Mesti sesiapa yang badan dah terlebih-lebih besar nak kurus sebelum raya ni kan?

 

Nak Kurus Sebelum Raya

 

Akak pun nak jugak kurus sebelum raya ni, banyak baju kurung yang masih elok akak dah tak boleh pakai.

 

Sebab apa?

 

Sebab badan akak dah naik lah dik oiiii…terlebih sudah..

 

Bila tengok cermin rasa sedih sangat , akak bayangkan lemak-lemak dekat badan boleh hilang sekelip mata…fuhhh seronok sangat kalau boleh macam tu. Try baju yang lama tapi tak muat , dalam hati berkata “mmm baju ni yang kecik kot..”

Semua ni sebab nak senangkan hati..jadi katalah baju kecik lah, cermin tu buat badan besar lah…sedangkan!!! Ok ok fine akak yang sebenarnya dah naik badan (gemuk). Akak sedar diri..huhuhu.

 

Nak Kurus Sebelum Raya

 

Adohaiii..tak boleh jadi macam ni kan!!! Tiap-tiap hari nak belek cermin macam ni lama-lama cermin pun naik menyampah. Baik buat sesuatu.

Ummm…ok akak nak tanamkan niat nak kurus sebelum raya. Nak bagi semangat sikit dekat diri sendiri. Berlawan dengan diri sendiri. Sebelum raya dah boleh kurus..kihkihkih

 

Nak Kurus Sebelum Raya

Tapi macam mana nak kurus sebelum raya?

Baru ni ada kawan akak suggestkan akak ambik satu product dari New Image. Bila akak baca testimoni dari yang dah cuba amalkan product ni , memang menarik minat akak jugak. Product dari New Image ni memang berkesan sangat , itu akak memang dah tahu lama dah.

Macam Alpha Lipid SD2 dia memang terbukti berkesan. Bila ada product baru yang dikeluarkan sudah semestinya lagi berkesan. Kalau makan sekali dua bertambah-tambah lagi keberkesanannya.

Nak Kurus Sebelum Raya

Shape Up merupakan product terbaru keluaran New Image. Product ini merupakan product ” Scientific meal Replacement Program “.

Terdapat dalam 2 perasa yang sedap iaitu Coklat dan Berries.

 

Nak Kurus Sebelum Raya

 

Apa itu Scientific meal replacement program?

Meal Replacement Program” bermaksud mengantikan salah satu daripada aktiviti makanan kita sehari-hari. Ini bermakna kita boleh pilih untuk gantikan makanan kita kepada product ini diwaktu sarapan pagi , makan tengahari atau makan malam.

 

Nak Kurus Sebelum Raya

 

Pratikal product ini lebih ringan dan lebih mudah…

Cuma gantikan salah satu waktu makan anda. Anda juga kena jaga pemakanan, amalkan dengan teratur anda akan mendapat hasil berkualiti dengan penggunaan selama 90 hari.

Shape Up membantu meningkatkan tahap metabolisma yang bagus untuk badan. Kesan ini menurunkan berat badan yang ideal , tahan lama dan berkekalan.

 

Tiada lagi Yo-Yo Diet..

Kajian terkini , 80% pengamal diet gagal. Ramai yang gemuk semula selepas sudah kurus. Ramai yang kecewa kerana mereka sudah bersusah payah berdiet dah kurus kemudian naik badan semula ( ni nampak gaya macam akak le ni..)

Jangan tanguh-tanguh lagi , jom cepat kita bakar lemak-lemak degil sekarang.

 

Nak Kurus Sebelum Raya

 

Selamat Tinggal Lemak

Mengikut kajian yang dibuat Shape Up Product Terbaru New Image adalah product yang terbaik berbanding product-product yang ada sekarang.

Kelebihan product :-

  • Melangsingkan badan secara sihat.
  • Mencantikan kulit dan awet muda.
  • Formulasi hebat Alpha Lipid Tecnology.
  • Pengambilan hanya 1x sehari , menjimatkan.
  • Tidak perlu diet ketat.
  • Masih boleh makan nasi dan karbo.
  • Memberi tenaga.
  • Sangat mengenyangkan.
  • Terdapat dalam 2 rasa yang sedap. Coklat dan Berries.
  • 1 tin untuk 2 minggu , amat menjimatkan.

 

4 Agen Pembakar Lemak Shape Up

  • Green Tea
  • L-Carnitine
  • Choline
  • Inositol

 

Fat Oxidation & Mobilisation, Alpha Lipid Technology

Product ini amat berkesan dan boleh membantu orang gemuk kembali kurus

Baju-baju cantik yang lama anda dalam almari pasti anda boleh pakai. Dulu sendat sekarang dah muat dengan Shape Up.

Dapatkan Shape Up hari ini . Jom sihat cantik sebelum raya.

 

3 Fungsi Yang Unik

  1. Orang GEMUK ingi KURUS
  2. Orang yang sudah KURUS nak KEKALKAN bentuk badan
  3. Orang yang KURUS risau menjadi GEMUK

Product ini membuatkan anda rasa lebih kenyang dan melawaskan perut, maka fungsi-fungsi perut menjadi lebih sihat. Apabila perut sihat risiko GEMUK adalah KURANG…

Semua proses berlaku dengan lebih “NATURAL”.

Product SHAPE UP BUKAN UBAT KURUS…product ini adalah “SUPPLIMENT” yang mempunyai kandungan yang amat bagus berdasarkan kajian yang menyeluruh dan terkini..

 

Jika anda nak membuat order dan ingin bertanya seberang pertanyaan berkenaan product Shape Up ini , anda boleh tulis didalam borang yang disediakan di bawah ini. Segala maklumat peribadi dan alamat email serta no talipon anda akan dirahsiakan.

[contact-form-7 404 "Not Found"]