Navix, produk makanan kesihatan tambahan, Stress Pembunuh No 1 Dunia, supplement,Navix Mampu Legakan Stress, Meningkatkan Tenaga Zahir Dan Batin, Menigkatkan Kesuburan, Navix Malaysia,  bisnes jaya, bisnes jaya academy, DJ Moment, Stress, Produk Anti-Stress

Navix Produk Makanan Kesihatan Tambahan Yang Mampu Melegakan Stress Serta Meningkatkan Tenaga Zahir Dan Batin

Anda pernah alami stress? Tipu lah kan kalau tak pernah ada stress, ya tak? Ada sesetengah dari kita, kebanyakkan masa dalam kehidupan setiap hari mereka sentiasa berhadapan dengan tekanan. Tekanan yang boleh berpunca dari banyak perkara seperti masalah di tempat kerja, masalah kewangan, masalah dengan keluarga, masalah kesihatan, kos sara hidup yang kian meningkat dan macam-macam lagi yang masalah yang tiada kesudahan.

Semua masalah yang datang memang memeningkan kepala. Bila dah pening mula lah stress melanda. Bila dah stress, maka ramailah yang lari daripada masalah dengan membawa diri pergi bercuti, ada yang sanggup tidur seharian, berjogging, shopping dan macam-macam lagi cara yang boleh hilangkan stress. Masing-masing ada cara yang tersendiri untuk hilangkan stress.

Tapi, boleh ke hilang dengan cara tersebut? Macam saya, kalau stress suka bershopping, masa shopping tu memang tak pikir apa-apa masalah, tapi bila balik dan duduk sendirian, mulalah masalah datang semula. Eshhh…masalah betul kan?

Navix, produk makanan kesihatan tambahan, Stress Pembunuh No 1 Dunia, supplement,Navix Mampu Legakan Stress, Meningkatkan Tenaga Zahir Dan Batin, Menigkatkan Kesuburan, Navix Malaysia,  bisnes jaya, bisnes jaya academy, DJ Moment, Stress, Produk Anti-Stress

Masalah Kesihatan juga merupakan salah satu yang mendatangkan stress pada saya.

Saya pun baru-baru ni macam-macam pikir sampai stress dibuatnya. Dah lah baru lepas pembedahan, ingatkan lepas bedah semua akan ok, tapi bahagian pembedahan terkena infection pulak, tiap-tiap hari kena buat dressing di tempat pembedahan sebab kawasan tu sentiasa bleeding. Doktor pun tak tahu bila akan berhenti bleeding tu, semuanya ikut daripada badan saya sendiri yang tentukan bila bleeding tu akan berhenti. Ada setengah orang makan bertahun untuk pulih sepenuhnya, arghhh…. stress betul bila pikirkan penyakit saya ni, hanya yang alami sahaja yang faham perasaan saya.

Bukan itu sahaja, setiap tahun bila akhir tahun aje, macam-macam lah pulak nak kena bayar, dengan insuran nak kena bayar, dengan roadtax kereta, dengan perbelanjaan barang sekolah anak lagi nak kena pikir, dengan persiapan nak ke Jepun bulan November ni sebab tiket dah beli..arghhh semua nak kena duit jugak tu. Mana nya tak stress pikir..hhuhu.

Kadang-kadang malas nak pikir, tak nak stress-stress sebab saya tahu stress ni memang tak bagus untuk kesihatan, tapi tak boleh kalau tak pikir so bila dah pikir terus stress, terus pening kepala. Risau jugak lah, belum sembuh sakit lepas pembedahan, tak pasal-pasal dapat penyakit lain pulak.

Stress Pembunuh No 1 Dunia

 

Tahukah anda stress merupakan kesan yang buruk keatas tubuh badan kita untuk jangka masa yang panjang. Jika kita stress, seluruh sistem badan akan turut musnah, gaya pemikiran kita akan terganggu, kesihatan kita juga akan turut terjejas, ini menjurus kepada sakit jiwa. Anda nak sakit jiwa ke?? Surelah tak nak kan!

Ramai sebenarnya diantara kita alami stress tapi kebanyakkan dari kita tidak sedar atau sengaja biarkan seolah-olah tidak ada apa yang berlaku. Owhhh …tak boleh biarkan macam tu, sebab stess yang berterusan selama beberapa minggu atau bulan mampu melemahkan sistem kekebalan tubuh badan kita dan ini boleh menyebabkan kesan stress jangkamasa panjang. Antaranya seperti dalam gambar rajah dibawah ini :-

Navix, produk makanan kesihatan tambahan, Stress Pembunuh No 1 Dunia, supplement,Navix Mampu Legakan Stress, Meningkatkan Tenaga Zahir Dan Batin, Menigkatkan Kesuburan, Navix Malaysia,  bisnes jaya, bisnes jaya academy, DJ Moment, Stress, Produk Anti-Stress

Satu lagi, kalau anda kerap stress, ia mampu mengganggu fungsi seksual lelaki dan juga wanita. Ia mampu menurunkan paras hormon seksual yang menyebabkan kemahuan seks terganggu, dan ini boleh mendatangkan masalah diantara suami isteri dalam rumahtangga, lebih teruk lagi stress boleh merencatkan kesuburan serta mengurangkan kualiti sperma dan mengurangkan kualiti ovum yang menyebabkan persenyawaan agak sukar untuk berlaku. Sedih kan kalau ini terjadi kepada diri anda?

Melegakan Stress Serta Meningkatkan Tenaga Zahir Dan Batin Dengan Navix

Navix, produk makanan kesihatan tambahan, Stress Pembunuh No 1 Dunia, supplement,Navix Mampu Legakan Stress, Meningkatkan Tenaga Zahir Dan Batin, Menigkatkan Kesuburan, Navix Malaysia,  bisnes jaya, bisnes jaya academy, DJ Moment, Stress, Produk Anti-Stress

Risau betul saya dengar semua ni. Kita sebagai manusia tidak boleh hidup dalam tekanan dan stress setiap masa. Kita perlukan ruang dan masa untuk berundur daripada tekanan dan merehatkan minda kita. Tapi bagaimanakah caranya untuk meredakan stress kita selain pergi travel, jogging, tidur dan sebagainya?

Kini anda tak perlu risau kerana terdapat satu produk makanan kesihatan tambahan yang baru sahaja dipekenalkan yang mampu membantu melegakan stress iaitu NAVIX. Bukan hanya mampu melegakan stress tapi ianya mampu meningkatkan tenaga zahir dan batin serta mempunyai anti-oksidan yang hebat.

Navix Produk Makanan Kesihatan Tambahan Yang Mampu Melegakan Stress Serta Meningkatkan Tenaga Zahir Dan Batin

Saya kalau nak gunakan sesuatu produk memang amat teliti sangat, saya bukan main terus ambil sahaja produk ini, saya buat juga sedikit kajian tentang bahan-bahan yang terdapat dalam produk ini di internet dan mendapat khidmat nasihat tentang produk ini. Saya akan pastikan ianya mendapat kelulusan daripada KKM.

Navix , merupakan produk formulasi paling istimewa, paling terbaru dan paling terbaik berasakan 3 bahan utama yang di import dan diekstrak dari luar negara. Bahan semulajadi yang cukup Premium. Bahan yang bukan senang-senang didapati dipasaran dengan harga murah.

Antara 3 Bahan Premium tersebut adalah :

  • ASHWAGANDHA

Navix Produk Makanan Kesihatan Tambahan Yang Mampu Melegakan Stress Serta Meningkatkan Tenaga Zahir Dan Batin

Saya pertama kali dengar tentang ASHWAGANDHA ni. Bila saya Google, barulah saya tahu ia banyak manfaatnya. Merupakan herba yang telah digunakan sebagai altenatif rawatan Ayurverda, dan telah diamalkan sejak lebih dari 3,000 tahun lagi. Ya lah, zaman dahulu kala mana lah ada hospital, inilah ubatan mereka.

Hanya akar sahaja digunakan dan ianya diambil dari India dan diektrak di US. Ianya banyak gred, gred KSM-66 meruapak yang terbaik dan banyak digunakan oleh atlet-atlet antarabangsa, sebab tu mereka punyai tenaga yang lain macam hebat.

Manfaatnya adalah :

  • Membantu melegakan stress dan kebimbangan.
  • membantu membekal dan mengekalkan tenaga.
  • memperbaiki aliran darah.
  • merencat pembentukan sel kanser,
  • membantu memperbaiki sistem pertahanan badan,
  • memperbaiki fungsi seksual.
  • membantu memperbaiki sel saraf.
  • mengawal aktiviti sel saraf.

 

KUNYIT HITAM

Navix, produk makanan kesihatan tambahan, Stress Pembunuh No 1 Dunia, supplement,Navix Mampu Legakan Stress, Meningkatkan Tenaga Zahir Dan Batin, Menigkatkan Kesuburan, Navix Malaysia,  bisnes jaya, bisnes jaya academy, DJ Moment, Stress, Produk Anti-Stress

Anda pernah tengok kunyit hitam? Saya selalu tengok yang kuning aje, yang hitam ni tak pernah pulak tengok. Tapi saya tahu yang kunyit ni mengandungi ‘curcumin” yang mampu memberi manfaat kepada kesihatan tubuh kita.

Saya dulu-dulu berpantang ambik jugak jamu kunyit dan madu, memang cergas tubuh dibuatnya.

Manakala kunyit hitam ni juga mempunyai perbagai manfaat, antaranya :

  • Kesan anti-inflamatori dan anti oksida yang tinggi.
  • Membantu memperbaiki aliran darah.
  • Melindungi sistem reproduksi lelaki dari jangkitan kuman, keradangan dan toksin.
  • Membantu rawatan mati pucuk.
  • Membantu memperbaiki kualiti sperma.

Haa..abang-abang, jangan tak tahu, bahan yang ada dalam Navix ni memang membantu sangat untuk kaum lelaki dan juga wanita. So apa lagi…kalau ada masalah yang dikatakan di atas, boleh lah cuba ya produk ini.

MACA

Navix, produk makanan kesihatan tambahan, Stress Pembunuh No 1 Dunia, supplement,Navix Mampu Legakan Stress, Meningkatkan Tenaga Zahir Dan Batin, Menigkatkan Kesuburan, Navix Malaysia,  bisnes jaya, bisnes jaya academy, DJ Moment, Stress, Produk Anti-Stress

Cantik pulak rupa tumbuhan Maca ni kan? Tumbuhan ni berasal dari negara Peru. Akar Maca telah diamalkan sejak 2 ribu tahun dulu sebagai nutrisi yang merangsang tenaga, stamina dan kesuburan. Mengandungi 13 – 16% protein, 8.5% serat, 19 asid amino, vit A, B1, B2, B3, C, D & mineral.

Ia juga mempunyai perbagai khasiat, antaranya :

  • Membantu menigkatkan tenaga dan stamina.
  • Memperbaiki fungsi seksual (performance, kemahuan dan juga kesuburan)
  • Membantu memperbaiki ingatan dan fokus dalam pelajaran.
  • Memelihara kulit dari sinar UV.

Ini merupakan bahan utama yang ada dalam Navix, terdapat juga bahan-bahan lain antaranya seperti guarana, epimedium, cocoa powder dan stevia. Bahan-bahan yanag terdapat dalam Navix ini sudah cukup memberi keyakinan pada saya untuk mencuba produk ini.

Dah tahu 3 manfaat Umum dan 3 Manfaat khusus, so apa penilaian anda? Hebat kan? hehehe. Jadi jangan tunggu lama-lama untuk rasai kehebatan dan khasiat Navix ni ya!

Dah tahu kehebatan produk ni dan khasiat dia, mestilah nak tahu siapa founder kepada produk ni ya tak? Ok, saya ceritakan serba sedikit tentang founder dan juga president BisnesJaya Group yang mengeluarkan produk Navix ini.

Founder/ President BisnesJaya Group

Bergambar bersama MultiJutawan Dato’ Hjh Jahlilawati Abu Bakar atau lebih dikenali sebagai “Dato Jah” merupakan Founder/President BisnesJaya Group.

Dato’ Hjh Jahlilawati Abu Bakar atau lebih dikenali sebagai “Dato Jah” merupakan Founder/President BisnesJaya Group. Dengan branding DJ Moment  mengeluarkan ‘Produk’ premium dan berkualiti keluaran syarikatnya sendiri dengan marketing plan yang unik dan superb ‘Trading-Affiliate‘ yang belum pernah dibuat di mana-mana lagi.

Merupakan MultiJutawan yang berjaya dalam dunia perniagaan. Saya berkesempatan beramah mesra dan bertanya beberapa soalan tentang produk Navix dan kejayaan beliau dalam dunia perniagaan. Orangnya very humble dan simple aje, murah dengan senyuman.

Navix, produk makanan kesihatan tambahan, Stress Pembunuh No 1 Dunia, supplement,Navix Mampu Legakan Stress, Meningkatkan Tenaga Zahir Dan Batin, Menigkatkan Kesuburan, Navix Malaysia,  bisnes jaya, bisnes jaya academy, DJ Moment, Stress, Produk Anti-Stress

Beliau mengambil keputusan mengeluarkan produk sendiri setelah berjaya mendapat gelaran jutawan dalam 3 perniagaan MLM yang beliau ceburi.

Atas dorongan daripada partner beliau iaitu Hajah Lela, doktor dan para scientist maka akhirnya terhasillah produk NaViX, produk yang paling terbaru dipasaran, dahlah produknya terbaru, bergabung pula dengan plan pemasaran paling menguntungkan dan dalam masa yang sama, mampu melegakan Stress serta meningkatkan tenaga Zahir Dan Batin.

Menurut kata Dato Jah, terdapat banyak testimoni yang berpuashati dengan produk ini terutamanya daripada mereka yang alami masalah tenaga batin. Anda boleh lihat testimoni mereka yang dah amalkan produk ini dengan [KLIK DISINI ]

Navix, produk makanan kesihatan tambahan, Stress Pembunuh No 1 Dunia, supplement,Navix Mampu Legakan Stress, Meningkatkan Tenaga Zahir Dan Batin, Menigkatkan Kesuburan, Navix Malaysia,  bisnes jaya, bisnes jaya academy, DJ Moment, Stress, Produk Anti-Stress

Kalau anda nak dapatkan Navix, sekarang tengah ada promo tau!

NaViX Retail Price RM298

HARGA OFFER: Promo Price RM248

DJ Moment juga turut mengalukan anda semua yang ingin menjadi Ejen, Stokis atau Premium Stokis le laman website DJ Moment untuk mendapatkan info dengan lebih lanjut :

 www.djmoment.com