Saya tidak bekerja. Saya hanya duduk rumah aje, hantar anak kesekolah dan tunggu dia balik sekolah. Macam mana saya nak tambah pendapatan saya jika saya tidak bekerja? Saya cuba buat business sedikit-sedikit tapi pendapatan saya masih tidak mencukupi. Dalam kepala serabut berfikir macam mana nak jana pendapatan hanya dengan buat kerja di rumah, akhirnya saya terfikir apalah gunanya saya tahu menggunakan komputer dan internet tetapi saya tidak menggunakan dengan cara yang betul.

Tapi sebelum tu saya juga kenalah ada product yang betul-betul berkualiti dan dijamin selamat. Survey punya survey akhirnya saya jumpa satu product yang betul-betul berkesan, ada sijil halal dan ada pengesahan daripada KKM.

Yes akhirnya dengan hanya buat business GC Tea saya dapat menjana pendapatan hanya dengan buat kerja di rumah tanpa mengganggu rutin harian saya.

Pendapatan Hanya Dengan Buat Kerja Di Rumah, GC Tea, Nano Centa, Nano Men

Alhamdulillah, syukur atas pemberian rezeki yang diberikan. Semuanya adalah dengan usaha dan tenaga yang tidak pernah kenal putus asa. Dah 2 bulan saya bersama dengan company Rashwealth, bulan pertama saya dapat income sebanyak Rm1000. Pendapatan bulan ke 2 bersama rashwealth memang saya tidak sangka dapat sebanyak RM7806.65. Walaupun tidak sebanyak leader yang lain yang dapat berpuluh-puluh ribu dan ratus ribu tapi saya tetap bersyukur sangat-sangat.

Bertuah kerana product yang sememangnya terbukti berkesan serta bertuah kerana saya berada dalam kumpulan yang betul-betul membimbing saya sehingga saya benar-benar faham tentang product dan marketing plan. Terima kasih kepada Turbo Rich Club yang tidak membiarkan agen-agen dalam kumpulan ini terkontang-kanting tanpa arah tujuan.

Bukan hanya product GC Tea sahaja yang mendapat sambutan hangat tapi product lain seperti Nano Centa dan Nano Men juga telah mendapat sambutan yang tidak disangka.

Kepada anda yang ingin membuat kerja sampingan dan mendapat pendapatan samping, boleh lah hubungi saya. Anda hanya perlu menggeluarkan modal sedikit terlebih dahulu tapi pulangannya amatlah lumayan.

Ingin bersama-sama saya sertai Turbo Rich Club dan Rashwealth Group!!!

SEGERA HUBUNGI/WHATSAPP/SMS

0192172162