Zero To Hero E-Book Yang Mengupas Rahsia Kejayaan Dato Aliff Syukri

Zero To Hero E-Book Yang Mengupas Rahsia Kejayaan Dato Aliff Syukri

Kalau sebut nama Dato Aliff Syukri, sure ramai yang kenal kan? Seorang usahawan kosmetik yang telah berjaya membina empayar beliau sendiri. Mempunyai sikap yang suka buat lawak sinis sehingga menjadi viral di media sosial.

Majoriti penuh dengan kecaman dari netizen, tapi itulah cara beliau yang tersendiri sehingga dikenali ramai, dengan kejayaan beliau ini jugalah yang banyak membantu ramai orang diluar sana menjadi usahawan yang berjaya.

Terbaharu, Dato Aliff Syukri telah melancarkan E-Book pertama beliau yang bertajuk Zero To Hero. Satu lagi ilmu yang ingin dikongsi oleh Dato Aliff kepada mereka yang ingin berjaya dalam dunia perniagaan. Sure korang tak sabar nak tahu apa yang Dato nak kongsikan sehingga beliau berjaya membina empayar besar sehingga ketahap ini kan?

E-Book Zero To Hero

Agen Affiliate, Aliff Syukri, E-Book, From Zero To Hero, Jana Pendapatan Secara Online, Program Affiliate, Affiliate E-Book Zero To Hero

Untuk pengetahuan korang, E-Book Zero To Hero ini dihasilkan khas oleh Dato Aliff Syukri untuk mereka yang bertanya tentang bagaimana untuk berjaya kaya raya dan bina empayar seperti beliau.

Di dalam E-Book ini, apa yang paling best, Dato ceritakan lebih secara spesifik tentang teknik-teknik yang beliau gunakan sepanjang 12 tahun dalam bidang bisnes. Terdapat 8 teknik yang dikupas tapi dengan cara yang lebih santai dan tidak meleret serta mudah difahami.

8 Tekni tersebut adalah :

 1. Cara mencari kekuatan sebenar untuk jadi kaya raya.
 2. Cara mulakan busines dengan modal yang rendah.
 3. Cara cari founder untuk busines.
 4. Cara cari ejen.
 5. Cara tahan kena kritik.
 6. Cara buang rasa malu.
 7. Cara urus masa.
 8. Cara sentiasa positif dan aktif.

Untuk kupasan 8 teknik tersebut, korang kenalah dapatkan E-Book Zero To Hero terlebih dahulu, nanti korang akan tahu dan faham dengan lebih terperinci setiap 8 teknik tersebut.

Di dalam E-Book ini, Dato Aliff juga turut mendedahkan kisah jatuh bangun beliau dalam dunia perniagaan dan rahsia beliau memulakan perniagaan dengan modal yang kecil sehingga berjaya membina empayar perniagaan yang sangat besar seperti hari ini.

Sebab itu korang wajib dapatkan e-book ini kerana :

 1. Peluang untuk tahu Resepi Kejayaan Dato Aliff Syukri.
 2. Peluang untuk belajar melalui pengalaman Dato, dan korang boleh terus implement untuk dapatkan hasil yang luar biasa.
 3. Sebagai sumber inspirasi pada yang tengah mencari arah untuk lebih maju dan berdaya saing dalam bidang perniagaan.

Bila dah dapat E-Book ini, janganlah simpan buat pekasam, nanti yang rugi diri sendiri, bukan Dato dan bukan orang lain. Dah dapat perkongsian dan petua dato Dato Aliff Syukri, kenalah amalkan petua-petua yang dikongsi. Kalau kita tidak bertindak dan mulakan dari sekarang untuk berubah tiada siapa yg mampu mengubah kita.

Affiliate E-Book

Untuk melayakkan menjadi agen affiliate e-book zero to hero ini, korang hendaklah terlebih dahulu membeli e-book ini di SINIEbook akan diberi dalam bentuk PDF dan akan dihantar melalui email.

Korang juga berpeluang untuk join menjadi agen affiliate. Bila dah dapatkan link affiliate, bolehlah terus sebarkan dilaman sosial atau dimana yang berkenaan. Komisen affiliate sangat tinggi dan hadiah Top Affiliate sangat LUMAYAN. Rugi kalau tak grab peluang keemasan ini.

CABARAN AFFILIATE ZERO TO ZERO :

 1. Cabaran Affiliate akan berlangsung pada 30hb Julai – 31hb Ogos 2019 (30 hari sahaja)
 2. Komisen Affiliate adalah sebanyak 50%.
 3. Ada HADIAH ISTIMEWA untuk Top 10 Affiliate. (nantikan pengumuman dari Dato)

E-book ini dijual dalam tempoh masa yang singkat sahaja. Jadi, better anda ambil peluang keemasan ini untuk BELI SEKARANG sebelum  ditutup jualannya atau sebelum harga naik lagi tinggi.


Harga E-Book RM70.00 (harga launching).

Boleh di beli melalui (klik di sini -> website E-Book ).


Larangan Keras: Anda dilarang untuk menjual atau menyebarkan link download ebook kepunyaan anda sendiri kepada orang lain sama ada secara percuma ataupun berbayar.