Imam Muda Asyraf, Jus Hidayah Gold, Lebih Kuat Lebih Cergas Lebih Beramal, Rebut Peluang Menangi 10k, rumah terbuka Hari Raya, Seraimas Herbs, Peraduan Wefie Raya, Wefie Raya

Rebut Peluang Menangi 10k Dengan Sertai Peraduan Wefie Raya Jus Hidayah Gold Oleh Seraimas Herbs

Rebut Peluang Menangi 10k Dengan Sertai Peraduan Wefie Raya Jus Hidayah Gold Oleh Seraimas Herbs | Assalamualaikum semua. Anda masih dalam mood beraya lagi? Saya? Of coz masih dalam mood raya lagi, raya kan sebulan..hehehe. Hari ni pun ada 2 rumah buat open house yang saya akan pergi. Tengah pening nak pilih baju cantik-cantik ni, maklumlah…nanti sure nak bergambar, berwefie bagai dengan kawan-kawan di sana.

Ehh…alang-alang kita dok berjalan raya sana sini, dan berwefie sana sini, apa kata kita rebut peluang menangi 10k dengan sertai peraduan wefie raya Jus Hidayah Gold Oleh Seraimas Herbs. Wefie wefie banyak-banyak, kemudian hantar borang peraduan, mana tahu anda boleh menang 10k..fuhh lumayan sangat tu!

Anda nak tahu cara-cara sertai peraduan wefie raya ni? Amboi amboi tak sabar-sabar dah ya..hehehe. Ok ok anda kena baca syarat dia di bawah ni ok!

Cara-cara Sertai Peraduan Wefie Raya Jus Hidayah Gold Oleh Seraimas Herbs

Seraimas akan mengadakan Peraduan Wefie Raya bermula 17/5/2018 sehingga 1/7/2018 ini. Penyertaan hanya boleh dihantar bermula 17/5/2018. Penyertaan terakhir akan diterima sehingga pada jam 10 malam 1/7/2018.

Kepada pelangan tetap Jus Hidayah Gold ini adalah peluang terbaik anda untuk sertai peraduan wefie raya ini. Manakala yang masih belum mendapatkan produk ini, anda boleh dapatkan Jus Hidayah Gold ini terlebih dahulu di :

*Serba sedikit tentang Jus Hidayah Gold

Imam Muda Asyraf, Jus Hidayah Gold, Lebih Kuat Lebih Cergas Lebih Beramal, Rebut Peluang Menangi 10k, rumah terbuka Hari Raya, Seraimas Herbs, Peraduan Wefie Raya, Wefie Raya

Jus Hidayah Gold ini merupakan minuman kesihatan bermutu tinggi dan menggabungkan 23 jenis herba yang memberi kebaikan dan kesan berganda untuk lebih sihat dan kekal cantik.

Kombinasi Raja Segala herba seperti Madu, Buah Tiín, Kismis, Kurma Merah, Apricot, Delima, Lada Pintal, Cengkih, Kunyit, Buah Pala, Senduduk Putih, Mahkota Dewa, Habbatus Sauda, Mengkudu, Teja Lawang dan pelbagai lagi bahan semulajadi ini mempunyai kebaikan dan khasiat luar biasa untuk kesihatan tubuh badan dan mengatasi segala macam penyakit.

Produk yang tidak perlu diperkenalkan lagi ini turut dapat membantu pelbagai masalah kesihatan. Tidak terhad kepada penyakit ringan sahaja, Jus Hidayah Gold juga dapat mengatasi penyakit serius atau kronik seperti penyakit kanser, diabetes, darah tinggi, gout, SLE (systemic lupus erythematous), angin ahmar, migraine, buasir, denggi, masalah usus (gastik atau sembelit) dan sebagainya.

Lepas raya ni, memang bagus lah untuk kita jaga kesihatan ya dak? Dah macam-macam makanan kita makan jadi kita memang perlu supplement untuk perbetulkan balik sistem dalam badan kita ni. Apa kata beli Jus Hidayah Gold, minum dan sertai peraduan wifie raya serta rebut peluang untuk memenangi hadiah lumayan.

Cara Penyertaan Peraduan Wefie Raya

Imam Muda Asyraf, Jus Hidayah Gold, Lebih Kuat Lebih Cergas Lebih Beramal, Rebut Peluang Menangi 10k, rumah terbuka Hari Raya, Seraimas Herbs, Peraduan Wefie Raya, Wefie Raya

Langkah 1 :

 • Beli Jus Hidayah Gold

Langkah 2 :

 • Peserta perlu bergambar beramai-ramai (“wefie”) bersertakan Jus Hidayah Gold sebagai bukti

Langkah 3 :

 • Muat turun aplikasi QR reader di App Store atau Play Store dan scan QR code yang tertera di kotak Jus Hidayah Gold

Langkah 4 :

 • Isi butiran lanjut dan masukkan “original code”. Ikut langkah seperti yang tertera di laman sesawang www.seraimas.my

Langkah 5 :

 • Masukan slogan “Saya sertai peraduan Wefie Raya Jus Hidayah Gold kerana………” Ayat tidak boleh melebihi 50 patah perkataan.

Langkah 6 :

 • Muat naik gambar wefie raya anda di platform yang disediakan. Dengan memuatnaik gambar di platform ini anda telah mengakui bahawa:
  1. Gambar adalah milik anda
  2. Tiada sebarang pelanggaran hak cipta atau seumpamanya
  3. Anda bertanggungjawab sepenuhnya terhadap gambar dan maklumat yang dimuatnaik
  4. Membenarkan pihak penganjur menggunakan atau menyiarkan gambar anda di sebarang media bagi tujuan pengiklanan dan promosi produk Seraimas.

Langkah 7 :

 • Untuk anda berpeluang memenangi hadiah, penyertaan anda mestilah diterima pada hari akhir tempoh peraduan. Semua penyertaan yang diterima di luar tempoh peraduan tidak akan dilayan.

Langkah 8 :

 • Dengan menyertai peraduan ini, anda adalah dengan ini dianggap telah menerima dan bersetuju dengan terma dan syarat Peraduan #WefieRayaJusHidayahGold. Sila klik link ini.

Hadiah Yang Bakal Menanti Anda

Imam Muda Asyraf, Jus Hidayah Gold, Lebih Kuat Lebih Cergas Lebih Beramal, Rebut Peluang Menangi 10k, rumah terbuka Hari Raya, Seraimas Herbs, Peraduan Wefie Raya, Wefie Raya

Siapa tak kenal Imam Muda Asyraf  kan? Mesti ramai yang teringin nak berwefie dengan beliau. Inilah peluang terbaik buat anda yang ingin berwefie dan beramah mesra dengan Imam Muda Asyraf yang juga merupakan duta produk terkenal ini dengan tagline ‘Lebih Kuat, Lebih Cergas, Lebih Beramal’ iaitu Jus Hidayah Gold keluaran Seraimas Herbs.

Selain dari memenangi hadiah bernilai RM 10,000.00 anda juga berpeluang untuk beramah mesra di rumah terbuka Hari Raya bersama Imam Muda Asyraf dan keluarga Seraimas bersama pasangan di (maklumat mengenai lokasi, masa dan tarikh akan diberitahu kemudian)

Seramai 5 orang pemenang akan dipilih. Berikut adalah hadiah-hadiah yang bakal dimenangi :

 • Tempat Pertama: Gold Bar (20g) + 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas

 • Tempat Ke-2: Gold Bar (10g) + 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas

 • Tempat Ke-3 sehingga ke 5: 1 dinar emas + 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas

Boleh aje hantar seberapa banyak penyertaan yang dikehendaki tapi dengan syarat setiap penyertaan mesti mempunyai gambar kotak produk Jus Hidayah Gold sebagai bukti pembelian.

Pemenang dalam peraduan ini akan dipilih berdasarkan gaya yang paling kreatif. Pemilihan pemenang dibuat oleh pihak juri yang dilantik. So sesiapa yang join peraduan wefie raya ni..tunggu-tunggulah dengan penuh kesabaran ok!!

Pemenang akan diumumkan pada 1/7/2018 melalui Facebook Seraimas HQ.

Tarikh Tutup Penyertaan: 1/7/2018 jam 10 malam

Alang-alang suka berwefie, kita beli Jus Hidayah Gold dan minum untuk jaga kesihatan kita, dalam masa yang sama kita boleh rebut peluang untuk memenangi hadiah lumayan dengan sertai peraduan wefie raya bersama Jus Hidayah Gold oleh Seraimas Herbs.

Siapa tak nak menang ya tak? Saya pun nak jugak..sat lagi saya nak berwefie semasa rumah terbuka yang saya nak pergi nanti..mana tahu nasib menyebelahi saya..hehehe.

Jom saksikan Video Peraduan Wefie Bersama Jus Hidayah Gold :

Pertanyaan boleh hubungi talian: +6012 7848364

Website: www.seraimas.my
Facebook: Seraimas HQ
Instagram: @seraimashq
Youtube: Seraimas Herbs