Sambut Ramadhan 2017 Dengan Penebusan #GRABJUICE

Sambut Ramadhan 2017 Dengan Penebusan #GRABJUICE

Sambut Ramadhan 2017 Dengan Penebusan #GRABJUICE | Bila datangnya bulan Ramadhan terutamanya di akhir-akhir Ramadhan, ramailah pengguna kenderaan merungut dan tension disebabkan kesesakkan jalan raya sana sini. Masa inilah pengguna jalan raya berpusu pusu ke pusat membeli belah yang telah mengadakan tawaran khas atau jualan murah untuk dinikmati.

Senario ini memang bukan asing lagi buat pengguna kenderaan bila tibanya musim perayaan. Kadang-kadang sampai malas nak keluar rumah sebab malas nak bawak kereta dalam kesesakkan jalanraya, malas nak cari parking yang sentiasa penuh.

Sambut Ramadhan 2017 Dengan Penebusan #GRABJUICE

Kini anda dah tak perlu risau atau pening-pening kepala pikirkan macam mana nak cari parking dan pikir pasal penat nak bawak kereta dalam kesesakkan kerana kita dah boleh merancang perjalanan dengan menggunakan GRAB. Tak perlu pening apa2 lagi malahan pengguna juga menerima ganjaran untuk kegunaan tersebut.

Ramadhan kali ini, Works Juice melalui kerjasama GRAB telah menawarkan penebusan #GrabJuice iaitu tawaran ekslusif penebusan Juice buat pelanggan-pelanggan GRAB yang menuju ke mana-mana pusat membeli belah yang mempunyai cawangan Juice Works di seluruh negara.

Beli 1 Percuma 1 promosi Junior eksklusif berjalan dari 19-25 Jun 2017 dan sah di semua 29 cawangan Juice Works di Malaysia, termasuk cawaangan Juice Works outlet yang terbaru di Starling Mall.

#GrabJuice, Penebusan #GrabJuice, Grab, Works Juice, cawangan Juice Works, Beli 1 Percuma 1 promosi Junior eksklusif, Juice, Ramadhan 2017, Grab Juice

Bila membeli belah dalam bulan puasa ni, memang memenatkan dan kerap dahaga. Memang kita perlukan air yang banyak dan berkhasiat untuk menghilangkan dahaga ketika berbuka puasa, tapi kita kena hati-hati kerana minum air yang banyak juga boleh membuatkan perut kita tak selesa dan boleh mencairkan asid perut. Seeloknya anda minum minuman yang berkhasiat terlebih dahulu untuk menstabilkan perut kita selepas seharian berpuasa.

Tubuh manusia terdiri daripada 60% air dan kehilangan walaupun 1.5% daripada H2O yang boleh menyebabkan dehidrasi yang ringan, mood hilang, kehilangan tenaga dan fungsi-fungsi kognitif, ini adalah mengapa ia adalah penting untuk meningkatkan pengambilan cecair selepas aktiviti fizikal atau kekurangan pengambilan cecair untuk tempoh yang lama.

Dengan adanya minuman Juice yang sihat dan menyegarkan ini memang amat sesuai di minum buat pengunjung yang penat membeli belah dan umat Islam yang berpuasa pada bulan Ramadhan ini. Anda boleh minum minuman jus segar dari Juice Works ini sebagai pencuci mulut sebelum mulakan makan makanan berat sewaktu berbuka puasa.

#GrabJuice, Penebusan #GrabJuice, Grab, Works Juice, cawangan Juice Works, Beli 1 Percuma 1 promosi Junior eksklusif, Juice, Ramadhan 2017, Grab Juice

Menurut kajian oleh University of Connecticut, pengambilan separuh pinggan setiap hidangan sehari dengan buah-buahan segar membantu untuk memberikan tambahan dua cawan air setiap hari. Jus buah-buahan menggabungkan kedua-dua cecair dan semua kebaikan buah-buahan, jadi apa yang boleh menjadi lebih baik untuk menghilangkan dahaga anda selepas satu hari puasa atau hari yang memenatkan? Sudah semestinya Juice buah-buahan dari Juice Works!

Sebagai pelanggan GRAB, anda boleh membuat penebusan #GrabJuice untuk menikmati minuman tersebut ketika berbuka puasa. Cara menebus adalah sangat mudah, semudah 1, 2, 3. Berikut adalah cara-cara untuk menebusnya:

1) Ambil Grab ke mana-mana pusat membeli yang mempunyai cawangan Juice Works.

2) Menunjukkan bukti tempahan Grab anda di kaunter Juice Works untuk membuktikan bahawa anda menaiki Grab pada hari tersebut.

3) Nikmati tawaran eksklusif anda dari Works Juice (Beli 1 Percuma 1 Junior- Mana-mana pilihan)

#GrabJuice, Penebusan #GrabJuice, Grab, Works Juice, cawangan Juice Works, Beli 1 Percuma 1 promosi Junior eksklusif, Juice, Ramadhan 2017, Grab Juice

Mudah sangat kan? Naik GRAB, dapat tawaran penebusan Juice, dapat minum minuman yang penuh khasiat. So apa tunggu lagi… Ambillah Grab dan segera buat penebusan #GrabJuice anda hari ini!

 Info lanjut boleh layari : http://juiceworks.com.my/