YANGUWAH COOLANGGATA


Kat tempat ni kena gi malam sebab dinner show…malam gi syok sikit..kita boleh tengok binatang yang keluar waktu malam je…kalau siang dia tido..lepas tu sambil dinner kita leh tengok show kebudayaan diaorg..Kita boleh tahu sejarah mereka…

Actually tempat diaorg ni dulu sume orang asli mereka..kulit pun macam orang kita. Tapi lama kelamaan orang putih berkuasa di sana dan ada yang khawin campur so kita nak tengok orang2 yang berkulit sawo matang dah susah…kebanyakkan kan dah muka mat saleh gitu..

Anak aku tengok lah tu..sempat berboyfren lagi…hehehe..masa nak balik, budak lelaki tu siap cium pipi Aeysha…hahaha terkejut anak aku…
                                                                                                                                                  

TAK LUPA PERMANDANGAN/ SHOPPING N MAKAN2 DI GC

 HAHAHA…makan tetap makan walau di mana kita berada…

 cantik kan..yg hotel tu..mmm x kot

 shopping..hehehe