Anjuran Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive Setapak Central, Butik Asyikin Exclusive, Meet & Greet Bersama Shila Amzah, Pakaian Muslimah kontemporari, Sambutan Luar Biasa, Shila Amzah

Sambutan Luar Biasa Di Majlis Meet & Greet Bersama Shila Amzah @ Asyikin Exclusive, Setapak Central

Sambutan Luar Biasa Di Majlis Meet & Greet Bersama Shila Amzah @ Asyikin Exclusive, Setapak Central Shila Amzah penyanyi manis yang mempunyai suara lemak merdu, merupakan salah satu artis wanita yang paling popular di Asia dan merupakan artis Melayu pertama memecahkan pasaran muzik di Cina, sentiasa sibuk berulang alik dari Cina dan Malaysia, tetapi masih lagi sempat meluangkan masa beliau bertemu dengan peminat di majlis meet & greet bersama Shila Amzah anjuran Asyikin Exclusive di Setapak Central.

Anjuran Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive Setapak Central, Butik Asyikin Exclusive, Meet & Greet Bersama Shila Amzah, Pakaian Muslimah kontemporari, Sambutan Luar Biasa, Shila Amzah, Asyikin Exclusive X Shila Amzah

Kedatangan Shila Amzah ke butik Asyikin Exclusive di sambut dengan penuh meriah.

Kerjasama antara Asyikin Exclusive telah membuka peluang kepada peminat artis wanita ini untuk bertemu beliau secara berdepan yang di adakan di butik terbaru Asyikin Exclusive, Setapak Central. Bila ramai yang tahu akan di adakan meet & greet bersama Shila Amzah di butik tersebut, maka awal-awal lagi butik tersebut telah di kerumuni peminat beliau dan apa yang lebih menakjubkan lagi, kelihatan ramai sungguh warga Cina memenuhi dalam dan luar butik Asyikin Exclusive tersebut.

Meet & Greet Bersama Shila Amzah @ Asyikin Exclusive

Anjuran Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive Setapak Central, Butik Asyikin Exclusive, Meet & Greet Bersama Shila Amzah, Pakaian Muslimah kontemporari, Sambutan Luar Biasa, Shila Amzah, Asyikin Exclusive X Shila Amzah

Sesi beramah mesra bersama Shila Amzah.

Acara majlis meet &  greet bersama Shila Amzah anjuran Asyikin Exclusive ini di adakan dengan penuh kemeriahan dengan keletah selamba pengacara majlis pada hari tersebut iaitu Hazwan XoXo ( peserta raja lawak).

Perbagai aktiviti menarik seperti tutorial makeup dari Awin Seindah Wajah , jualan murah berganda-ganda serta terdapat cabutan bertuah iphone buat pembeli yang bertuah. Juga di adakan sesi beramah mesra peminat dan Shila Amzah serta persembahan nyanyian daripada Shila Amzah.

Anjuran Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive Setapak Central, Butik Asyikin Exclusive, Meet & Greet Bersama Shila Amzah, Pakaian Muslimah kontemporari, Sambutan Luar Biasa, Shila Amzah, Asyikin Exclusive X Shila Amzah

Bergambar bersama Puan Nur Asyikin dan pengacara majlis pada hari tersebut iaitu Hazwan XoXo

Anjuran Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive Setapak Central, Butik Asyikin Exclusive, Meet & Greet Bersama Shila Amzah, Pakaian Muslimah kontemporari, Sambutan Luar Biasa, Shila Amzah, Asyikin Exclusive X Shila Amzah

Tutorial makeup dari Awin Seindah Wajah

Kehadiran Shila Amzah di sambut dengan penuh meriah sekali. Saya yang dari awal duduk di bahagian depan yang di khaskan untuk media dan blogger, akhirnya terpaksa beralah dengan serbuan peminat beliau yang berpusu-pusu untuk menatap wajah beliau dan bergambar bersama beliau…hehehe.

Anjuran Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive Setapak Central, Butik Asyikin Exclusive, Meet & Greet Bersama Shila Amzah, Pakaian Muslimah kontemporari, Sambutan Luar Biasa, Shila Amzah, Asyikin Exclusive X Shila Amzah

Shila Amzah dikerumuni peminat, hinggakan saya pun terasa dikerumuni jugak..hehehe

Disebabkan ramainya peminat Shila Amzah yang kebanyakkannya dari China yang tidak berapa faham berbahasa melayu, maka Shila Amzah turut meyampaikan lagu berbahasa Mandarin. Walaupun saya tak faham langsung makna lagu yang di nyanyikan, tapi layan jugaklah lagu tersebut, memang power habis suara Shila ni walaupun menyanyi secara live.

Dalam suasana yang havox tersebut, sempat juga saya bertemu dengan Puteri Sarah Liyana yang turut bekerjasama mempromosikan jenama Asyikin. Pertama kali saya berdepan dengan beliau, memang cantik sungguh isteri Syamsul ni.

Anjuran Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive Setapak Central, Butik Asyikin Exclusive, Meet & Greet Bersama Shila Amzah, Pakaian Muslimah kontemporari, Sambutan Luar Biasa, Shila Amzah, Puteri Sarah Liyana, Asyikin Exclusive X Shila Amzah

Puteri Sarah Liyana bersama anak turut hadir dalam majlis Meet & Greet bersama Shila Amzah.

Di akhir acara, kami para blogger telah di beri peluang untuk menemuramah dan berjumpa secara tertutup bersama Shila Amzah, maklum…kalau tak dibuat begitu memang tak ada peluanglah kami nak menemuramah beliau dan mengambil gambar beliau…memang peminat beliau tak bagi peluang langsung untuk kami merapati idola mereka tersebut…hehehe.

Anjuran Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive Setapak Central, Butik Asyikin Exclusive, Meet & Greet Bersama Shila Amzah, Pakaian Muslimah kontemporari, Sambutan Luar Biasa, Shila Amzah, Asyikin Exclusive X Shila Amzah

Shila Amzah bersama founder butik Asyikin Exclusive

Anjuran Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive Setapak Central, Butik Asyikin Exclusive, Meet & Greet Bersama Shila Amzah, Pakaian Muslimah kontemporari, Sambutan Luar Biasa, Shila Amzah,Asyikin Exclusive X Shila Amzah

Aeysha pun tak ketinggalan bergambar dengan Shila Amzah, memang dia peminat setia Shila ni..hehehe

Anjuran Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive Setapak Central, Butik Asyikin Exclusive, Meet & Greet Bersama Shila Amzah, Pakaian Muslimah kontemporari, Sambutan Luar Biasa, Shila Amzah, Asyikin Exclusive X Shila Amzah

Bersama rakan blogger yang turut hadir dalam majlis Meet & Greet Shila Amzah X Asyikin Exclusive

Anjuran Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive Setapak Central, Butik Asyikin Exclusive, Meet & Greet Bersama Shila Amzah, Pakaian Muslimah kontemporari, Sambutan Luar Biasa, Shila Amzah, Asyikin Exclusive X Shila Amzah

Dalam sibuk-sibuk, sempat lagi saya rembat satu baju plus saiz berwarna hitam ni..hehehe

Beliau sempat bercerita kepada kami bagaimana beliau menerima pelawaan dari Puan Nur Asyikin untuk berkolaborasi dengan Asyikin Exclusive ini. Dengan kerjasama beliau dengan butik Asyikin Exclusive ini, maka lahirlah pakaian berjenama Asyikin Exclusive X Shila Amzah.

Ini merupakan kolaborasi pertama Shila Amzah bersama dengan Asyikin Exclusive dan merupakan rakan strategik untuk memperomosikan koleksi terbaru butik tersebut seperti shawal dan juga blouse.

Menurut kata Puan Nur Asyikin,

“Saya tidak pernah bekerja dengan Shila Amzah dan ini pertama kali kerjasama ini di jalinkan walaupun dah berkawan lama. Setakat ini, dia sangat komited dan memberi komitmen sangat bagus dalam mempromosikan jenama Asyikin.

Sebab itu saya seronok melihat selebriti kita mempunya kesungguhan dalam berniaga dan platform ini sudah pasti dapat menajdi pemangkin kepada mereka untuk terus memajukan diri, ” ujurnya ketika ditemui selepas Meet & Greet bersama Shila Amzah di butik miliknya di Setapak Cental, baru-baru ini.

Jom kita ikuti sesi meet & greet bersama Shila Amzah melalui di video pendek saya di bawah ini :

Untuk info lanjut mengenai Butik Asyikin Exclusive ini, anda boleh baca di entry saya sebelum ini dengan KLIK DI SINI > Pembukaan Cawangan Terbaru Butik Asyikin Exclusive Di Setapak Central

Atau boleh layari :

FACEBOOK | INSTAGRAM