Dalam keadaan ekonomi kita sekarang ni memang kita perlukan pendapatan tambahan untuk menyara kehidupan kita dan keluarga. Macam-macam cara kita usaha dan buat. Ada yang menjadi dan ada yang tidak. Mana yang tak menjadi tu pening kepala jugak kan!!

Saya pasti ramai yang minat nak berniaga secara online, tapi kebanyakkannya tak tahu cara-caranya termasuklah saya yang newbie ini, telan air liur ajelah saya tengok orang dapat pendapatan yang banyak dengan busines online yang mereka buat.

Dahlah tak pandai nak buat website sendiri, lepas tu mintak tolong orang buat, ada yang mahal lah, ada yang busy lah.

Kini saya dah jumpa satu cara yang amat mudah untuk menjana pendapatan yang lumayan iaitu menerusi kedai online Amazon. Cara yang termudah dan murah melalui sistem Nichify.

Menjana Pendapatan USD, Kedai Online Amazon, Affiliate Nichify

 

Ok jom saya kongsikan dengan anda cara-cara  menjana pendapatan USD dengan kedai online Amazon yang mana anda boleh mendapat pendapatan tambahan yang anda impikan.

Membina kedai online Amazon dengan mudah

Menjana Pendapatan USD, Kedai Online Amazon, Buat Duit Online, Affiliate Nichify

  1. Anda tak ada masa? Jangan risau kerana dengan sistem Affiliate program daripada Amazon semuanya automatik tersedia dan mudah sangat. Anda hanya perlu luangkan masa selama 5 minit aje dari masa anda untuk setup website Nichify .
  2. Tiada Modal? RM190 pun dikira mahal ke? Berapa harga handphone anda sekarang? Ummm..banyaknya alasan…
  3. Kurang teknikal? Ya ke? Kalau macam tu, nak buka laptop dan login ke Window pun dah kira ‘teknikal” lah..
  4. Newbie Internet? Tersedia bantuan grup Facebook, panduan lengkap PDF dan tutorial video untuk semua pembeli.

Actually anda hanya perlu ikut sahaja arahan yang diberi, tanpa perlu buat apa-apa, tanpa beli hosting, tanpa plugin, tanpa perlu belajar apa-apa , tadaaa…website e-commerce anda dah siap untuk menjual dengan beribu-ribu product serta gambar berkualiti tinggi dari Amazon di kedai online anda sendiri.

Anda cuma perlu ada idea dan keinginan untuk berjaya dalam perniagaan internet.

Dengan produk ini, sesiapa pun boleh menjana pendapatan  melalui online dan anda boleh membina kedai online sendiri dan mendapat pelanggan dari seluruh dunia, walaupun anda:

  • Tidak pandai membina laman web
  • Tidak faham cara mengendali hosting
  • Fail Bahasa English dalam SPM
  • Tidak pandai mencari pembekal
  • Tidak sanggup menguruskan shipping
  • Tidak berani melaburkan modal yang besar

Menarik bukan? Saya pun tertarik bila dapat tahu sistem Nichify ini terlalu mudah untuk diselia . Tak payah saya pening kepala nak buat website kedai online sendiri, tak payah keluarkan modal yang besar, nak pikir beli hosting dan domain dan bersusah payah cari orang yang berkemahiran untuk settingkan website online tersebut.

Akhirnya angan-angan mempunyai website kedai online sendiri termakbul juga dengan adanya sistem kedai affiliate dari Nichify ini.

Produk ini akan mengegarkan pasaran Malaysia dan membantu ramai rakyat Malaysia untuk menjana pendapatan sampingan dalam USD, tanpa perlu keluar rumah atau berjumpa sesiapa.

Ini bukan MLM, bukan pelaburan saham, atau sebagainya. Ini peluang anda untuk membina bisnes online yang sah lagi  menguntungkan.

Jika anda masih belum faham anda boleh tonton webina yang disediakan secara percuma dengan klik gambar dibawah ini :-

 

Kelebihan menggunakan Sistem Nichify

Menjana Pendapatan USD, Kedai Online Amazon, Kedai Online Segera

  • Sistem Nichify menggunakan program affiliate dari Amazon, tetapi dengan cara yang berbeza. Affiliate lain mempromosikan produk secara terus ke laman Amazon dan hanya mendapat komisen jika jualan dihasilkan dalam masa 1 hari.
  • Dengan sistem Nichify, anda membina kedai online anda sendiri, dan prospek memilih produk seperti dalam kedai online lain. Apabila mereka ingin membayar, barulah sistem Nichify akan menghantar mereka ke laman Amazon dengan ID affiliate atau agen anda.
  • Dengan cara ini, anda mendapat komisen kalau jualan dihasilkan dalam masa 90 hari.

Ini merupakan satu cara yang paling mudah untuk anda menjana pendapatan USD melalui kedai online Amazon.

Amazon merupakan satu nama besar dan ramai yang tahu tentang kedai online Amazon ini. Terdapat ramai orang Malaysia membeli barang secara online dari Amazon, tetapi pasaran antarabangsa jauh lebih besar dan mengguntungkan dari pasaran Malaysia dan Amazon menjual kepada lebih dari 200 negara.

Anda akan menjana pendapatan USD melalui komisen yang diberi. Cuba anda bayangkan kalau anda hasilkan USD100 secara komisen, anda sebenarnya dapat lebih dari RM400. Wowww…bayangkan kalau ramai yang membeli di kedai online anda itu, berapa yang bakal anda perolehi?

Menjana Pendapatan USD, Kedai Online Amazon,

Sesiapa pun boleh membina kedai online Amazon sendiri atau membina laman web e-commerce yang canggih dan mengguntungkan ini serta mendapat trafik percuma dari Google dan menjana komisen dalam USD.

Jika anda berminat untuk menjana pendapatan USD melalui kedai online Amazon ini dan mempunyai kedai online Amazon anda sendiri anda boleh klik link dibawah ini :-

⇒Bina Kedai Affiliate Nichify⇐

Daftar menggunakan pautan diatas anda berpeluang mendapat diskaun sebanyak 90%. Tempoh diberi sehingga 3hb November atau akan ditutup apabila sistem Nichify ini terjual sebanyak 1000 unit.
Harga product akan naik tidak lama lagi, jadi jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk mendapatkan sistem “kedai affiliate segera” dari Nichify ini.

Bina Kedai Affiliate Amazon