Meraikan Althea Korea 1st Birthday, Althea Turns 1, Althea Korea, Althea Shopping Online

Althea Korea 1st Birthday, Happy Birthday Althea Korea

Sempena meraikan Althea Korea 1st Birthday , pihak Althea turut meraikan bersama-sama kita semua dan bermurah hati memberi perbagai hadiah-hadiah yang menarik jika anda membeli barangan di kedai online mereka.

Buat anda yang sukakan K-beauty product, Althea Korea Online merupakan tempat yang terbaik untuk anda bershopping. Terdapat perbagai pilihan yang membuatkan anda rambang mata dengan harga yang cukup berbaloi-baloi.

Saya pun dah shopping di Althea tau!! Sampai tak tahu mana yang nak pilih, banyak sangat barang-barang yang berkenan kat mata saya ni..hehehe. Penghantaran pun cepat dari tarikh yang di order, free shipping kalau belian lebih dari RM150.

Meraikan Althea Korea 1st Birthday

Yeyy…dapat parcel dari Korea terus ke depan pintu rumah…tq tq Althea

Tapi sebelum saya tunjukkan barang-barang yang saya pilih di Althea Korea, saya kongsikan dahulu TAWARAN HEBAT ALTHEA yang pasti membuat mata anda terbuka luas..hehehe

Althea Korea 1st Birthday 20th-31st Julai 2016

  • Limited Edition Birthday Box + DIY Party Kit
    For orders placed on 20/7 onwards. While stocks last.
  • Free Goodies for first 1,500 shoppers
    Full size beauty products. While stocks last.

Althea Korea 1st Birthday, Althea Turns 1, Althea Korea, Althea Online

  • Birthday Giveaway. Pick 3 Top Sellers for 100% REBATE!
    Rebate will be credited into your account.

Althea Korea 1st Birthday, Althea Birthday Giveaway, Althea Korea, Althea Online

  • #AltheaTurns1 Instagram Contest
    – Got your Althea party kit? Wish us a happy birthday with #altheaturns1 and stand a chance to win amazing prizes such as Macbook Air, Ipad Air 2, iPhone 6S, Galaxy S6 Edge, Canon EOS M10 Selfie Camera, Althea credits and beauty hampers from Althea!
    – Prizes total worth KRW10,000,000 to be won.
    – Contest starts from 20th July – 15th August, 2016.

Althea Korea 1st Birthday, Althea Turns 1 Contest, Athea Korea, Althea Malaysia

*Terms and conditions apply. Please refer to www.althea.kr and Althea Facebook for more information

Barang Pembelian Dari Althea Korea 

Memang terbaiklah Althea ni, patutnya kita yang meraikan Althea Korea 1st Birthday dan beri hadiah pada dia, tapi terbalik pulak sebab mereka yang akan beri kita hadiah..hehehe.

Tadaaaa…inilah barang-barang yang saya shopping di Althea Online Shop. Penghantaran memang tip top, cepat dari tarikh yang di order, free shipping pulak tu sebab saya beli lebih dari RM150, so kalau nak free shipping..belilah lebih dari RM150 ya!

Product NameQtySubtotal

Make HD Silk Argan Oil

Althea Korea 1st Birthday, Althea Online Shopping

 Ordered: 1
Shipped: 1
RM32.00

Selfie Perfect concealer

Color 23 Natural Beige
Althea Korea 1st Birthday, Althea Malaysia, Althea Korea, Althea Online Shopping
 Ordered: 1
Shipped: 1
RM20.00

[Travel Summer] Play 101 Stick Contour Duo

Althea Korea 1st Birthday, Althea Korea, Althea Malaysia, Althea Turns 1

 Ordered: 1
Shipped: 1
RM48.00

Apate Black Pack

Althea Korea 1st Birthday, Althea Turns 1

 Ordered: 1
Shipped: 1
RM48.00

Volcanic Black Head Out Balm

Althea Korea 1st Birthday, Althea Turns 1, Althea Korea, Althea Malaysia

 Ordered: 1
Shipped: 1
RM15.00
Althea Korea 1st Birthday, Althea Turns 1, Althea Korea

Meraikan Althea Korea 1st Birthday Celebaration

Dah tengok kan barang-barang yang saya shopping? Jelous tak?? Kalau jelous..apa tunggu lagi..jom shopping dan jangan lepaskan peluang anda untuk dapatkan hadiah-hadiah menarik sempena Althea’Turns 1.

Jom sama-sama kita meraikan Althea Korea 1st Birthday dengan membeli barang-barang di Althea  dan jangan lupa join contest yang sedang berlangsung sekarang.

Website : www.althea.kr
Facebook : https://www.facebook.com/altheakorea