Ingin wajah licin dan gebu? Ingin kelihatan cantik menawan? Ingin wajah tegang? Anda boleh dapat semua itu dengan Package Lengkap Kecantikkan Alpha Lipid.

Package Kecantikan, Alpha Lipid New Image, Cantik Dengan Alpha Lipid

Bila umur kita makin meningkat, kulit akan terasa kering dan kasar, garis-garis halus juga mula kelihatan serta jeragat mula keluar. Keliling mata akan timbul eyebag dan gelung hitam. Ini amat menakutkan buat mereka yang menitik beratkan kecantikan.

Package Lengkap Kecantikkan Alpha Lipid

Package kecantikan Alpha Lipid merangkumi 3 product yang dapat membuatkan anda sihat didalam dan cantik gebu luaran. Product-product tersebut ialah :-

Package Lengkap Kecantikan Alpha Lipid, Alpha Lipid Bee Venom, Alpha Lipid Lifeline, Bio rejuv Soap

Alpha Lipid Lifeline

Alpha Lipid Lifeline Untuk Kulit Gebu dan Licin, Package Kecantikan Dari Alpha Lipid
Alpha Lipid Lifeline merupakan susu kolostrum perbagai fungsi. Bukan sahaja untuk kesihatan dalaman tapi boleh juga menggebukan kulit dan melicinkan kulit anda.

Hanya minum segelas sehari ianya mampu merawat kulit yang kusam dan bermasalah, mengecilkan proi-pori wajah, melembabkan kulit, melambatkan proses penuaan, menegangkan kulit wajah dan ia juga mampu menegangkan mana-mana bahagian yang kendur.

Merupakan pemakanan yang paling seimbang dan berkhasiat kerana mempunyai semua jenis vitamin dan garam mineral yang diperlukan oleh tubuh kita.

Kolostrum yang terdapat didalam Alphalipid lifeline merupakan kolostrum yang terbaik didunia.Kolostrum dari lembu susu awal lembu yang dihasilkan pada peringkat awal kelahiran yang pertama.

Alpha Lipid Bee Venom

Alpha Lipid Bee Venom, Package Cantik Dengan Alpha Lipid, Bee Venom Malaysia

Kenapa anda perlu memilih Alpha Lipid Bee Venom?

Kerana Bee Venom yang asli merupakan dari New Zealand yang mana tujuannya adalah memberi pengaliran darah yang bagus dan menghaluskan tekstur kulit wajah. Dengan itu kulit akan menjadi anjal lembut serta awet muda.

Alpha Lipid Bee Venom juga mengandungi TGF (Transforming Groeth Faktor) A dan B menyumbangkan proliferation, memperbaiki tisu kulit dan menyembuhkan luka, EGF (Epidermal Growth Factor) untuk memperbaharui serta memperbaiki kulit,

Dengan adanya Bee Venom yang menggunakan teknologi Alpha Lipid, ia mampu mengaktifkan kembali sel-sel dalaman kulit wajah.

Bio Rejuv Purifying Cleansing Bar

BioRejuv-Soap, Package Cantik Dengan Bio Rejuv Bar, Bio Rejuv Soap

Bukan setakat membersihkan kulit wajah kita tapi juga kulit badan. Rawatan lengkap harian yang boleh mengimbang dan menyuburkan kulit.

Kaya dengan sebastian bioaktif termasuk Alpa Lipid Kolostrum dan madu manuka, bar ini menghilangkan toksin dan sisa yang menyekat pori-pori serta menyuburkan kulit. Bebas daripada sabun atau bahan alkali. Bio Rejuv ini mengekalkan imbangan PH yang lembut pada seluruh kulit supaya kulit tegang dan bebas dari tekanan.

Kelebihan sabun ini :- Mengecilkan pori-pori, mengawal blackhead dan whitehead, mengawal kesimbangan PH pada kulit, mengawal masalah jerawat dan kulit sensitif, mengurangkan kesan parut pada kulit, mengurangkan pigmentasi dan mengawal masalah jeragat, mampu mengurangkan strechmark atau sebagainya.

Untuk dapatkan package lengkap kecantikkan Alpha Lipid New Image ini anda boleh dapatkan dari pengedar yang sah sahaja seperti di bawah ini :-

Hanny (Kuala Lumpur / Selangor): 019-2172162
Akma (Kuaala Lumpur): 013-2680001
Selamah (Keramt/Wilayah) 0192821157
Azuan (Terengganu): 0132669886
Nora (Shah Alam / Johor): 011-16266733
Ayu (Shah Alam): 016-2177456
Nadirah (Brunei): +6737139943
Linda (Kelantan): 0193674669
Verowatie (Kota Kinabalu Sabah): 0168188244
Rinna (Klang): 0132713035
Siti Nor (Putrajaya): 0193722944
Fara (Johor): 0137176832
Nana (Melaka): 0173929220
Nor Misah (Pangkor): 0135202259