Ambassador Putrajaya, Ambassador Putrajaya By Hanana Group, Hanana Group, Pakej Perkahwinan, Pakej Perkahwinan Terbaik, Dewan Perkahwinan Di Putrajaya, Pakej Perkahwinan Murah, Digarhayu Putrajaya, Khawin, Persiapan Khawin

Pakej Perkahwinan Terbaik Dan Lengkap Dari Ambassador Putrajaya By Hanana Group

Pakej Perkahwinan Terbaik Dan Lengkap Dari Ambassador Putrajaya By Hanana Group | Saya pasti ramai bakal pengantin di luar pening kepala nak mencari pakej perkahwinan dan juga perancang perkahwinan yang terbaik untuk menguruskan majlis yang bersejarah dengan sempurna tapi dengan harga yang berbaloi.

Nak uruskan sendiri tak ada masa, nak suruh keluarga uruskan kesian pula dengan mak ayah, nak buat dekat hotel..ummm mahallah pulak, eshhh pening kepala sungguh kan?

Ambassador Putrajaya, Ambassador Putrajaya By Hanana Group, Hanana Group, Pakej Perkahwinan, Pakej Perkahwinan Terbaik, Dewan Perkahwinan Di Putrajaya, Pakej Perkahwinan Murah, Digarhayu Putrajaya, Khawin, Persiapan Khawin

Kredit Image : Ambassador Putrajaya

Buat bakal pengantin, jangan risau risau ok, mai sini saya pekenalkan satu tempat yang boleh uruskan persiapan perkahwinan anda, yang anda boleh kenang sampai bila-bila, yang boleh uruskan dari A-Z.

Di mana tu? Haaa…apa lagi, di Ambassador Putrajaya lah. Di sini anda dah tak perlu risau dan pening-pening kepala lagi kerana Hanana Group akan menguruskan majlis perkahwinan anda dengan harga yang cukup berpatutan serta menyediakan pakej-pakej perkahwinan mengikut kesesuaian bajet anda bermula dari pilihan baju, pelamin, katering, makan beradap, hiasan dewan, semuanya akan di uruskan oleh mereka yang berpengalaman.

Perkhidmatan Yang Di Sediakan Di Ambassador Putrajaya By Hanana Group

Ambassador Putrajaya, Ambassador Putrajaya By Hanana Group, Hanana Group, Pakej Perkahwinan, Pakej Perkahwinan Terbaik, Dewan Perkahwinan Di Putrajaya, Pakej Perkahwinan Murah, Digarhayu Putrajaya, Khawin, Persiapan Khawin

Sekadar gambar hiasan semata-mata (model baju pengantin – blogger)

Ambassador Putrajaya by Hanana Group baru beroperasi di Putrajaya sekitar bulan December 2017 tapi pengalaman dalam bidang perniagaan ini sekitar 7 tahun juga.

Ini membuatkan Hanana Group berpengalaman dan mampu menyediakan perkhidmatan untuk persiapan bakal pengantin, pelamin, katering, penyediaan makanan, andaman dan perbagai keperluan yang diperlukan.

Hanana Group juga turut menyediakan perbagai tempahan majlis-majlis seperti majlis akad nikah, majlis bertunang, kenduri keyukuran, cukur jambul, majlis harijadi, majlis koporat, seminar serta perbagai majlis lagi yang menyediakan pakej mengikut badget anda.

This slideshow requires JavaScript.

[Klik gambar diatas untuk gambar seterusnya]

Menurut kata pengasas syarikat iaitu Puan Norfazlin Binti Abd Ghafar, mereka juga turut menyediakan beberapa pakej yang serba lengkap dengan segala kemudahan yang di perlukan termasuk dengan jemputan serta makanan seperti kari daging, ayam masak merah, nasi beriani dan beberapa hidangan lain lagi.

Ambassador Putrajaya, Ambassador Putrajaya By Hanana Group, Hanana Group, Pakej Perkahwinan, Pakej Perkahwinan Terbaik, Dewan Perkahwinan Di Putrajaya, Pakej Perkahwinan Murah, Digarhayu Putrajaya, Khawin, Persiapan Khawin

Ambassador Putrajaya, Ambassador Putrajaya By Hanana Group, Hanana Group, Pakej Perkahwinan, Pakej Perkahwinan Terbaik, Dewan Perkahwinan Di Putrajaya, Pakej Perkahwinan Murah, Digarhayu Putrajaya, Khawin, Persiapan Khawin

Senang betul bila dah ada pakej yang serba lengkap dari Ambassador Putrajaya by Hanana Group ni kan? Tak payah dah pening-pening nak pikir itu ini, serba serbi dah di sediakan, siapkan je duit untuk majlis yang penuh bersejarah dan siapkan diri dengan gi spa ke facial ke untuk cecantik pada hari tersebut.

PAKEJ PERKAHWINAN EKSLUSIF HANANA GROUP

♥ Dewan Perkahwinan Eksklusif dan grand dimana di sediakan dewan yang amat cantik serta hiasan yang serba mewah

♥ Dewan Pelamin yang terkini dengan design terbaru akan dibuat khas untuk anda.

♥ Baju pengantin terbaru dan anda juga boleh menempah khas mengikut warna dan design yang anda inginkan.

♥ Khidmat khas wedding plannner yang akan membantu anda kelihatan cantik dan menyiapkan majlis yang serba grand jika anda tidak ada idea nak buat bagaimana untuk majlis anda nanti.

♥ Dekorasi dewan yang serba lengkap yang pasti memberi keselesaan buat tetamu anda serta memukau sesiapa sahaja yang melihatnya.

♥ Sajian Makanan yang membangkit selera sesiapa sahaja menikmatinya. Anda boleh merasai terlebih dahulu sebelum hari bersejarah anda berlangsung.

Dewan Ambassador Putrajaya by Hanana Group

Ambassador Putrajaya, Ambassador Putrajaya By Hanana Group, Hanana Group, Pakej Perkahwinan, Pakej Perkahwinan Terbaik, Dewan Perkahwinan Di Putrajaya, Pakej Perkahwinan Murah, Digarhayu Putrajaya, Khawin, Persiapan Khawin

Bagi penduduk yang ada di area Putrajaya, Seri Kembangan, Bangi dan yang berdekatan amat dialu-alukan untuk mengadakan majlis di sini tapi mereka yang di luar kawasan pun boleh aje buat majlis di sini.

Dewan Ambassador yang terletak di Persiaran Diplomatik, Presint 15, Putrajaya ini tak lah susah untuk di cari, saya yang pertama kali pergi pun tak sesat bila gunakan waze..hehehe.

Anda hanya perlu waze Ambassador Putrajaya ataupun Dewan Perkahwinan di Putrajaya terus aje sampai depan dewan. Parking pun tak susah sangat. Banyak je parking lot di kawasan tersebut.

Menurut kata Puan Norfazlin, ” Tempahan awal amat di galakkan kerana jadual mingguan serta bulanan akan mula di isi sehingga suku ke dua tahun ini.”

Terdapat juga promosi yang menarik dengan mengadakan sesi beramah mesra dengan pekerja Hanana Group, merasai makanan yang ditawarkan di dalam pakej dan memberi penerangan yang secukupnya, tambah beliau.

This slideshow requires JavaScript.

[Klik gambar untuk slide package seterusnya]

Saya yang berpeluang ke ibu pejabat Ambassador Putrajaya by Hanana Group, sempat lagi mencuba sendiri baju-baju pengantin yang disediakan.

Memang cantik-cantik baju yang di buat untuk bakal pengantin atau pun untuk yang nak menyewa,  tersedia dari pakaian traditional hinggalah ke pakaian moden..memang buat sesiapa yang lihat terpegun sangat.

Saya yang melihat pun teruja nak mencuba juga baju-baju yang ada disana. Terasa macam nak naik pelamin lagi..hehehe. Bagi yang berbadan besar macam saya nak dapatkan ready made memang susah jadi jangan risau sebab mereka boleh custome made ikut saiz kita. Nak design macam mana pun mereka boleh buat..haaa menarik kan!

This slideshow requires JavaScript.

Dewan yang yang cukup luas memang selesa sangat. Layanan yang mesra daripada pekerja Hanana Group membuatkan kita juga berasa seronok bila berada disana.

Buat bakal pengantin atau sesiapa sahaja yang berminat untuk mengadakan majlis di dewan Ambassador Putrajaya ni, segeralah berhubung dengan Hanana Group untuk membuat tempahan di sebabkan harga promosi untuk package hanya di buka sehingga kuota mencukupi.

Anda bolehlah hubungi talian :

017 2345297 / 016 6700457

atau

layari laman sosial seperti di bawah ini :

FACEBOOK | FACEBOOK 2 |

INSTAGRAM | INSTAGRAM 2 | WEBSITE