Jawapan Soalan 3 Yang Menarik

  • http://cikarinasukataip.blogspot.com/2013/04/kontes-panduan-blogger-membudayakan.html
  • http://www.sensasi2020.com/2013/04/kontest-panduan-blogger-membudayakan.html
  • http://amirofie.blogspot.com/2013/04/kontes-panduan-blogger-membudayakan.html
  • http://www.ecadwinkyasha.com/2013/04/kontes-panduan-blogger-memperkayakan.html
  • http://mamahannybunny.blogspot.com/2013/04/kontes-panduan-blogger-membudayakan.html
 
Disini saya hanya mengambil separuh dari entry yang ditulis oleh HasrulHassan kerana saya nak tunjukkan blog saya terpilih untuk saringan dalam menentukan pemenang dalam Kontes Panduan Blogger yang dianjurkan.
 
 
Actually Jawapan untuk soalan kedua, Jawapan terpilih dan Jawapan pilihan istimewa juga telah dikeluarkan oleh HasrulHassan. Jika anda nak melihat nama-nama yang terpilih dan keterangan lebih lanjut dari HH sila klik banner diatas.
 
Alhamdulillah, dah masuk saringan ni pun kiranya dah bersyukur sangat. Bukan senang nak menjawab soalan yang diberi. Lagipun ramai jugak yang sertai kontes ini dah lama berblogging dan penuh dengan ilmu.
 
Kalah menang adalah ketentuan tuhan. Jika rezeki hanya setakat disaringan, diri ini tetap bersyukur kerana terpilih dalam ramai-ramai yang menyertai kontes ini.
 
KONTES - PANDUAN - BLOGGER - SARINGAN - PENENTU PEMENANG
MACAM NAK TUNGGU RESULT EXAM..TERASA BERDEBAR JUGAK NI..hehehe
 
Disebabkan semangat untuk berilmu dan mencari ilmulah kontes ini disertai. Inilah kontes panduan blogger pertama yang disertai yang kena buka buku, buka internet, buka segala blog panduan dan cari jawapan pada soalan yang diberi. Dalam masa yang sama kita akan belajar dan tahu erti-erti yang selama ini kita tak tahu dalam berblog ini.
 
Terima kasih diucapkan pada HasrulHassan kerana menganjurkan kontes Panduan Blogger ini.
 
 
Tag : Kontes , Panduan , Blogger , Saringan , Penentuan , Pemenang.