Baru-baru ni saya berkesempatan ke Wisma Getah dengan Roshidayu untuk product training Bee Venom.

Product knowledge, Product Training Bee Venom Di Wisma Getah

Kalau kita dah suka dengan sesuatu product tu, kita kenalah belajar dan kaji tentang product tersebut. Tidaklah main sesuka pakai kemudian promote kat orang kata bagus sedangkan kita tak tahu dari apa dan dari mana product tersebut dibuat. Product knowledge harus ada walau tak sepenuhnya janji kita tahu lah sikit-sikit.

Sebab itulah New Image adakan product training Bee Venom untuk pengedar dan yang nak pakai product dari new image ini.

Best dapat jumpa dengan ramai yang memakai product Bee Venom dan dapat melihat result yang terbaik dari kulit wajah mereka.

Akhirnya yang ditunggu tiba, mereka dengan terperinci memberi penerangan tentang product Bee Venom dari New Zealand ini kepada hadirin yang hadir. Memang puas hati sangat dengan penerangan yang diberi.

Alpha Lipid Bee Venom

Serba sedikit Faedah Alpha Lipid Bee Venom :

  • Alpha Lipid™ Bee Venom Intensive Anti-Aging Moisturising Cream merupakan kosmetik dengan perbagai fungsi. Ia merangsang penggeluaran Kolagen dan Elastin dari badan sendiri – faktor utama untuk memulihkan wajah yang lebih muda dan sihat dengan mengurangkan garis-garis kedutan. Ia berfungsi secara harmoni dengan sistem badan dan tidak invasif atau menyakitkan seperti pembedahan, penglupasan kulit atau suntikan.
  • Alpha Lipid™ Bee Venom Intensive Anti-Aging Moisturising Cream adalah satu-satunya product penjagaan kulit dengan kandungan Alpha Lipid™ Kolostrum dari New Zealand yang membekalkan TFP(transformasi Faktor Pertumbuhan) untuk menggalakan pembaikan dan dan pembaharuan sel kulit.

Bagaimana New Image mengekstrak  Venom Lebah?

Venom lebah diekstrak apabila lebah mendarat pada anak tetingkap kaca yang mempunyai arus elektrik yang rendah. Lebah bertindak balas dengan menyengat kaca dan meninggalkan venom tanpa perlu mengorbankan nyawanya.

Bahan-bahan Aktif yang utama :-

  • Bee Venom
  • Minyak eksotik semulajadi seperti jojoba, , badam, biji macadamia
  • Madu manuka
  • Evening Primrose
  • Shea Butter

Cara penggunaan :-

  • Produk ini juga boleh digunakan sebagai Krim Malam. Sapukan pada muka dan leher dan biarkan semalaman. Pada waktu pagi gunakannya sebagai Krim Siang. Untuk hasil yang terbaik, gunakan dua kali sehari dan gunakan produk dalam tempoh 12 bulan selepas dibuka.

Kemudian kami diberi penerangan serba sedikit tentang business. Memang best dan tak rugi saya datang ke sini untuk product training Bee Venom ini.

Terima kasih pada Puteri Sakura kerana membawa saya sampai ke sini.

Product Bee Venom, Cantik tanpa suntikan dengan Bee Venom

Product training Bee Venom, Bersama Puan Moharina

Bersama Puan Moharina

Juga dapat bergambar dengan Puan Moharina, pembakar semangat untuk berjaya macam dia…insaallah..Dan yang pasti Roshidayu memang sporting sangat sebab dia siap naik pentas untuk product demonstration Bee Venom lagi..hehehe. Lepas ni kalah le akak ye ayu!!

Cream Bee Venom, Product Demo menggunakan Bee Venom

Product Bee Venom Yang Terhangat, Cream Bee Venom

Sesudah selesai Product training Bee Venom, kami sambung lagi di Restaurant Pelita bersebelahan KLCC. Bincang dan tanya lagi dengan Puteri sakura dan hubby dia…banyak pengajaran yang kita perolehi. Memang best.

Bee Venom Product Terbaru New Image, Bee Venom

Lepas training tentang product Bee Venom, sambung pulak di kedai nasi kandaq ni..hehehe

Alhamdulillah..banyak yang saya belajar malam tu. Dan sudah semestinya saya akan terus memakai product Bee Venom ini kerana saya tahu product ini betul-betul berkesan. Sebab itulah ia dipanggil botox in the bottle, memulihkan kesan cela diwajah tanpa kesakitan tapi dalam masa yang sama wajah anda dilihat seperti anda membuat botox.

Jika anda juga inginkan product Bee Venom ini, bolehlah hubungi saya di talian 0192172162.