PHO HUA NOODLE SOUP satu lagi restaurant Vietnam yang paling disukai. Terletak di Tropicana City Mall.
Actually makanan vietnam ni memang makanan yang betul-betul healthy , mereka mementingkan lebih sayur-sayuran dalam setiap hidangan mereka.
Ada beberapa tempat vietnamese food yang menjadi tempat kesukaan saya.
 PHO HUA TROPICANA CITY MALL
Restaurant Pho Hua Vietnamese Food di Tropicana City Mall ni memang selesa dan tenang, dengan hiasan pokok-pokok dan Tanglung.
Susun atur pun tak serabut. tempat masak dia kita boleh tengok dari luar. (Open Kitchen)

PHO HUA TROPICANA CITY MALL

Di menu tertulis Pho Hua Health Conscious Choice
( Apa lagi sesiapa yang mementingkan kesihatan tu..cepat-cepat lah kesini )
PHO HUA TROPICANA CITY MALL
Harga dia memang berbaloi dengan hidangan yang kita dapat. Besar, banyak dan banyak bahan-bahan
yang kita dapat.
PHO HUA TROPICANA CITY MALL
Beef yang diberi memang banyak sangat. Lembut sangat. dan mudah hancur.
Noodle dia 100% rice flour yang dibawa dari Vietnam. Soup dia Fuhhh, memang sedap.
PHO HUA TROPICANA CITY MALL
Summer Roll, ada udang , ada ayam , salad dan rice vermicelli. Makanan yang betul-betul healthy.Penuh dengan sayur-sayuran.
PHO HUA TROPICANA CITY MALL
PHO HUA TROPICANA CITY MALL
PHO HUA TROPICANA CITY MALL
Yang ni pulak penuh dengan sayur-sayuran dan rice vermicelli. Ditambah dengan ayam.
 Makanan diet ni, makan ni di makan tanpa soup, ada le sos dia yang kena tuang sikit lepas tu gaul
PHO HUA TROPICANA CITY MALL
air longan tapi warna hitam, campur gula melaka rasanya. Memang sedap.
Keseluruhannya, makan di Pho Hua Vietnamese Food ni memang sedap. Makanan yang menyehatkan. Paling best mereka tak kedekut dengan sayur-sayuran. Patut lah kot orang vietnam kebanyakkan tak gemuk, sebab makanan mereka macam ni kot. ( Pendapat saya le…hehehe)
Address :
Pho Hua
Lot L-52
First floor,
Tropicana City Mall
Petaling Jaya
Tel-03 77281714
tags :  Pho Hua Vietnamese Food Tropicana City Mall , Vietnamese Food, Vietnamese Food in Tropicana City Mall , Pho Hua ,