Sampai airport coolanggata terus ambik broucer senang sikit..lps tu cari keta mana yg murah.Selesai terus ke apartment…check sume bilik ok ke tak..

PERMANDANGAN GC DR APARTMENT YG KITA DUDUK
Sebelum puasa hari tu, kitaorg dok gi Australia..saja gi sini bawak anak jalan2..Seronok tengok dia happy..almaklumlah..dia sendiri tak ada adik beradik lain yg nak melayan dia..sesekali biarlah dia happy. Kita ambik apt sebab murah..tapi view dia memang cantik sangat lah..Susah nak tgok pemandangan kat KL mcm ni..
 
 
TENGAH BERANGAN..BILA LAH DPT DOK UMAH YG ADA PEMANDANGAN CAM NI..
BILIK YANG BEGITU SELESA
Memang budget kita ciput tapi alhamdulilah tempat yg kita dpt memang selesa..in town dn nak kemana2 pun senang dan x jauh..Sewa keta pun kita dpt murah gitu..
RUANG TAMU YG LUAS..DN BOLEH MASAK LAGI


Our aptment memang di tengah2..so mana2 tempat yang best2 senang je nak gi..Yang gambar ni betul2 bwh apt kitaorg…
Arghhhh…rasa macam nak gi lagi kat sini… mmmm….tapi kena kumpul duit byk2 balik baru leh gi lagi

SEA WORLD

Kita sempat ke waterworld..Kat sini kita kena berlari kesana sini sebab nak tgok show..show dia pulak ikut time..time dia pulak dekat2 sgt..tmpat show jauh2..Nasib baik sejuk time ni so x le berpeluh kita dok lari sana sini..
Kalau nak beli barang dalam ni memang x berapa di galak kan..mahal tu…Kalau nak sangat..tunggu time 2 tempat tu nak tutup sb nanti diaorng akan buat sales kat entrance masuk kat situ…Macam aku dapat rembat t shirt n patung monyet yg anak aku bawak sana sini tu lah…T shirt dia just AUS 5 je…tgok2 jenis gak le… Kalau korang tak tunggu memang rugi aaaa…..

MOVIE WORLD

MOVIE WORLD…BUDAK2 SUKA LE TMPAT NI
 
Tmpt ni budak2 mmg suka le..tp aeysha..huwaaa…byk permainan yg dia takut..dua tiga permainan je yg dia nak cuba..yg lain dia tak nak naik..aduhhhh membazir tol le masuk sini..mak dia lak yg lebih2 nak naik tu naik ni..dah anak tak nak naik..so mak pun tak naik le…
Ni..konon2 tgkap gambar dlm ketakutan lah….kah kah kahhh kisah nya kat dalam pun dia mcm ni…siap nangis2 lagi nak keluaq..


Gambar2 kenangan…just tangkap gambar..tapi naik nye tak…actually mak yg sibuk nak naik tapi anak tak nak…so terpaksa ikut cakap anak…kalau mak naik sengsorg..buruk pulak rasanya…hahaha