Jus Harmoni Merupakan Jus Terapi Hormon Pertama Di Malaysia

Jus Harmoni Merupakan Jus Terapi Hormon Pertama Di Malaysia

Dalam setahun dua ni, memang saya mempunyai kitaran period yang tidak menentu. Nak kata saya dah berumur 50an belum lagi. Terfikir-fikir jugak, tak kan saya dah nak menopause kot.

Risau tu memang risau jugak, tapi kalau dah sampai masa nak menopause memang kita tak boleh elakkan, cuma kita boleh melewatkan sahaja. Cuma masalahnya, bila kitaran period tak menentu ni akan mempengaruhi horman kita, bila keadaan hormon tidak seimbang ni menyebabkan emosi pun jadi tak betul. Sekejap sedih sekejap happy, kadang-kadang asyik nak marah tak menentu aje. Memang betul-betul mengganggu kehidupan seharian, kadang-kadang kesian pulak pada anak kena marah tak menentu.

Lebih teruk bila kerap alami  sakit kepala, sakit pinggang sampai susah nak bergerak, sendi-sendi kerap kejang. Muka pula pucat, jeragat pun dah jelas kelihatan dan lemah badan selalu. Ini yang amat memberi tekanan buat saya. Malas nak keluar rumah dan terbaring di rumah.

Jus Harmoni, Jus Harmoni D'Famme, Jus Harmoni Dengan Double Stemcell,Jus Hormon Terapi Yang Pertama Di Malaysia,Jus Terapi Hormon,Testimoni Jus Harmoni, Menopause, Hormon Tidak Seimbang

Ada juga rakan saya kata mungkin saya sedang alami pra menopause iaitu tanda-tanda awal untuk putus haid. Bermakna hormon saya tidak seimbang atau saya kekurangan hormon estrogen dalam badan, sebab itu saya sering mengalami gejala-gejala seperti yang saya katakan di atas.

Bila saya membuat sedikit kajian tentang menopause ini, memang banyak persamaan dengan masalah saya. Dulu saya ingat mereka yang menopause ni hanya berumur 50an atau 60an tetapi saya silap. Ianya juga boleh terjadi kepada mereka yang seawal umur 20an 30an atau 40an.

Ada banyak punca sebenarnya kenapa masalah kitaran haid tak menentu, ada yang serius dan ada yang tidak. Ada juga yang boleh diubat dengan pengambilan ubat atau nutrien untuk menstabilkan semula hormon kita.

Dalam saya tercari-cari penawar, ada rakan yang mencadangkan agar saya mencuba Jus Harmoni D’Famme. Tertanya-tanya jugak, apa fungsi dia, bagus ke tidak produk ni?

Jus Harmoni Merupakan Jus Terapi Hormon Pertama Di Malaysia

Jus Harmoni, Jus Harmoni D'Famme, Jus Harmoni Dengan Double Stemcell,Jus Hormon Terapi Yang Pertama Di Malaysia,Jus Terapi Hormon,Testimoni Jus Harmoni, Hormon Tidak Seimbang, Menopause

Selalunya kalau nak cuba satu-satu produk, mesti saya nak tahu isi kandungan produk tersebut untuk mengetahui samada bahan-bahan yang ada selamat atau tidak untuk diamalkan, berapa harga dia, apa fungsi dia dan macam-macam lagi lah kena tahu. Saya rasa anda semua pun macam tu jugak kan?

Kandungan Dalam Jus Harmoni By B’Famme

Jus Harmoni, Jus Harmoni D'Famme, Jus Harmoni Dengan Double Stemcell,Jus Hormon Terapi Yang Pertama Di Malaysia,Jus Terapi Hormon,Testimoni Jus Harmoni, Hormon Tidak Seimbang, Menopause

Jus Harmoni Merupakan Jus Terapi Hormon Pertama Di Malaysia. Produk keluaran bumiputra dan selamat diamalkan. Merupakan gabungan 18 jenis herba traditional dan moden, antaranya ialah :

  • Pegaga
  • Habatus Sauda
  • Tongkat Ali
  • Kacip Fatimah
  • Kunyit
  • Delima
  • Manjakani
  • Serapat
  • Peuraria Mirifica
  • Kurma
  • Prune
  • Madu
  • Buah Tin
  • Halba
  • Marine Collagen
  • African Mango
  • Vitamin C
  • Vitamin A, B5 dan B3

Keberkesanan produk ini mengikut umur masing-masing. Boleh digunakan tak kira lelaki atau perempuan. Ia juga dapat menaikkan seri wajah anda, menggurangkan masalah pigmentasi, mencerahkan kulit wajah, menghindarkan masalah jerawat serta meningkatkan tenaga.

Saya juga sedang mengamalkan produk ini dan apa yang suprisekan saya, dalam 4 hari penggunaan produk ini, setelah period lewat 2 bulan tiba-tiba period saya datang semula. Memang terkejut jugak, macam tak percaya aje kan? Tapi ini memang benar dan betul-betul terjadi pada saya.

Bukan itu sahaja, ramai yang tegur tentang perubahan di wajah saya, wajah saya tidak lagi kusam seperti sebelum ini. Saya juga sudah kembali aktif dan tidak lagi malas dan tidak bermaya untuk keluar rumah. Perubahan ini benar-benar menggembirakan saya.

Kitaran period yang tidak menentu ini sebenarnya boleh membawa masalah besar buat kita wanita, seeloknya kalau boleh rawatlah daripada awal bila dah ada tanda-tanda period kita tidak teratur sebelum keadaan jadi lebih teruk.

Jus Harmoni, Jus Harmoni D'Famme, Jus Harmoni Dengan Double Stemcell,Jus Hormon Terapi Yang Pertama Di Malaysia,Jus Terapi Hormon,Testimoni Jus Harmoni, Hormon Tidak Seimbang, Menopause

Jus Harmoni B’Famme merupakan supplement yang terbaik saya pernah amalkan yang dapat membantu memperbaiki masalah ini. Produk ini selamat digunakan tanpa ada bahan kimia. Sebotol boleh tahan 1 bulan. Cara pengambilan sangat mudah, hanya spray 3 kali dalam sehari di bawah lidah sebanyak 2 ke 3 kali spray sebelum makan.

Buat wanita yang mempunyai masalah period tak teratur dan dalam masa yang sama nak mencantikkan kulit muka, memang saya cadangkan amalkan Jus Harmoni kerana ia adalah pilihan terbaik.

Untuk info lanjut dan sebarang pertanyaan tentang produk ini anda boleh layari :

Jus Harmoni By B’Famme
Beauty Fame and Health Enterprise
No. 1, Jalan Kent 3 off 1,
Jalan Semarak, 54200, Kuala Lumpur.
Facebook : www.bfamme.com
Email: bfammehq@gmail.com
Tel: 017 371 3010

 

PS : Korang nak cuba product Jus Harmoni ni? Korang nak sihat dan cantik? Haaa…ni ada berita baik buat korang, pihak Jus Harmoni By B’Famme bermurah hati memberi sekotak seorang Jus Harmoni kepada 5 orang blogger yang terpilih. Kalau korang nak, senang aje tapi ada syarat sikit. Syarat dia tak susah pun. Korang hanya perlu :-

  • Tulis “SAYA MINAT” dan bagi nama serta email anda diruangan komen dibawah ini.
  • Hanya perlu membayar kos postage sahaja sebanyak RM10.
  • Mencuba Jus Harmoni.
  • Buat entry berrdasarkan pengalaman anda selepas menggunakan produk ini.

Senang aje kan? So apa tunggu lagi, cepat-cepat komen di ruang komen di bawah ini dan dapatkan Jus Harmoni ini untuk kesihatan dan kecantikkan yang korang impikan.