Assalamualaikum

Anda semua sihat hari ini? Alhamdulillah bagus kalau anda semua sihat-sihat belaka. Pasti anda juga ternanti-nantikan entry saya ini kan!!

Saya percaya pasti anda semua kadang-kadang berasa penat dan tak bertenaga kan! Almaklumlah zaman sekarang semua berlumba-lumba bekerja dan mencari duit. Tenaga dan minda sentiasa digunakan , ini yang membuatkan badan dan minda jadi stress dan letih.

Masa-masa inilah kita terfikir alangkah sedapnya kalau ada orang picit-picit kan badan kita dan manjakan diri kita , betul tak? Jangan pening-pening kepala pikirkan dekat mana nak cari tempat macam tu. Disini saya akan beritahu anda tempat yang sesuai buat anda merehatkan diri dan dalam masa yang sama badan anda akan dimanjakan dan di massage dengan rasa keselesaan.

 

MaiBeaute Spa , Maibeaute , Spa , Melalukan Spa Di Maibeaute, Manjakan Diri

Manjakan Diri Di MaiBeaute Spa

 

Maibeaute Spa adalah tempat yang paling sesuai buat anda semua , tak kira lelaki atau perempuan , tua atau muda , maibeaute spa akan memberi kesegaran  selepas seharian anda penat bekerja. Anda boleh memanjakan diri anda disini.

Disini juga ada bermacam perkhidmatan yang disediakan , selain daripada rawatan badan , perawatan muka dan rambut juga turut disediakan.

 

MaiBeaute Spa , MaiBeaute , Spa , Customer Yang Datang , Owner MaiBeaute Spa

Owner Maibeaute ( Puan Mai ) sedang memberi keterangan kepada customer yang datang ke Spa beliau

 

Maibeuate Spa, MaiBeaute , Spa , MaiBeaute Spa juga menyediakan perawatan rambut

Di MaiBeaute Spa juga menyediakan perkhidmatan dan perawatan rambut

 

Product yang digunakan berjenama maibeaute skincare , maibeaute haircare , maibeaute bodycare hinggalah ke jenama  pakaian untuk slimming adalah dari jenama maibeaute. Product yang terbukti halal dan telan mendapat kelulusan daripada KKM.

Baru-baru ini saya telah diberi perawatan facial treatment di salun beliau di Taman Permata Melawati. Apa yang dapat saya katakan memang saya suka sangat dengan service yang diberikan. Urutan yang dilakukan di wajah saya memang betul-betul melegakan.  Lebih-lebih lagi suasana didalamnya buatkan kita berasa tenang sangat. ( sampai nak tertidur akak dibuatnya..hehehe )

 

MaiBeaute Spa , Spa , MaiBeaute , Perawatan Menegangkan Wajah , Manjakan Diri Di MaiBeaute Spa

Admin Melakukan Rawatan Urutan Penegangan Wajah Yang disediakan

 

Untuk entry kali ini saya hanya memasukkan gambar-gambar suasana didalam MaiBeaute Spa sahaja . Image product-product untuk muka akan saya uploadkan kemudian. Saya masih dalam proses percubaan product Maibeaute. Saya akan buat review berkenan product skincare beliau setelah 1 minggu pemakaian product beliau.

 

MaiBeaute Spa , MaiBeaute , Spa , Manjakan Diri Di MaiBeaute Spa , Bilik Rawatan

Bilik-bilik yang disediakan didalam MaiBeaute Spa

 

MaiBeaute Spa , MaiBeaute , Spa , Rawatan Sauna , Mandian Spa

Bilik Untuk Sauna Dan Mandian

 

MaiBeaute Spa , Spa , Bilik Persendirian , Bilik Untuk Lelaki

Di MaiBeaute Spa juga ada bilik Persendirian dan bilik untuk lelaki

 

Maibeaute Spa , MaiBeaute , Spa , Suasana di Spa

Suasana Di MaiBeaute Spa

 

Nantikan entry saya selepas ini berkenaan perubahan diwajah saya setelah memakai set penjagaan wajah MaiBeaute.

 

Jika anda terasa untuk memanjakan diri anda , sila-silalah berkunjung ke MaiBeaute Spa . Anda pasti berpuas hati dengan suasana dan layanan yang diberi .

Hubungi Mai untuk sebarang keterangan atau jika ingin membuat temujanji :

MaiBeaute, Spa ,

Maibeaute Spa

Alamat di Taman Permata Melawati :

No 2734-G ,

Jalan Permata 4 , Taman permata,

Kuala Lumpur