Perbadanan Pembangunan Multimedia (MDec) di bawah inisiatif Digital Malaysia akan menganjurkan satu jualan dalam talian terbesar dan juga merupakan anjuran pertama kerajaan di dunia iaitu #MYCyberSale Lazada Malaysia.

#MYCyberSALE Lazada Malaysia, The Biggest Event Of 2014 #MyCyberSALE

Wahhh…jangan lepaskan peluang anda ya..Potongan harga sehingga 90 peratus akan diberi. Jom kita ramai-ramai tunggu tarikh ia bermula nanti iaitu 29hb September hingga 1 oktober 2014.

Tawaran membeli belah dalam talian diantara 225,000 tawaran dan ia juga membabitkan 4500 penjual online. Wowwww banyaknya..

Lazada Malaysia akan menawarkan potongan harga terbaik serta promosi dengan perbagai jenis barangan antaranya adalah barangan dapur rumah, barangan hiasan rumah, alatan elektronik, kamera, komputer, telefon bimbit dan tab, jam tangan dan fashion, bag dan travel accessories, barangan sukan dan banyak lagi yang Lazada akan tawarkan.

Promosi #MyCyberSALE ini berfungsi sebagai pemangkin untuk membangunkan perdagangan elektronik (e-dagang) dan memupuk budaya membeli belah secara dalam talian.

Ok, jangan lupa tunggu tarikh yang saya sebutkan tadi ya, apabila promosi jualan bermula, anda dah boleh mula membeli belah apa yang anda mahukan. Sekarang anda hanya perlu survey-survey dulu apa yang anda minat dan nak beli.

Tak pun catit tarikh ni dalam diary atau kat mana-mana yang anda boleh nampak #MYCyberSALE Lazada Malaysia ni…haaa senang kan..Saya pun buat cam tu jugak..

Lazada Malaysia

INGAT!! JANGAN LEPASKAN PELUANG HEBAT INI.

#MYCyberSALE Lazada Malaysia