Permata Sunti Herbal Wash Penjagaan Mahkota Wanita

Permata Sunti Herbal Wash Penjagaan Mahkota Wanita

Kita ni orang perempuan macam-macam nak kena jaga tau. Bukan setakat nak kena jaga muka aje, dalaman pun kena jaga terutama V-Zone kita. Nampak muka cantik, body slim melim tapi kalau dalaman tak jaga terutama V-Zone tu, tak ada gunanya jugak. Ramai yang terlepas pandang terhadap penjagaan V- Zone mereka ini.

Ramai yang beranggapan bila dan mandi dan cuci semua bahagian dengan sabun, makna dah bersih segalanya. Silap tu dik, sebab V-Zone kita tahap Ph berbeza dengan bahagian badan yang lain. Sebab itulah kita kena cari product yang bersesuaian dengan tubuh badan kita dan juga product yang sesuai untuk V-Zone kita.

Permata Sunti Herbal Wash Penjagaan Mahkota Wanita

Baru-baru ni saya diperkenalkan dengan satu product yang kiranya memang menarik pada pandangan saya, iaitu permata Sunti Herbal Wash.

Kenapa saya tertarik dengan product ini?

Kerana kandungan yang ada di dalam dalam Herbal Wash Permata Sunti dihasilkan dari bahan-bahan semulajadi iaitu :

  • Pati pinang muda
  • Manjakani
  • Akar serapat
  • Sireh
  • Temu Kunci
  • serta gabungan herba-herba yang terpilih serta semulajadi.

Dipercayai herba-herba yang terkandung didalam Permata Sunti adalah amalan turun temurun nenek moyang yang telah kita ketahui rahsia dan keberkesanan dalam merawat masalah-masalah dalaman wanita terutama mereka yang mengalami masalah keputihan yang kronik dan otot vagina yang longgar.

Buat ibu-ibu yang melahirkan pun bagus juga menggunakan permata sunti herbl wash ini.

GEL PERMATA SUNTI FEMININE WASH

PERMATA SUNTI FEMININE WASH, Permata Sunti Herbal Wash, Penjagaan Mahkota Wanita

Banyak juga kebaikkan yang kita dapat apabila kita amalkan gel Permata Sunti ini, antaranya ialah :

  1. Merawat masalah kewanitaan dengan cara mudah
  2. Merawat masalah keputihan dan bau yang kronik
  3. Merawat kegatalan dan luka melecet
  4. Mengetatkan otot dalaman lepas bersalin
  5. Memberikan rasa kering dan selesa serta nyaman
  6. Dihasilkan daripada pati pinang muda dan sireh
  7. Di adun dengan herba yang bermutu tinggi.
  8. Merapatkan laluan rahim (paling sesuai untuk ibu lepas bersalin)
  9. Mempercepatkan sembuh luka bersalin normal.
  10. Membantu membahagiakan rumahtangga yang suram.

Permata Sunti juga telah terbukti dapat merawat pelbagai masalah keintiman wanita dengan banyaknya testimoni-testimoni yang telah didapati daripada pengguna product ini.

PERMATA SUNTI FEMININE WASH, Permata Sunti Herbal Wash, Penjagaan Mahkota Wanita

Dengar kata ramai juga artis yang telah menggunakan product Permata Sunti Herbal Wash ini, sampai dah jadi viral di media sosial.

Cara penggunaan :-

  • Tekan dua titik gel ketelapak tangan dan letakkan air sedikit sehingga berbuih.
  • Oleskan dan ratakan buih tadi dikawasan vagina dan biarkan dua minit.
  • Biarkan buih tersebut meresap ( tak perlu korek ke dlm) kemudian bilas la dgn air bersih.
    .

KELEBIHAN GEL PERMATA SUNTI
.
1. Hanya guna 2 picitan kecil setiap hari – JIMAT!
2. Bau yang amat menyegarkan – WANGI!
3. Kesan sepantas 3 hari – SANGAT PANTAS!
4. Repeat order yg banyak – MEMANG BANYAK!
5. Botol yg cantik dan mudah dibawa ke mana saja
6. Berat bersih 100ml dan tahan lebih 2 bulan
7. Lulus KKM (NOT151104337K)
.
Permata Sunti Herbal Wash penjagaan mahkota wanita yang amat sesuai untuk semua lapisan umur. Amat penting sekali kita menjaga kebersihan, mengelakkan jangkitan yang menyebabkan bau yang kurang enak serta mengatasi masalah di bahagian V-Zone kita.

Untuk dpatkan product ini, anda boleh hubungi/whatsapp  – 019 4884682

HARGA SEMENANJUNG:RM65
SABAH/ SARAWAK:RM70
(TIDAK TERMASUK POS)