Sekarang ni barang dah naik..macam-macam dah naik , pening kepala akak dik. Sebab nak berjimat cermat kena lah pandai cari jalan cara macam mana nak kurangkan kos.

Macam makanan kucing ni , selalu beli dengan orang yang order dari luar negara , jadi murah lah sikit. Sekarang disebabkan semua barang naik jadi makanan kucing yang selalu saya ambik pun naik. Disebabkan tu , kini dia dah tak jual lagi brand yang biasa saya ambik.

Terpaksalah saya cari sana sini untuk cari makanan kucing-kucing dirumah dan kucing-kucing stray. Saya kalau beli bukan beli 1 atau 2 kilo aje tapi saya akan beli 2 ke 3 guni..haaa banyak kan !!

Sebabkan saya nak beli banyaklah saya kena mencari makanan kucing ni dengan harga yang murah. Bukan saya berkira ya dengan mereka..

Last-last saya jumpa satu tempat ni jual makanan kucing dengan harga yang berpatutan , Alhamdulillah. Nama kedai ni Dewi PetShop , terletak di Lembah Pantai. Tak lah jauh sangat dari rumah saya.

Makanan Kucing Pun Dah Naik Harga

Di hadapan kedai makanan kucing yang saya beli , Dewi PetShop

Owner dia pun baik dan berkerjasama , tanyalah apa yang kita tak tahu pasti dia akan beri jawapan yang bernas. Di kedai ini bukan makanan kucing aje yang ada , macam-macam barang kucing pun ada di jual disini.

Sekarang senang hati saya sebab saya boleh aje terus beli disini.

Makanan Kucing Pun Dah Naik Harga

Di Dewi PetShop

Bab makanan kucing dan barang-barang mainan untuk kucing saya tak berkira sangat , saya akan tentukan mereka dapat makanan yang bagus dan barang-barang yang bagus. Sebolehnya saya akan beli yang terbaik untuk mereka , begitu juga untuk stray cats , saya tak suka beza-bezakan makanan yang dirumah mahal tapi yang di luar murah , saya akan bagi sama rata.

Insaallah selagi ada rezeki , selagi itu saya akan bagi makanan kucing yang terbaik untuk kucing-kucing saya dan kucing-kucing jalanan.

Makanan Kucing Pun Dah Naik Harga

Owner kedai Dewi PetShop

Jika anda nak cari makanan kucing dengan harga yang berpatutan , silalah ke Dewi PetShop ini. Number phone dia ada di gambar diatas.

Harapan saya , ramai diluar sana begitu.