kad sim myprepaid edisi ekslusif Rozita Che Wan, MyPrepaid, Kad Prabayar Eksklusif, pengedar kad prabayar, Rozita Che Wan, Kad Sim, Kad Sim Glamor, Edisi Eksklusif

Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutifnya, Mohd. Fadillah Mat Said bersama Rozita Che Wan di majlis pelancaran Kad Sim Glamor MyPrepaid Edisi Ekslusif Rozita Che Wan

Wahhh dah ada kad sim myprepaid edisi ekslusif Rozita Che Wan! Harus peminat-peminat kesayangan Che Ta tak akan lepaskan peluang keemasan ni untuk dapatkan kad edisi khas ni. Terbaik lah, macam-macam yang Che Ta buat untuk hargai peminat beliau!

Semua sudah maklum, talipon sekarang memang merupakan satu keperluan, rasa saya ramai juga yang punyai 2 talipon untuk kemudahan bekerja atau berhubung dengan yang tersayang. Dalam ramai-ramai tu, kebanyakkannya juga menggunakan kad prabayar, maka sebab itulah My InternaFonal Mobile Sdn. Bhd mengeluarkan kad Sim Glamor Myprepaid Edisi Eksklusif Rozita Che Wan yang mempunyai ramai peminat agar dapat lebih pelanggan baru.

Sekitar Majlis Pelancaran Kad Prabayar Eksklusi edisi Rozita Che Wan

Kad SIM Glamor MyPrepaid Edisi Eksklusif Rozita Che Wan ini merupakan kad prabayar yang ditawarkan khusus buat peminat Rozita Che Wan diseluruh negara menggunakan jenama MyPrepaid. Kita dah boleh nikmati data internet tanpa had kelajuan dan tanpa had akses diseluruh negara tak kira masa dan di mana kita berada dengan kadar yang sungguh-sungguh jimat, hanya bernilai RM10 dan tersedia kredit percuma bernilai RM5 utk panggilan, Sms dan Data.

Kad Sim Glamor My Prepaid Ekslusif Rozita Che Wan

kad prabayar myprepaid edisi ekslusif Rozita Che Wan

Semasa majlis pelancaran baru-baru ini, Che Ta maklumkan idea melancarkan kad prabayar Eksklusif ini datang dari keinginan beliau sendiri untuk memberikan satu penghargaan kepada semua peminat yang telah lama menyokong beliau. Beliau mahukan satu platform komunikasi yang berterusan antara beliau dengan peminat, merupakan platform yang super jimat yang memberikan 3x ganda lebih masa berbual berbanding dengan kad lain di pasaran.

Apa yang menarik lagi mengenai kad prabayar ini, setiap pengguna akan mendapat Perlindungan Takaful Kemalangan Peribadi bernilai RM1500 secara PERCUMA dan menerima mata ganjaran bagi setiap tambah nilai yang dibuat dan boleh ditebus untul pelbagai baucer barangan di seluruh negara.

Dah lah jimat sejimatnya, dapat pula pelindungan insuran Takaful secara percuma. Macam ni bertambah sayang lah peminat dengan Che Ta ni kan..hehehe.

Dalam masa yang sama beliau turut menawarkan peluang kepada peminat untuk menjadi usahawan kepada produk ekslusif ini. Haa..menarik bukan?

Nak dapatkan pendapatan lebih? Jom baca sampai habis! Tak baca rugi..hehehe.

Tawaran Menjadi Wakil Pengedar 

Majlis Pelancaran kad prabayar MyPrepaid Edisi Eksklusif Rozita Che Wan

Khas buat peminat Che Ta, My Prepaid turut menawarkan peluang kepada 500 yang terawal menjadi wakil pengedar kad prabayar ini dan boleh beroperasi di seluruh negara untuk mengedarkan kad sim glamor ini dan dapat keuntungan berterusan.

Bukan itu sahaja tau! Agen-agen yang telah mendaftar ini berpeluang untuk berbuka puasa bersama Che Ta pada 19 May 2019 ini. Mereka yang hadir juga berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah bernilai hampir RM100,000 termasuk wang tunai dan barangan dari ByRCW dan Zapatos by Zain Saidin. Menariknya…saya nak join gak lah!

Banyak betul kelebihan buat para agen. Sesiapa yang betul-betul berminat dan ingin menambah pendapatan lebih memang digalakkan sertai team ini. Anda boleh dapat keuntungan dari penjualan kad sim, jana keuntungan dari jumlah tambah nilai pengguna setiap bulan dan boleh merebut insentif berupa barangan dan wang tunai bernilai RM1.4 juta.

Majlis Pelancaran kad prabayar MyPrepaid Edisi Eksklusif Rozita Che Wan

Yang lebih menarik lagi, setiap agen yang berdaftar akan turut menerima perlindungan Takaful Kemalangan Peribadi sebanyak RM20,000 setiap orang dan tambahan Skim Pengurusan Jenazah sebanyak RM2000.

Pengguna juga boleh kumpul point bagi setiap top up dan tukar kepada boucer barangan di Giant, Mydin, Watson, KFC, Starbuck dan banyak lagi di seluruh negara.

Serious memang berbaloi-baloi sangat sesiapa yang nak sertai agen kad prebayar ni. Yang berminat boleh mendaftar dan menjadi 500 yang terawal di :

www.myprepaid.com.my

Boleh pergi atau hubungi terus di talian :

My International Mobile Sdn.Bhd

Aras 1, B1-1-1 Gaya Commercial Centre,

Jalan Taman Pusat Bandar Melawati.

Talipon : 03 41012648/wasap 01138902561

Email : info@myprepaid.com.my

FACEBOOK | INSTAGRAM | WEBSITE