengungkap tidak akan berlaku lagi dan kulit akan nampak kelihatan muda.

Murad Age Reform Hydro-Glow Aqua Peel

Secara ringkas, Murad Age Reform Hydro-Glow Aqua Peel mengandungi 4 rawatan mudah termasuk:

Retexturizing Swab – Swab besar ini adalah tunas kapas bertutup yang telah tepu dalam campuran berasaskan AHA campuran Latuc dan Glycolic Acid, yang berfungsi untuk melembapkan lapisan permukaan kulit dengan perlahan, melarukan sel-sel mati dan membersihkan liang-liang kulit yang tersumbat untuk memberikan tekstur yang lebih halus.

Moisture Infusion Mask – Topeng lembaran memberkalkan asid hyaluronik untuk memberikan rangsangan segera kepada tahap kelembapan sehingga 400% dan membantu mengurangkan kesan garis kedut. Kulit akan berasa lebih cantik dan bersinar apabila kesan kedutan berkurangan.

LANGKAH-LANGKAH MENGGUNAKANNYA

Gunakannya sekali seminggu.

  • Langkah 1 – Retexturizing Swab: Sapu swab di muka yang bersih. Jangan bilas.
  • Langkah 2 – Moisture Infusion Mask: Letakkan topeng lembaran di muka selama 15-20 minit. Keluarkan topeng lembaran dan jangan bilas. Kemudian sapukan pelembap kepada muka.

Diasaskan lebih dari 28 tahun yang lalu, Murad adalah jenama doktor pertama yang diiktiraf di Amerika Syarikat. Jenama ini tetap benar dengan prinsip saintifik pengasasnya, dermatologi terkenal di dunia; Howard Murad, M.D. Melalui lebih daripada 50 tahun pengalaman penyelidikan Dr. Murad telah membuktikan bahawa kecantikan dan kesihatan adalah saling berkaitan dan terbaik dicapai melalui pendekatan inkusif yang meningkatkan setiap sel di dalam badan.

Murad Hydro-Glow Aqua Peel boleh didapati di kedai Murad diseluruh Malaysia.Ia juga boleh didapati di laman web www.murad.com.my bermula pada pertengahan bulan September.

Nikmati diskaun 10% pada produk Hydro-Glow Aqua Peel apabila anda membeli di laman dengan kod GLOW di https://www.murad.com.my/unlock-secret- to-youthful-skin sah sehingga 31st Mac 2018.

MENGENAI MURAD, INC.

Kedai Murad, kekalkan kulit muda, Kulit Muda Dan Sihat, Mengurangkan garis halus, mengurangkan kedutan, Murad, Murad Age Reform Hydro-Glow Aqua Peel, Murad Malaysia, Murad Moisture Infusion Mask, Produk Kekalkan Kulit Muda, Produk Meremajakan Kulit Wajah, Remajakan Kulit, Retexturizing Swab

Ditubuhkan pada tahun 1989, Murad adalah jenama penjagaan kulit klinikal perintis yang didedikasikan untuk mengalakkan orang ramai untuk hidup dengan lebih bahagia, sihat dan hidup yang lebih penuh. Disokong oleh 19 paten yang unik dan warisan yang mempunyai lebih daripada 30 tahun penyelidikan dan ujian klinikal, falsafah unik Murad, yang dikenali sebagain Connected Beauty, adalah pendekatan seluruh badan manusia untuk kesihatan dan kecantikan yang memberi inspirasi kepada orang untuk menyuburkan kulit mereka, membangkitkan badan mereka melalui aktiviti fizikal, “Eat” air dengan memakan buah-buahan dan sayur-sayuran yang kaya dengan sumber air, dan pemikiran “Be Kind To Their Mind”.

Untuk maklumat lanjut mengenai Produk Kekalkan Kulit Muda dari Murad ini ada boleh log masuk ke

www.murad.com.my

Atau

Facebook Murad di Murad.Malaysia.