OldTown True White Coffee CPUV dari Nuffnang. Macam tahu-tahu aje saya ni hantu coffee, sebab tu lama CPUV OldTime True White Coffee ni bertapak kat blog saya ni..hehehe. Terima kasih Nuffnang.

OldTown True White Coffee

Bagai irama dan lagu, begitu juga dengan diri saya dan coffee. Kenikmatan dan kesegaran yang tiada tandingan dengan oldtown true white coffee memang telah menjadi salah satu minuman yang amat saya minati.

Aroma coffee yang harum sentiasa menaikkan keghairahan saya untuk minum coffee disini, bila diminum..fuhh nikmatnya tidak terkata.

Bukan itu sahaja apa sahaja jenama daripada OldTown White Coffee Malaysia menjadi pilihan saya, tak kira samaada coffee atau makanan di OldTown White Coffee.

OldTown True White Coffee

OldTown True White Coffee

Dalam bulan Ramadhan 2014 ini juga, OldTown White Coffee telah mengadakan My Dulang promotion untuk berbuka puasa. Dengan harga yang berpatutan, anda boleh bawa kawan-kawan atau seisi keluarga untuk berbuka puasa di sana.

Juga terdapat berbagai jenis makanan yang anda boleh pilih mengikut selera anda.

Jika ada kelapangan saya juga tidak akan ketinggalan untuk merasa makanan berbuka di Old Town White Coffee ini terutama sekali My Dulang.

OldTown True White Coffee

Jika anda nak tahu lebih lanjut tentang promotion My Dulang untuk Ramadhan ini anda boleh layari website atau facebook OldTown White Coffee yang tertera dibawah ini ->

Website – http://www.oldtown.com.my/

Facebook – https://www.facebook.com/OldTownWhiteCoffeeMalaysia