Kulit Nampak Lebih Muda Dan Anjal Dengan Olay Regenerist

Kulit Nampak Lebih Muda Dan Anjal Dengan Olay Regenerist

Penjagaan kecantikkan merupakan satu keperluan dan keinginan yang wujud dalam diri seseorang. Keinginan untuk kelihatan cantik dan lebih baik serta berasa indah dan segar. Walau bagaimanapun, tekanan, pencemaran dan proses penuaan semulajadi memang tidak boleh dielakkan.

Menjadi satu keperluan untuk kita mencari jalan penyelesaian untuk mengurangkan masalah-masalah tersebut dengan mencari product yang betul-betul diyakini selamat tanpa bahan-bahan yang boleh merosakkan kulit wajah kita.

Jadi apakah product yang terbaik untuk lidungi wajah kita dari kesan cernaan yang tidak diingini? Pening kepala jugak kan nak cari product yang betul-betul sesuai dengan kulit wajah kita?

Kulit Nampak Lebih Muda Dan Anjal Dengan Olay Regenerist

Bagi saya yang telah memasuki umur pertengahan 40an ni, sudah semestinya saya mencari product yang membolehkan garis-garis halus di wajah saya yang mula jelas kelihatan ini berkurangan, serta product yang membolehkan wajah saya tegang dan bersih.

Sebab itu saya memerlukan product yang membolehkan kulit saya kelihatan muda, lebih baik dan cantik.

Baru-baru ini saya telah diperkenalkan dengan 2 product penjagaan kulit wajah iaitu product Olay untuk saya cuba dan rasai sendiri pengalaman menggunakan product tersebut. Mula-mula risau jugak nak gunakan product yang kita tak pernah cuba, tapi kalau kita tak cuba macam mana kita nak tahu keberkesanannya, ya tak?

Jadi saya memberanikan diri dengan menjadikan kulit wajah saya sebagai testimoni. Kiranya ini adalah testimoni diri saya sendiri lah ni..hehehe.

Product tersebut adalah:-

  • Olay Regenerist Micro-Sculpting Cream
  • Olay Regenerist Miracle Booth

Olay Regenerist, Olay Regenerist Micro-Sculpting Cream, Olay Regenerist Miracle Booth, Olay Product, Krim Anti Penuaan, Krim Penjagaan Wajah

Terkini Olay telah berinovasi ke tahap yang lebih kehadapan dengan barisan Regeneristnya.

Memanfaatkan kekuatan inovasi dan kerjasama dengan dermatologists terkenal di dunia, Olay telah mengeluarkan produk-produk baru yang bekerja pada tingkat permukaan sel agar kulit tampak lebih muda dan mencari penyebab masalah pada kulit

Ok, jom ikuti pengalaman saya menggunakan kedua-dua product tersebut. Product pertama yang ingin saya ceritakan adalah Olay Regenerist Micro-Sculpting Cream.

Olay Regenerist Micro-Sculpting Cream

Olay Regenerist, Olay Regenerist Micro-Sculpting Cream, Olay Moisturiser, Advance Moisturiser Cream, Pelembab Olay, Anti Aging

Merupakan krim terkini dan terlaris yang dikategorikan dalam krim anti-aging. Product yang telah dikaji selama 50 tahun sehingga berhasil mengeluarkan formula yang mengandungi Amino-Peptide Complex dan Hydra-Firming Complex yang sangat berguna yang membolehkan kulit nampak lebih muda dan anjal. Wahh..menarik bukan??

Mula-mula cuba, terasa kesan yang nyaman dan sejuk aje di wajah saya. Bau dia pun sedap, tak terasa berat dan berminyak. Bila disapu ke kulit wajah, penyerapan ke dalam kulit wajah begitu cepat.

Saya memang puashati setelah menggunakan product ini. Dalam 3 hari penggunaan kulit saya yang kering sudah menjadi lembab dan kelihatan cerah.

Muda Dan Anjal Dengan Olay Regenerist, Olay Regenerist, Olay Miracle Boost, Olay Regenerist Moisturiser, Olay Regenerist

Fungsi dan kebaikkan :

  • Meremajakan lapisan permukaan kulit agar tekstur kulit dan pori-pori lebih halus.
  • Mengurangkan kedutan dan membuat kulit kelihatan lebih muda 10 tahun dalam tempoh 4      minggu.
  • Anti penuaan, melembabkan dan memperbaharui, membuat kulit tegang dan anjal.
  • Mengurangkan kedutan dan membuat kulit kelihatan lebih muda 10 tahun dalam tempoh 4 minggu.
  • Formula Kompleks Amino-Peptida mampu menembusi jauh kedalam permukaan kulit wajah dan menggurangkan kedutan yang sedia ada.
  • Kesan kedutan boleh berkurangan dalam masa 1 hari penggunaan.
  • Meningkatkan hidrasi sehingga kulit terasa lebih kenyal dan kencang.
  • Di formulasikan dengan kadungan Hydra – Firming Complex membantu mempertahankan kulit agar nampak muda.

Klik SINI untuk dapatkan product ini.

Olay Regenerist Miracle Boost – Youth Pre- Essence

Olay Regenerist, Olay Regenerist Miracle Booth, Olay Miracle Booth-Youth Pre-Essence, Serum Anti Penuaan Dari Olay

Merupakan serum yang membantu memperbaharui kulit dan membuat kulit lebih anjal serta membuatkan kulit nampak lebih muda. Dalam titisan pertamanya sahaja, kulit wajah akan mula memperbaharui berjuta-juta sel, mengubah kulit anda menjadi lebih baik.

Di datangkan dalam pembukusan auto penitis yang membolehkan sukatan yang tepat untuk penggunaan.

  • Meningkatkan pembaharuan sel-sel kulit.
  • Menyediakan 2x lebih anti penuaan, penembusan aktif  kedalam kulit.
  • Anti penuaan yang mempunyai bahan-bahan yang boleh mempercepatkan keputusan anti-penuaan.
  • Membantu kulit serta melindungi kulit daripada kerosakan oksidatif.
  • Mengurangkan kedutan.
  • Melembabkan kulit wajah.
  • Menjadikan kulit anda lebih muda dari umur anda yang sebenar.

Product ini direka untuk meningkatkan penembusan aktif anti-penuaan, pelembab serta meningkatkan metabolisma sel kulit dan memperbaharui kulit hingga kelihatan 10 tahun lebih muda. Bermakna Kulit Nampak Lebih Muda Dan Anjal Dengan Olay Regenerist jika anda konsisten menggunakan product ini.

Untuk dapatkan product ini, anda boleh Klik  >>SINI<< untuk dapatkan product yang semestinya hebat ini!!!
*Cara penggunaan :
Digunakan 2 kali sehari.
Setiap kali penggunaan hanya 2 pam sahaja.
Elakkan bahagian mata dan bibir.
Cadangan saya, gunakan Olay Regenerist Miracle Boost-Youth Pre-Essence dan Olay Regenerist Microsculpting Cream untuk result yang terbaik untuk kulit wajah anda. Banyak lagi product dari Olay ni, kalau anda nak pakai satu set barang Olay pun boleh sebab product Olay ni memang product yang terbaik dan bagus.

Jika anda membeli di Lazada, anda juga boleh mendapat diskaun penjimatan sebanyak 15% dengan menggunakan VOUCHER CODE 15LAPOCT30 atau klik banner diatas ini!

 

(**If you would like to participate in reviews like this in the future, please contact affiliate@lazada.com.my to join the Lazada Family!)