Nyra Skinworks Pearl Foundation - Membuat Wajah Flawless Dan Glowing

Nyra Skinworks Pearl Foundation – Membuat Wajah Flawless Dan Glowing

Buat mereka yang meminati bahan makeup dan yang terlalu menitik beratkan penampilan diri, kali ini saya kongsikan pada anda satu product yang teramat bagus sangat yang mana product ini boleh membuat wajah flawless dan glowing selepas anda menggunakannya.

Mesti anda teruja nak tahu bagus ke tidak product ini kan?

Ok, terus terang saya cakap, Nyra Skinworks Pearl Fondation ini memang bagus sangat-sangat. Selain membuat wajah flawless dan glowing, ia juga dapat menyembunyikan segala cela yang ada di wajah anda ketika anda sapukan diwajah anda.

Banyak lagi kelebihan Nyra Skinworks Pearl Foundation ni, anda kenalah baca entry ni sampai habis baru anda tahu kelebihan-kelebihan yang ada pada product ini.

Nyra Skinworks Pearl Foundation

Kalau product yang buat wajah kita flawless dan glowing, siapa yang tak suka kan? Terutama saya memang suka wajah kelihatan bersih dan flawless, barulah ada keyakinan nak berjumpa orang.

Nak cari foundation yang sesuai dengan kulit wajah dan buat makeup kita bertahan lama diwajah sekarang ni memang pening kepala dibuatnya, terlalu banyak sangat foundation yang ada dipasaran sekarang ni. Kalau salah pilih, pakai sekali lepas tu dah tak pakai dah, rugi aje.

Bila diperkenalkan dengan Nyra Skinworks Pearl Foundation, bila saya cuba sekali, saya dah jatuh cinta dengan product ini. Memang sesuai sangat dengan kulit wajah saya. Calit calit dah flawless, pakai pagi..sampai ke petang boleh tahan makeup saya. Tak payah nak touch-up lagi dah.

Yang bestnya, bahan-bahan yang ada dalam foundation ini merupakan bahan-bahan semulajadi dan tiada bahan yang boleh merbahayakan kulit wajah kita. Lagi buat kulit wajah cantik adalah!!

Memang saya rekomen sangat-sangat foundation ini buat anda semua. Benda yang baik memang saya suka kongsikan, biar kita sama-sama cantik..hehehe.

Kenapa Perlu Dapatkan Nyra Foundation?

NYRA SKINWORKS PEARL FOUNDATION juga merupakan product penjagaan kulit. Ia berupaya mengawal kulit kita dari berminyak dan bertindak mengawal wajah dari pancaran UV.

Jangan tak tahu, ia juga bertindak sebagai anti penuaan, hehehe ini lah yang akak suka ni. Ia juga dapat menyamakan tona kulit yang tak sekata serta menutup pori-pori yang terbuka, memudarkan jeragat dan mengecutkan jerawat.

Selain mengebukan kulit kita, berfungsi mencerahkan kulit wajah, merawat ekzema serta menaikkan seri wajah yang dah mula pudar. Amat sesuai untuk semua jenis kulit.

Anda perlu dapatkan Nyra Skinworks Pearl Foundation ini kerana foundation ini mengandungi bahan-bahan yang sangat berkualiti tinggi dan bagus untuk kulit wajah kita. Ia juga dapat merawat  masalah kulit dan membuat wajah flawless dan glowing.

Nyra Skinworks Pearl Foundation, Nyra Foundation, Pearl Foundation

Kandungan yang ada dalam Nyra Skinworks Pearl Foundation :

1. SERBUK MUTIARA

  • Melembutkan dan mencerahkan kulit.
  • Mempercepatkan pertumbuhan kulit baru.
  • Menyembuhkan jerawat.
  • Membaiki kulit rosak akibat terkena pancaran matahari.
  • Mengecilkan liang roma.

2. MINYAK KELAPA DARA

  • Sesuai untuk semua jenis kulit.
  • Bebas dari bahan kimia dan alkohol.
  • vitamin A, D, E yang bermanfaat untuk kulit.
  • Mengelakkan kulit kering dan mengelupas.
  • Membantu dalam melewatkan proses penuaan awal dan penyakit degeneratif kerana sifat antioksidan semulajadi.

3. BEESWAX

  • Merawat masalah jerawat.
  • Mengandungi vitamin A.
  • Merawat masalah kulit kering.

4. SHEA BUTTER

  • Melembabkan kulit.
  • Mengelakkan radang kulit.
  • Melembutkan kulit.

5. SPF 30

  • Sebagai pelindung dari pancaran matahari.
  • SPF 30 sangat sesuai dengan kulit wanita Asia. (Jika ditinggikan SPF, dikhuatiri tidak sesuai untuk sesetengah jenis kulit dan akan menyebabkan kulit menjadi berminyak dan gelap dari warna asal).

Anda dah tengok kan bahan-bahan yang terkandung dalam Neyra Skinworks Pearl Foundation ni? Anda dah tak perlu was-was lagi menggunakan product ini yang mana telah terbukti 100% kandungan bahannya semulajadi dan terbukti selamat di gunakan serta membuat wajah anda kelihatan flawless dan glowing.

Jika banyak cela-cela diwajah anda, jika anda amalkan memakai foundation ini, lama-kelamaan cela-cela diwajah anda akan berkurangan. Wajah juga akan cerah bukan semasa pakai aje, tapi lama kelaman kulit kita akan kelihatan cerah sebab foundation ini boleh mencerahkan juga kulit wajah kita. Best kan?

CALIT CALIT TERUS FLAWLESS

Nyra Skinworks Pearl Foundation. Pearl Foundation, Nyra Skinswork, Foundation, Pengasas Nyra Skinswork, Puan Nazatul Nazira

Pengasas Nyra Skinswork Puan Nazatul Nazira

Harga pula, memang berpatutan sangat-sangat.

RM89.00(wm)/ RM99.00(em)

PROMOSI SEMPENA HARI KEMERDEKAAN SEHINGGA 31 OGOS

“RM69.00”

Untuk keterangan lebih lanjut boleh layari facebook pengasas Nyra Skinswork iaitu Puan Nazatul Nazira.

Facebook – Ira Nyra
Instagram – @nazatulnazira78