Anda pernah berkunjung atau dengar tentang Lulu hypermarket? Saya pasti kebanyakkan kaum wanita mesti dah tahu tentang Lulu Hypermarket ni kan? Maklumlah kaum wanita ni kalau bab-bab shopping ni memang laju dan sangat peka dengan apa yang di panggil ‘market’ ni. Tak kira la supermarket ke, mini market atau hypermarket jadi tak pelik kalau ramai wanita tahu kewujudan Lulu hypermarket.

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh

Bagi yang masih tak tahu, saya kongsikan sedikit pengenalan tentang Lulu hypermarket. Ia merupakan rantaian pasar raya dan syarikat runcit yang sangat terkenal di seluruh dunia terutamanya di tanah Arab. Ia ditubuhkan pada tahun 2000 oleh MA Yusuff Ali yang berasal dari Kerala, India.

Cawangan pertama yang di buka di Malaysia terletak di Caps Square Kuala Lumpur, bersebelahan dengan Jakel dan merupakan pusat membeli belah yang menjual pelbagai jenis barang keperluan harian seperti barangan dapur termasuk kering dan basah, fesyen untuk wanita dan lelaki, pelbagai barangan elektrik, gadjet dan banyak lagi dalam satu bangunan. Senang cakap, macam-macam ada!

Lulu Hypermarket Dengan Tawaran Bayaran Balik Separuh

Berita gembira buat anda semua,  sekarang ni Lulu hypermarket sedang melangsungkan promosi hebat sempena Hari wanita dengan menawarkan Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga hingga 24 March 2019.

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh

Ini bermakna masih ada masa untuk anda merebut peluang keemasan ini dengan membeli belah di Lulu hypermarket KL. Memang rugi kalau tak rebut peluang ni, jimat sangat ni, apatah lagi time-time ekonomi yang tak berapa baik sekarang ni.

Dengan setiap pembelian RM100 anda akan dapat baucar membeli belah RM50 di bahagian fesyen yang terletak di tingkat satu dimana promosi di jalankan.

Memang berbaloi-baloi sangat tawaran yang mereka bagi. Dapat baucar boleh beli macam-macam lagi tanpa keluarkan duit lagi. Haaa…siapa yang tak nak kan?

Lulu Fashion Store

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh

Melangkah kaki ke bahagian fesyen buatkan saya teruja sangat, tempat yang menjadi kegemaran saya, maklum orang perempuan ni memang suka berfesyen, pantang tengok baju, kasut, beg tangan yang cantik-cantik. Tengok ni nak, tengok tu nak..hehehe, nasib baik lah ada promosi ni, bolehlah rembat sepasang dua..(umm..sepasang dua je ke?) hehehe.. mana boleh sepasang dua, dah ada promosi bayaran separuh harga ni, haruslah beli berpasang-pasang, rugi lah beli sepasang dua.

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh

Bahagian Beg Tangan

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh

Bahagian beg tangan yang pelbagai

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh

Bahagian Kasut

Promosi Hebat Bayaran Balik Separuh Kini Di Lulu Hypermarket

Bahagian kasut dari pelbagai jenama

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh

Antara barangan yang terdapat di bahagian fesyen ni terdiri dari kasut, beg tangan wanita, kain sari dan churidar.

Kain Sari yang ada di sini pun cantik-cantik sangat. Raya nak dekat dah ni, boleh lah bershopping kain sari dan beli churidar untuk dijadikan baju raya nanti. Masa ni lah la kita kena pandai rebut peluang dengan membeli belah di Lulu hypermarket sementara promosi bayaran balik separuh masih berlangsung.

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh

Selain fesyen wanita, di sini juga terdapat fesyen untuk lelaki, jadi cik abang sementara nak tunggu cik akak berbelanja di bahagian wanita..bolehlah cari baju di bahagian lelaki. Baju-baju lelaki di sini tidak kurang hebatnya dengan jenama yang terkenal serta kualiti kain dia juga cukup bagus.

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh

Bahagian baju keperluan kanak-kanak pun ada, comel-comel aje baju diaorang. Kalau saya ada anak kecil memang dah lama dah saya borong..hahaha, geram pulak saya tengok baju-baju yang cute-cute tu.

Jadi, kalau nak cari pakaian, kasut, beg tangan dan atau apa sahaja untuk ke majlis keraian atau ke pejabat, atau sekadar beriadah di hari minggu inilah masa terbaik membeli belah di Lulu hypermarket, kerana fesyen fesyen yang di jual adalah mengikut fesyen dan citarasa masakini selain harganya yang cukup berbaloi untuk di bayar.

Bahagian Groceries

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh

Pelbagai jenis beras

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh

Bahagian rempah ratus

Bukan sahaja pakaian, kasut dan aksesori aje di jual di lulu hypermarket ni, terdapat juga barangan runcit/ barang dapur yang terletak di tingkat bawah sekali (Ground Floor). Jika ada perancangan nak masak atau nak tambah barang dapur/ bahan mentah untuk keperluan harian memasak boleh pergi ke bahagian groceries.

Saya ni kalau masuk bahagian Groceries memang lambatlah keluar dari situ, macam-macam nak tengok dan macam-macam pulak nak beli. Dah lah tu, ruangnya yang besar dan tersusun, senang untuk kita berjalan dan membuat pilihan. Kebersihan di sini memang terbaik. Bahan-bahan mentah yang dijual juga cukup segar.

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh

Yang bagusnya di sini dan menarik perhatian saya, barangan dan makanan di sini semuanya HALAL. Saya perhatikan, tidak ada bahagian tidak halal seperti supermarket lain yang mempunyai bahagian tidak halal. Di sini tidak ada menjual minuman beralkohol dan tidak ada juga menjual bahan dan makanan yang tidak halal..haaa best kan!

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh

Kalau sambil-sambil bershopping dan terasa lapar, jangan risau sebab di dalam ini juga tersedia makanan yang telah siap dimasak dan boleh di makan terus di sana. Saya sempat lagi beli nasi briyani tau. Memang sedap dan setanding dengan makanan di restoran.

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh, Roastery Di Lulu Hypermarket

Satu lagi bahagian yang cukup menarik minat saya untuk singgah adalah di bahagian ROSATERY. Bahagian ni memang menjadi tumpuan pengemar manisan, kacang panggang dan buah-buahan kering dari seluruh dunia. Tak semua pasaraya ada jual manisan, buah-buahan kering dan kacang panggang macam di sini tau. Kebiasanya perlu di beli di kedai kedai yang menjual manisan atau rempah ratus dan makanan arab sahaja.

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh, Roastery

Macam saya yang suka makan kekacang ni, haaa apa lagi, memang macam-macam kekacang lah saya bawak balik..sedap tau makan sambil tengok tv..hehehe. Buat sesiapa yang teringin nak merasa atau peminat manisan, kacang panggang dan juga buah-buahan kering, boleh cari di sini. Harga pulak memang murah-murah.

Household Dan Elektrical/Gadjet

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh

Masuk pula kebahagian barangan elektrik di tingkat 2, terdapat pebagai jenis barangan elektrik dan gajet dari pelbagai jenama boleh anda beli di sini.

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh

Di tingkat yang sama di bahagian household, macam-macam barangan rumah dan dapur boleh di dapati di sini, terdapat pinggan, kuali, sofa dan macam-macam lagi barang dengan potongan harga yang cukup murah (In Store Promotion). Godaan sungguh di buatnya.

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh

So macam mana, best tak tengok saya bershopping di Lulu Hypermarket ni? Bagi saya memang best dan senang sangat di sini, semua keperluan ada dalam satu bangunan, tak perlu la nak berkejar dari satu shopping mall ke satu satu shopping mall lain demi mencari satu-satu produk yang kita inginkan.

Bila keperluan barangan yang kita perlukan semua ada dalam satu bangunan, ini turut membantu menjimatkan masa, tenaga dan kos perjalanan kita. Almaklum sekarang selangkah keluar rumah tak ada benda percuma. Kos minyak/tambang, kos makan, kos parking selain kos nak membeli belah semua kena ambil kira.

Bayaran Balik Separuh, Lulu Hypermarket, Lulu hypermarket KL, Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga, Penuhi Keinginan Beli-Belah Anda, Promosi Hebat, Shopping Di Lulu Hypermarket, Tawaran Hebat Bayaran Balik Separuh

Jadilah pembeli yang bijak, cara untuk jimat dan dapatkan barang yang anda ingin dengan harga rendah dan murah, kena pandai cari promosi seperti yang di buat oleh Lulu Hypermarket dengan tawaran hebat “Bayaran Balik Separuh”.

Untuk maklumat dan Info lanjut berkaitan Lulu Hypermarket atau promosi bayaran balik separuh yang sedang berlangsung boleh layari :

WEBSITE | FACEBOOK | INSTAGRAM