Wahhhhh…gempak sungguh kan tajuk..”Group Supermak Bersama Alpha Lipid Bee Venom Di Shah Alam“. Serious memang betul-betul super mak-mak yang datang tadi. Macam saya, fuhhh terkejar sana sini sebab nak hantar Alpha Lipid Bee Venom dengan customer lagi, kemudian nak postkan pada customer lepas tu berkejar pulak ke SACC Mall Shah Alam nak berdating dengan mak-mak yang lain.

Group Supermak Bersama Bee Venom Di Shah Alam, Alpha Lipid Bee Venom Di Shah Alam

Group Supermak.. tapi yang si lelaki tu (anam azizi) merupakan husband kepada Puteri Sakura, dia juga merupakan leader saya dalam New Image.

Nasib baik Aeysha tak sekolah hari ni, so dialah banyak tolong saya angkat barang…kalau saya sensorang sure boleh jadi super duper power gitu..hehehe.

Actually berjumpa dengan mereka di Shah Alam sebabkan kebanyakkan dari mereka ni duduk di area sana, jadi terpaksalah Alpha Lipid Bee Venom dan saya sekali terbang kesana untuk menyerang orang-orang Shah Alam pulak. Bukan senang nak berjumpa mereka ni..almaklumlah masing-masing ada tugas masing-masing, ada yang bekerja..ada yang surirumah, blogger dan ada yang sume kerja boleh buat..macam saya..hahaha..poyo. Sebab tulah salah seorang dari kami gelarkan kami semua ni Group Supermak.

Alang dah berjumpa mereka, saya bawak sekali leader saya dalam New Image iaitu Moharina dan Puteri Sakura untuk menerangkan tentang product Alpha Lipid Bee Venom ini kepada mereka.Ada yang dah masuk ahli, ada yang belum dan ada yang berminat dengan product ini. Sebab tulah saya maksudkan tadi Group Supermak bersama Bee Venom Di Shah Alam.

Group Supermak Bersama Bee Venom Di Shah Alam, Bersama leader Bee Venom,

Bersama dengan leader diamond kami iaitu Puan Moharina dan rakan niaga dalam New Image

Yang bestnya perjumpaan kami ini very santai, sambil makan-makan boleh cerita pasal product, boleh ambik order dari customer yang message nak beli Alpha Lipid Bee Venom, boleh marah anak (saya lah tu…saya ni garang tau..), boleh tidurkan anak dan bila time balik sempat shopping lagi..hehehe. Memang kena dengan gelaran yang diberi…hehehehe perasan sekejap akak tau.

Group Supermak Bersama Bee Venom Di Shah Alam, Alpha Lipid Bee Venom, Rakan niaga New Image

Mudah-mudahan dengan perjumpaan ini akan membawa lebih banyak lagi bee venom ke kawasan Shah Alam. Orang-orang Shah Alam..nantikan serangan Bee Venom ni ya…tapi serangan ini akan membuat anda cantik , kacak tanpa menyakitkan anda. Terbaik kan!

Moga super-super mak ini akan berjaya dan kaya.

Nanti saya akan ceritakan makanan-makanan yang kami order di Malaysian Bistro SACC Mall dalam entry jalan-jalan cari makan. Tunggu kan aje ya.