#BeQueenChallengeMY, #BeQueenMY, Menang iPhone X, BeQueen Video Challenge, Peraduan Video BeQueen, Sertai Peraduan Video BeQueen, produk penjagaan kulit, Produk Kecantikan Queen, Contest Video

Jom Menang iPhone X Dengan Sertai Peraduan Video BeQueen (#BeQueenChallengeMY)

Menang iPhone X Dengan Sertai Peraduan Video BeQueen (#BeQueenChallengeMY) | Nak menang iPhone X tak? Fuhh siapa yang tak nak menang hadiah kot, lebih-lebih lagi iPhone X. Saya pun nak menang jugak, tipulah kalau saya kata tak nak menang..hehehe. Nak beli sendiri belum mampu, harga lebih kurang RM5k gak tu, so kalau menang memang satu bonus buat saya atau anda semua.

Saya tak pernah lagi merasa pakai iPhone tau. Anda pernah pakai iPhone? Phone yang anda pakai tu dah lama ke masih baru lagi? Kalau rasa-rasa dah masanya nak tukar phone, apa kata anda sertai peraduan video BeQueen yang melayakkan anda mendapat iPhone X ni. Dah lah percuma, bukan calang-calang phone lagi tau!

Menang iPhone X Setiap Minggu Dengan Sertai Peraduan Video BeQueen

#BeQueenChallengeMY, #BeQueenMY, Menang iPhone X, BeQueen Video Challenge, Peraduan Video BeQueen, Sertai Peraduan Video BeQueen, produk penjagaan kulit, Produk Kecantikan Queen, Contest Video

Kalau anda bercita-cita nak menang iPhone X, jom sama-sama sertai Peraduan Video BeQueen (#BeQueenChallengeMY). Caranya senang aje.

Nak tahu macam mana caranya? Anda kena ikut arahan yang saya tulis di bawah ini. Baca betul-betul tau!

  • Langkah 1: Beli produk BeQueen dengan perbelanjaan minimum sebanyak RM150.

  • Langkah 2: Muat naik video kreatif anda dengan BeQueen dan tag Bequeen HQ di FB / IG.

  • Langkah 3: Like & share FB & IG page di @bequeen_hq

Sila lawati halaman FB / IG @bequeen_hq atau laman web di :

 www.bequeen.my untuk mendapatkan maklumat lanjut.

https://bit.ly/2NkMLqJ (Peraduan)

Jangan lupa untuk hashtag #BeQueenChallengeMY #BeQueenMY tau! Video yg paling banyak view akan memenangi iPhone X! Doa banyak-banyak jugak ya!

Di bawah ni salah satu contoh peraduan video BeQueen kalau anda blur-blur tak tahu nak buat video macam mana. Tapi rasanya ramai je yang pandai buat video sendiri kan!

Wowww senang betul kan? So apa tunggu lagi, cepatlah ikut arahan yang saya dah berikan di atas kalau nak menang iPhone X. Jangan nanti kata akak tak payung pulak..hehehe.

Jangan tunggu lama-lama tau, anda pun boleh ajak mak, abah, adik beradik, sedara mara serta kawan-kawan untuk sertai  peraduan video BeQueen ni. Benda baik elok di kongsi sama-sama.

Sedikit Info Mengenai BeQueen

#BeQueenChallengeMY, #BeQueenMY, Menang iPhone X, BeQueen Video Challenge, Peraduan Video BeQueen, Sertai Peraduan Video BeQueen, produk penjagaan kulit, Produk Kecantikan Queen, Contest Video

BeQueen adalah satu jenama tentang gaya hidup, kesihatan dan kecantikkan yang menyediakan pelbagai produk penjagaan kulit yang baru dikeluarkan di pasaran yang dipercayai dan telah ramai orang cuba!

Ia sesuai untuk semua jenis ton kulit dan jenis kulit. Tiada bahan kimia berbahaya di mana-mana produk dan bahan-bahannya adalah 97% diperbuat daripada bahan organik, jadi bahan utama yang terdapat dalam BeQueen adalah Trigona Honey !! .

This slideshow requires JavaScript.

Ramuan ini mempunyai banyak komponen bermanfaat yang akan memberi manfaat kepada kulit dan meningkatkan kulit keseluruhan anda.

BeQueen merupakan jenama terbaru untuk wanita yang sering bimbang mengenai kulit, kesedaran kesihatan dan kecantikan. Ianya datang dalam pembungkusan yang berkualiti di dalam dan luar.

BeQueen adalah kegembiraan terbaru di barisan penjagaan kulit terbaik di Malaysia.

iPhone X Menanti Anda

Anda dah tahu syarat-syarat peraduan. Anda dah tahu info tentang produk BeQueen, maka tibalah masa anda berusaha untuk sertai peraduan video BeQueen #BeeQueenChallengeMy!

Jangan lupa untuk hashtag tau! Video yg paling banyak view akan memenangi iPhone X! Doa banyak-banyak jugak ya!