Alhamdulillah, bekat usaha yang tak mengenal erti penat serta putus asa, akhirnya tersenarai dalam list penerima royalty dari syarikat dan saya berpeluang menyandang Blue Sash di majlis gilang gemilang New Image 65th Royalty Convention baru-baru ini yang diadakan di St Giles The Garden Hotel Convention Centre.

New Image 65th Royalty Convention, Agen Bee Venom, Agen New Image

Terima kasih kepada leader Yus dan Anam atas tunjuk ajar serta terima kasih kepada team saya yang banyak menyokong saya selama ini.

Hanya dengan menjual product Alpha Lipid Bee Venom saya dapat naik stage dan menerima royalty dari New Image.Segala cabaran dan rejection yang saya terima selama saya mengedarkan barang New Image, saya tanamkan lagi impian saya untuk lebih maju. Akhirnya atas rejection tersebutlah saya mampu berdiri di New Image 65th Royalty Convention dan menerima bonus didalam uncang yang sangat-sangat diinginkan oleh ahli-ahli New Image.

Menrima Bonus Di New Image 65th Royalty Convention

Memang bersemangat ketika berada di sana, bersama-sama dengan orang-orang yang berjaya. Terus semangat membara untuk meneruskan perniagaan yang sedang saya lakukan kini.

Mana tahu, dari dapat uncang…kemudian dapat beg pulak, tak mustahil tu..hehehe.

New Image 65th Royalty Convention

New Image 65th Royalty Convention, Penerimaan Bonus dari Syarikat New Image

Uncang Biru, merupakan ganjaran bonus dari syarikat New Image

 

Buat anda yang masih tidak tahu nak buat apa dan tercari-cari perniagaan yang boleh menampung sara hidup anda atau yang inginkan duit poket sendiri tanpa perlu minta-minta wang daripada suami, hubungilah saya segera dan bersama-sama saya dengan menjadi agen New Image Sdn Bhd.

Agen Bee Venom Malaysia

Hubungi Segera No Yang Tertera di kad ini

 

Tidak perlu diragui dengan sertai keluarga New Image dan menjual product daripada New Image ini kerana productnya memang diakui berkualiti, bermutu, halal serta terbukti keberkesananya.

Pendapatan juga agak lumayan, bukan hanya dapat keuntungan runcit tapi setiap bulan kita dapat bonus yang lumayan jika kita berusaha. Jika kita bekerja keras, syarikat akan bagi pula ganjaran setiap 6 bulan.

Nanti boleh lah naik sama-sama saya ambil uncang atau ambil beg yang penuh berisi duit tu masa penerimaan royalty setiap 6 bulan..hehehe..insaallah.