Hari ni tergerak hati nak check Nuffnang ( masuk sebab nak tengok Nuffnang ada tak bagi CPUV baru ). Bila saya login masuk aje terkejut saya melihat Nuffnang Malaysia Berwajah Baru.

Perubahan yang dibuat rasa saya lebih kemas dan tersusun. Warna juga dah bertukar ke biru gelap, Bagus bagus dah ada perubahan yang dibuat, tak lah nampak yang sama aje bila bukak Nuffnang. Tahniah Nuffnang.

 

Nuffnang Malaysia Berwajah Baru

 

Bila Nuffnang Malaysia berwajah baru ni harap-harap Nuffnang lagi bermurah hati nak bagi saya CPUV bebanyak. Baru lah syiok masuk selalu kat Nuffnang..hehehe.

 

Nuffnang Malaysia Berwajah Baru

 

Tapi kali ni dapat 5 CPUV pun dah bersyukur sangat. Terima kasih pada pihak nuffnang dan pengiklan. Harapan biarlah lama dia ada dicarta tersebut dan ada orang sudi nak tengok-tengok keseluruhan iklan tersebut dalam blog ni.

 

Nuffnang Malaysia Berwajah Baru , Nuffnang Berwajah Baru

Saya pasti ada dikalangan anda dah tahu pasal perubahan ni awal-awal. Tapi saya tak kira, saya still nak update jugak pasal Nuffnang Malaysia berwajah baru ni kerana saya teruja…. (ayat macam nak membodek je ni..hahaha)

Mana-mana yang belum perasan dengan perubahan pada Nuffnang ni sila-sila lah masuk cepat-cepat tengok Nuffnang anda ya.