Jualan Super Raya bersama Lazada, bermaksud “jualan raya satu hari rancang tarik peanggan dengan diskaun sehingga 92%”.

SuperRaya, Jualan Super Raya Bersama Lazada

Jualan Super Raya bersama Lazada ini akan berlangsung selama satu hari sahaja iaitu pada 16hb Julai 2014. Pusat beli belah dalam talian Lazada Malaysia menganjurkan “Super Raya”  untuk sambutan Hari Raya Aidilfitri 2014 yang kian hampir. Ia juga diadakan semperna aktiviti tahunan Tourism Malaysia, 1Malaysia Mega Sale yang terkenal sebagai acara membeli belah paling utama di negara ini.

Antara promosi yang di tawarkan dalam satu hari dalam “Super Raya Sale” ialah diskaun sehingga 92% untuk barangan termasuk pakaian traditional wanita rekaan Hatta Dolmat, beg tangan, gadget elektronik samsung, barangan tilam dan katil Akemi dan juga televisyen.

HattaDolmat , Jualan Super Raya Bersama Lazada

BestOfSamsung , Jualan Super Raya Bersama Lazada

screenshot-drive google com 2014-07-15 22-56-39Bersesuaian dengan amalan bersedekah di musim raya, Lazada juga akan menganjurkan pemainan “Wheel Of Raya” sepanjang jualan berlangsung untuk memberi peluang kepada pelanggan untuk memenangi hadiahmenarik seperti Voucher tunai bernilai RM39,000 dan 1000 unit cecair pencuci pinggan mangkuk berjenama Joy

WheelOFRaya , Jualan Super Raya Bersama Lazada

Fuhhh banyak sungguh hadiah yang boleh dimenangi, pasti hari raya kita akan penuh lagi dengan kemeriahan jika kita memenangi satu daripada hadiah yang disediakan.

Jangan buang masa lagi, mari kita ramai-ramai bershopping di Lazada Malaysia. Murah, mudah dan berbaloi. Hanya bershopping di hujung jari.

CEPAT..TAWARAN HANYA SAH SATU HARI SAHAJA PADA 16HB JULAI 2014. ANDA HANYA PERLU KLIK GAMBAR DIBAWAH INI UNTUK MEMBUAT BELIAN YANG ANDA INGINKAN SEMPERNA HARI RAYA 2014 INI.
Lazada Malaysia