Siti Jamumall, Majlis Perkahwinan Siti JamuMall, Majlis Perkahwinan, Siti Jamumall Dapat Tajaan RM500 Ribu, Budak Live Dapat Tajaan Kahwin, Sponsor, Siti Jamumall Kahwin, Jamumall.com, Tajaan Kahwin RM500 Ribu

Perkahwinan Siti Jamumall Dapat Tajaan RM500 Ribu

Ahad baru-baru ini, saya telah menghadiri majlis perkahwinan Siti Jamumall bersama pasangannya Syafiq yang di adakan dalam suasana penuh gilang gemilang bertempat di Laman Kayangan, Shah Alam. Khabarnya majlis perkahwinan Siti Jamumall yang gilang gemilang tersebut telah mendapat tajaan sehingga RM500 Ribu. Wowww! Siapa Siti Jamumall ni sehingga kahwin pun dapat tajaan sebegitu banyak?

Siti Jamumall atau nama sebenarnya Siti Suriani baru sahaja berumur 19 tahun, merupakan promoter atau host untuk jamumall.com yang menjual pelbagai jenis produk kosmetik, kesihatan, fesyen dan makanan. Beliau juga rajin membuat live untuk mempromotkan produk orang di facebook sehingga menjadi viral dan dikenali ramai.

Siti Jamumall, Majlis Perkahwinan Siti JamuMall, Majlis Perkahwinan, Siti Jamumall Dapat Tajaan RM500 Ribu, Budak Live Dapat Tajaan Kahwin, Sponsor, Siti Jamumall Kahwin, Jamumall.com, Tajaan Kahwin RM500 Ribu

Hasil usaha beliau tersebut maka ramai yang hargai apa yang dibuat sehingga sanggup taja untuk majlis perkahwinan pasangan tersebut merangkumi acara akad nikah, pre wedding, majlis berinai, majlis khawin hinggalah ke honeymoon pakej. Memang bertuah dan untung sungguh gadis kecil comel ni sehingga mendapat tajaan RM500 Ribu.

Perkahwinan Siti Jamumall Dapat Tajaan RM500 Ribu!!

Siti Jamumall, Majlis Perkahwinan Siti JamuMall, Majlis Perkahwinan, Siti Jamumall Dapat Tajaan RM500 Ribu, Budak Live Dapat Tajaan Kahwin, Sponsor, Siti Jamumall Kahwin, Jamumall.com, Tajaan Kahwin RM500 Ribu

Siti Jamumall, Majlis Perkahwinan Siti JamuMall, Majlis Perkahwinan, Siti Jamumall Dapat Tajaan RM500 Ribu, Budak Live Dapat Tajaan Kahwin, Sponsor, Siti Jamumall Kahwin, Jamumall.com, Tajaan Kahwin RM500 Ribu

Siti Jamumall, Majlis Perkahwinan Siti JamuMall, Majlis Perkahwinan, Siti Jamumall Dapat Tajaan RM500 Ribu, Budak Live Dapat Tajaan Kahwin, Sponsor, Siti Jamumall Kahwin, Jamumall.com, Tajaan Kahwin RM500 Ribu

Mengikut pepatah ada mengatakan ” Tuah Ayam Nampak Di Kaki, Tuah Manusia Siapa yang Tahu”, setelah memuat naik satu status di facebook miliknya dan mengumumkan tentang majlis perkahwinan beliau yang akan di adakan, maka ramai yang whatsapp dan menelefon beliau untuk menaja, antaranya dari founder produk, owner kedai dan ramai lagi yang berminat ingin sponsor untuk majlis perkahwinan beliau.

Mengulas beberapa persoalan, Siti memberitahu yang beliau tidak ada niat untuk menunjuk-nunjuk, beliau juga tidak menyangka majlis yang hanya di rancang secara kecil-kecilan dan biasa-biasa kini telah menjadi luar biasa. Beliau bersyukur kerana rezeki yang datang ini semua adalah berkat dan usaha beliau selama 3 tahun membuahkan hasil.

Menurut kata, hampir 100 company dari pelbagai produk berminat untuk taja majlis perkahwinan Siti Jamumall dan ada juga yang baru-baru berjinak dalam dunia perniagaan juga berbesar hati untuk turut taja majlis perkahwinan tersebut.

Saya dengar yang menaja Siti Jamumall dan pasangannya bukan calang-calang penaja tau! Antaranya Wedding Dress by Dlia Jean Bridal, deco majlis dan pelamin dari Wedding By Emma, juga beberapa Celebrity ternama yang telah mendapatkan khidmat Siti Jamumall antaranya Che Ta, Faizal FBI, Shuib, Sarah Raisudin, Sherry Ibrahim, Shahrul Ridzuan dan Lana Nordin.

14 top sponsor yang terlibat, antaranya :

  1. Pelamin Dan Hiasan Dewan Dari Weddingbyemma
  2. Baju Pengantin dari Dlia Jane Bridal Collection
  3. Grand Cake dari Mad About Cake
  4. Vip Menu dari Rumpun Selera
  5. Coffe Es-Cream dari Ana Zahra Beauty
  6. Jamu dari Seri Lady Empire Resources
  7. Tudung Bawal Bridesmaids dari Gallery Bawal
  8. Kain pasang Diomand dari Irahsukri
  9. Telekung dari Pretty Aini
  10. Make-up set dari Zacthira Navillionniza
  11. Scarft dari Scarft By Mehru
  12. Printed Box dari Art Creation Printing
  13. Perfume dariEssencia Resources
  14. Package Honeymoon dari Arwana Resort

Bukan hanya itu sahaja tau, macam-macam lagi tajaan lain yang beliau dapat. Dari makanan hinggalah ke doorgift untuk tetamu pun banyak yang di sponsor. Memang seronok sungguh tetamu yang datang pada majlis semalam, makan bermacam hidangan yang sedap-sedap dan dapat pula bawa pulang door gift yang pelbagai.

Memang bertuah sungguh Siti ni, dah rezeki beliau dan pasangan dapat adakan majlis perkahwinan yang serba mewah dan happening. Kalau lah saya dapat tajaan sebegini banyak untuk majlis saya (tak semestinya majlis khawin je ok..hehehe) sure tak tidur malam saya di buatnya.

Siti Jamumall, Majlis Perkahwinan Siti JamuMall, Majlis Perkahwinan, Siti Jamumall Dapat Tajaan RM500 Ribu, Budak Live Dapat Tajaan Kahwin, Sponsor, Siti Jamumall Kahwin, Jamumall.com, Tajaan Kahwin RM500 Ribu

Siti Jamumall, Majlis Perkahwinan Siti JamuMall, Majlis Perkahwinan, Siti Jamumall Dapat Tajaan RM500 Ribu, Budak Live Dapat Tajaan Kahwin, Sponsor, Siti Jamumall Kahwin, Jamumall.com, Tajaan Kahwin RM500 Ribu

Siti Jamumall, Majlis Perkahwinan Siti JamuMall, Majlis Perkahwinan, Siti Jamumall Dapat Tajaan RM500 Ribu, Budak Live Dapat Tajaan Kahwin, Sponsor, Siti Jamumall Kahwin, Jamumall.com, Tajaan Kahwin RM500 Ribu

Apa-apa pun tahniah buat Siti Jamumall dan Syafiq, semoga mahligai perkahwinan yang di bina kekal hingga ke akhir hayat!