1 hari sebelum raya saya terpilih untuk mencuba menggunakan Innergie LifeHub Pengecasan 3 USB Port yang paling laju dan selamat digunakan. Memang bertuah sangat sebab kiranya saya antara yang terawal dapat menggunakan product terbaru ni.

Innergie LifeHub , ‪‎Innergie‬ ‪,‎power‬ ‪,travel‬ ‪,charger‬ ‪,adapter‬ ‪,‎lifestyle‬ ‪,travelcharger‬‪,‎traveladapter‬

Penggalaman menggunakan Innergie LifeHub ketika Hari Raya kali ini memang menakjubkan, apa taknya,masa ni lah adik beradik semua berkumpul dengan anak-anak masing-masing…haaa masa ni lah kita boleh tengok masing-masing berebut-rebut nak cas iphone lah, nak cas ipad lah, ipod, telefon pintar Android dan tablet masing-masing. Siapa lambat kena tunggu lama lah…memang makan hati betul kadang-kadang dibuatnya.

Innergie LifeHub Pengecasan 3 USB Port Yang Paling Laju, Innergie LifeHub , ‪‎Innergie‬ ‪,‎power‬ ‪,travel‬ ‪,charger‬ ‪,adapter‬ ‪,‎lifestyle‬ ‪,travelcharger‬‪,‎traveladapter‬

Tapi…raya kali ni, dengan adanya Innergie LifeHub Pengecasan 3 USB Port Yang Paling Laju ni, masing-masing dah tak payah berebut-rebut, hanya dengan satu Innergie LifeHub kita dah boleh kongsi cas sekali ‘3’ tablet atau telefon pintar masing-masing. 

Innergie LifeHub , ‪‎Innergie‬ ‪,‎power‬ ‪,travel‬ ‪,charger‬ ‪,adapter‬ ‪,‎lifestyle‬ ‪,travelcharger‬‪,‎traveladapter‬

Innergie LifeHub Pengecasan 3 USB Port Yang Paling Laju

Kepantasan pengecasan dia memang laju, tak payah nak tunggu lama-lama baru full charge..kiranya sama macam original charger tau!!

Kabel dia pun panjang (4.5 meter), kiranya tak terhad jarak. Boleh lah kita duduk di sofa atau meja sambil menggunakan phone atau tablet kita masa tengah cas.

Kita pun tak perlu risau sebab ianya selamat digunakan walaupun sedang dalam pengecasan.

Innergie LifeHub , ‪‎Innergie‬ ‪,‎power‬ ‪,travel‬ ‪,charger‬ ‪,adapter‬ ‪,‎lifestyle‬ ‪,travelcharger‬‪,‎traveladapter‬

Product Innergie ni selamat kerana ia menggunakan teknologi perlindungan InnerShield™. Semua peranti kita dilindungi dari terlebih masa, terlebih voltan, terlebih suhu dan juga litar pintas.

Reka bentuk Innergie LifeHub ni pun unik, macam bentuk teardrop. Cahaya lampu biru akan kelihatan bila sedang membuat pengecasan, senang nampak bila dalam gelap. Nipis dan ringan. Kiranya senang untuk di bawa kemana- mana.

Buat saya yang suka travel bersama anak dan kawan-kawan ni, memang perlukan sangat-sangat Innergie LifeHub ni sebagai travel charger saya. Selalu sangat bila travel, susah nak cas sekali semua, sekali dalam satu masa. Nak tunggu giliran kadang-kadang tak ada masa, dengan adanya travel adapter ni..bolehlah cas sekali 3..hehehe.

Korang nantikan kemunculan product ini di pasaran Malaysia tak lama lagi tau..serious memang berbaloi untuk kegunaan kita semua.

.
.
Untuk info lanjut boleh ke website
👉👉http://www.myinnergie.com/us/product/11